Jane ♥ Beautiful

9. července 2014

Hello!

Krásný večer!

zase další slunečnej anglickej den za mnou!

jak se máte? :) Já jsem dnešní den začala touhle skvělou snídaní. Hrozně se mi líbí, jak moje rodinka žije zdravě. Mají tu spouusty ovoce a zeleniny, různých jogurtů, od normálního až po sojovej, různé netradiční přílohy jako bulgur nebo  quinoa a taky čerstvý džusy! Na tohle všechno si zvykám až mooc rychle. :) Navíc tu vůbec neexistují žádné přeslazené cereálie, jen vločky nebo sypané musli nebo různé celozrnné cornflaky bez cukru. Jo a úplně bych zapomněla na čerstvý mlíko od krav! Mňam, dobrota.
 Moje dnešní snídaně obsahovala sojovej jogurt, med, vločky, zapečený musli od Jordans a jahody a borůvky, k tomu kafíčko, džus... no měla jsem se královsky!

Po snídani jsem si byla zaběhat, protože ty pole a to počasí si o to prostě říkalo. A musím říct, že už se lepším! Ještě nedávno jsem si nedokázala představit, že bych běžela celou dobu vkuse a teď úplně v klidu. Docela mě to chytlo, protože se pak cejtim hrozně dobře :) Dávám zatim cca 5km za 45 minut, ale věřím, že se to zlepší. Pro mě je výhra už jenom to, že něco dělám, nikdy jsem totiž snad u ničeho dlouho nevydržela a zrovna třeba běh byl pro mě noční můrou.






Protože už má Florence (nejstarší z holek) prázdniny, musela jsem vymyslet nějakou aktivitu na zahnání nudy. Takže jsme celý odpoledne blby na trampolíně..a nechápu, jak ty holky na ní svedou dělat takový psí kusy!:D Jsou fakt šikovný.

Taky jsme si hrály na kadeřnici.... a pekly muffiny :)




  Pak už jsem jen uvařila véču. Takový nějaký mix nečeho :D Kuřecí maso s mrkví, cibulí a česnekem, bulgur s máslem a dušená zelenina.



 Jaký jste měli den vy? :)


7 komentářů:

  1. Mňam mňam na také jedlo by som si zvykla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty máš ale kliku! Když si představím, na jakou rodinu bys mohla natrefit :)

    OdpovědětVymazat
  3. To jídlo ti moc moc závidím :)

    OdpovědětVymazat
  4. tak to se tam máš moc hezky! a to jídlo, mňamka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš se krásně, koukám! :) Je super, že si zase začala psát, hrozně mi tvé články chyběly. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jani, to je prostě nádhera :-) závidím ti přírodu i stravování :-) Tam se prostě drž! :D :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mnam! To jidlo vypada fantasticky libi se mi i program, co jsi vymyslela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥