Jane ♥ Beautiful

16. září 2014

Víkend 09

Hezký večer,

jak se máte takhle při úterku? Doufám, že jenom nejlíp! :-) Já už momentálně ležím v posteli, zachumlaná, s horkou čokoládou a tak si říkám, že by nebylo na škodu, se zas moji miláčkům po delší době ozvat. A co že se u mě stalo nového? No v podstatě ani nic, ale přece jenom bych se s vámi ráda podělila o můj víkend. Poznala jsem tu totiž jednu báječnou holku, přes instagram, hahaha, jak ten insta ale sbližuje! :-D Byla to opravdu náhodou a ještě větší, že jsme od sebe 15 minut autem, yaaay :-))



Moje rodinka odjela na víkend pryč, takže u nás K. spala a ráno jsme po vydatné snídani vyrazily do Cambridge, kde jsme se sešly s dalšíma holkama z Londýna. Prošly jsme se po Cambridge (protože toho opravdu není nikdy dost a ještě mě stále dokola furt něčím překvapuje! je prostě kouzelná), zašly si na sushi do Yo! Sushi (haha, radši vám ani nebudu říkat, co se nám přihodilo...to už bych u vás byla hodně hodně bad girl), potom na výbornou palačinku do jedné útulné crepérie a povídaly si o radostech a strastech aupairského života. Musím říct, že je to fakt fajn, si někomu postěžovat a vědět, že vám rozumí! Ikdyž já si na nic moc stěžovat nemůžu, jsem tu moc šťastná, ale vždycky se něco najde, žejo:-)). Večer jsme si sedly do parku, nakoupily pití a už jen odpočívaly. Miluju to, miluju tohle zevlování v parku a pozorování lidí, je to tu tak jiný!







Protože jsem si naprosto zamilovala ježdení na kole po Cambridge, musely jsme i my s K. a M. si dát okružní jízdu. :-)) A moc se líbilo. Na všechny jsme troubily a měly z toho děsnou srandu. Je to super, projíždět na kole okolo těch krásných budov, stylových butiků a kavárniček, skrz malebné, uzoučké uličky. Je to nádhera prostě. Pak jsme si šly opět odpočinout do parku, udělaly si opravdu rozmanitý piknik a odpočívaly, tu a tam koukly po obchodech, daly si kafe a vynikající a nechutně drahej frozen jogurt v naší oblibené kavárně s výhledem přímo na King´s College. Do toho bylo teplo, zrovna zapadalo slunce. Hrozně kýčovitý..ale přesně tyhle momenty jsou na celym dni to nejhezčí. :-)

Doufám, že jste měli všichni pohodový týden! Pusu, J.


Ranní probuzení mangovým freshem. Už jsem vám říkala, že jsem momentálně mangofil? A nejsem sama, prej!


ano, krávy v centru Cambridge, okolo cyklostezky
normálka, proč ne.

selfíčko nechybí

ještě, že je tu ten M&S, co my bychom bez něj proboha dělaly...




a nejlepší zakončení dne v nejlepší kavárně

13 komentářů:

  1. Sluší vám to holky! Teď si mi udělala chutě, samé dobrůtky. Já to zevlování v Anglii taky milovala, přesně jak píšeš, je to tam tak jiný. Upřímně, tady v Praze díky bezdomovcům nejde ani pořádně zevlovat. :/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky :) Úplně bych tam hned byla s Váma :D
    BLOG BY VERU

    OdpovědětVymazat
  3. já ti normálně snad začnu závidět, to je nádhera! :) a toho jídla, mňam

    OdpovědětVymazat
  4. mňam, všechno vypadá hodně dobře :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. to bych si nechala líbit :)) takové dobroty, mmm! máš úplně úžasnou tu šálu, moc se mi líbí <3

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju holky! Jste zlatíčka :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Ty fotky jsou úžasné! Hrozně Ti Cambridge závidím! Takhle strávené dny jsou nejlepší! Tak hezky užívej!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ty teda neustale zeres !!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥