Jane ♥ Beautiful

3. listopadu 2013

Minirecenze: Clinique, Biosilk, Saloos, Maybelline

Krásné nedělní dopoledne!

dneska mám pro vás zase po delší době něco z kosmetiky. Rozhodla jsem se recenze dělat spíše touto formou, protože jsem zjistila, že se k normálním, těm hodně detailním recenzím jednoho výrobku nemůžu dokopat, tak jsem to trochu změnila a recenze už budou nejspíš takto. Vždy zrecenzuji naráz více výrobků od různých značek, ne nijak detailně, spíš jen můj názor. :) Ale pokud se mi doma objeví nějaký výrobek, který fakt bude stát za to vám o něm povědět víc, tak udělám i recenzi podrobnější. :´) Inspirovala jsem se tak od mé oblíbené blogerky Mii, snad ji to nebude vadit.


 

Saloos sprchový olej, Clinique chubby stick, Biosilk šampon a péče, Maybelline color tattoo

 

 

 

 Biosilk, Saloos




Saloos grepový sprchový olej - Na podzim a hlavně v zimě se snažím vyměnit obyčejné sprchové gely za sprchové oleje. Sprchové oleje totiž kůži myjí šetrně a zároveň ji nevysušují, je to samozřejmě i tím, že jsem děsně líná se po sprchování mazat, takže mi olej pěkně ulehčí práci. Vytkla bych mu to, že je dost řidký, takže jsem ho na jedno umytí vypotřebovala docela hodně.  Po umytí je kůže vláčná, hydratovaná, takže není třeba kůží dále domazávat. Krásně citrusově,  nechemicky voní. Jak už jsem řekla, oleje jsou u mě v tomto chladném období na denním pořádku, takže určitě doporučuji. 

Biosilk hydrating shampoo - Tento šampon už používám poměrně dlouho, ale furt jsem se ještě neodhodlala k recenzi. Možná proto, že vlastně ani nevím, co k němu psát. Nezaznamenala jsem sice na něm žádné velké nevýhody, ale bohužel ani výhody. Dobře umyje, nevysušuje, ale jen s ním bych vlasy určitě nerozčesala, vždy po něm musím dát nějakou péči. Je hodně hutný, takže ho stačí troška a vydrží docela dost dlouho.

Biosilk silk filler - Sprej používám v kombinaci s šamponem. Bohužel mi jen sprej taky nestačí, musím po šamponu dát aspoň malé množství smývatelné masky/kondiše a pak teprv tento sprej. Bohužel jsem opět nezaznaměnala nějaké výrazné zlepšení při použití tohoto spreje. Používám ho spíš "jentak aby se neřeklo" nebo v takovým tom domnění, že dělám pro ty vlasy ještě něco navíc.
Oba dva výrobky voní moc hezky. Nicméně nemám důvod si je znovu pořídit, tedy konkrétně tyto dva, jejich hedvábí miluji nadevše.

 

Clinique, Maybelline



Clinique Chubby stick - Můj historicky první chubby stick mám v odstínu  06 woppin´ watermelon, což je taková světlounká růžovka.  Je to moc hezký, jemný odstín. Není moc pigmentovaný, což se  může zdát jako nevýhoda, ale mě to tak vyhovuje, protože se s ním můžu malovat i po slepu a nehrozí mi opatlaná pusa. Na mých rtech je ale viditelný jen maloučko, asi je mám moc tmavé, ale třeba na kamarádky rtech je zase vidět krásně. Co se týče hydratace, tak ta mi vyhovuje, nezvýrazňuje šupinky, nerozmázává se. Někdo říká, že nehydratují vůbec, někdo zaseže krásně, takže chubby sticky buď milujete nebo nesnášíte. A já je miluju! Mažu si s ním rty pořád. :)

Maybelline color tattoo - Tak tady ani nevím, jestli je potřeba něco psát, protože tahle věc je snad to nejlepší z drogerky a měl by ji mít každý doma! A to zrovna konkrétně tento krásný bronzový odstín 35 On and on Bronze. Je skvělý jako podklad pro tmavší líčení, ale je nádherný i sám o sobě, jen tak přemáznout víčko, řasenku a hotovo. Vydrží snad úplně všechno, vodu, teplé počasí... Nemám muco vytknout, je to můj miláček. Používám ho snad každý den, protože líčení s ním je rychlé a přitom moc hezké.


Všechny výrobky můžete za výhodnou cenu koupit na parfums.cz



Máte s nějakým výrobkem zkušenosti? Vyhovuje/ nevyhovuje? :)

Těším se na vaše komentáře,

 

Pusu Jana

16 komentářů:

  1. No já docela pokukovala po Biosilku, ale když píšeš že nic moc, tak asi kouknu jinam :) Chubby stick máš v hezkém odstínu, tobě jako blondýnce musí hezky sedět :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tohle je nic moc pro mý vlasy, ale zase třeba ty smývatelný kondiše jsou dobrý, ty dělaj pěkný vlasy:)

      Vymazat
  2. Já mám taky Chubby Stick, odstín Strawberry a i když není vůbec výrazný, tak má pro mě naprosto úžasnou barvu - nenápadnou, ale takovou, že dodá rtům šťávu. Psala jsem o něm a o dalších tafy. Bronzové CT bylo mé první a je asi nejlepší, ale zamilovala jsem si i to světle růžové a odstín Pomegranate, které je z těch nejnovějších. Po sprchovém oleji pokukuju už dlouho a asi ho konečně pořídím. Na tělo mám olejové věci moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, přesně tak, dodaj šťávu.
      Ten růžový color tatto chci taky vyzkoušet, moc se mi líbí :)
      Já vyzkoušela ještě baleácký, ten je nic moc a niveu, ta už byla lepší, vlastně skoro stejná jak tenhle od Saloos, možná nebyla tak řidká.

      Vymazat
  3. Od Biosilk jsem zkusila vzoreček vlasového oleje...a byla jsem nadšená. Bohužel mi přijde, že vzorečky jsou vždycky lepší, než pak celé balení...
    Super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Biosilk som kúpila môjmu snúbencovi, už neviem presne ako sa to volalo, no myslím že to bola tá hodvábna starostlivosť o vlasy a pokožku hlavy. Nevravím že to bolo zlé ale nijako mu to nepomohlo. Od Saloos mám osviežujúcu kvetinovú pleťovú vodu a som spokojná. Na Color Tattoo sa chystám už dlhú dobu, ale myslím že mi to nakoniec prinesie až ježiško a to budem po ňom chcieť aspoň tri odtiene :D
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, že by se hedvábí dávalo do kořínků, to se mi nějak nezdá, to přeci musí šíleně mastit vlasy ne?

      Vymazat
  5. color tattoo jsou prostě fakt hodně povedené drogérkové stíny:-) já mám doma hedvábí od biosilk a s tím jsem vcelku spokojená

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem asi úplně divná, ale CT mě vůbec nelákají, dneska jsem se zase nutila si nějaké vybrat a nic.... vůbec nevím, co bych s nimi dělala a nelíbí se mi ani ty dostupné barvy...a když se mi líbí barva, tak se mi nezdá konzistence a připadá mi, že flekatí....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo! to máš pravdu, taky se mi to zdálo, že budou flekatět, ale vůůůbec :)

      Vymazat
  7. Měla jsem chubby jeden, v tomto odstínu. zpočátku nadšení, ze značky, z nápadu, bylo to moje první barevné na rtech po několika letech ekzému. Ale zpětně to hodnotím jako spíše propadák, co se týkalo účinků, tak ty jsem nezaznamenala, jen hezky tónoval, na léto to bylo pěkné.
    Biosilk jsem zrovna koupila šampon+kondicionér jako dárek...no, snad to bude mít úspěch. jejich olej používám a jsem spokojená.
    CT mě lákají už dlouho, ale nikdy si nevyberu. Líbí se mi jen 2-3 odstíny, ale zas nějak nevím, co s nimi. Takhle výraznou pigmentaci a vypadat jako omalovánky, to na oči nechci. A decentně to s nimi prostě nejde. Nojo, jsem nevděčnice, malá pigmentace =špatně, plné krytí=špatně :-D No a taky jsem na vážkách ohledně výdrže. Očekávám od nich plnou výdrž bez báze, ale co jsem zatím zkoušela, tak tragédie ála Essence - tyrkysový odstín byl slitý v jedné čárce cca do jedné hodiny, což jsem ještě u stínů nezažila :-O Pochybuji, že jiné by mi vydržely déle. Ale to se dozvím, protože stejně jednou nevydržím a dojde na ně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a to mě právě vyhovuje, že to jenom tonuje..ikdyž možná pravda, celkem drahý tonovak..
      Já mám jejich šampony a smývací kondiše moc ráda, ale tenhle sprej je bohužel na moje vlasy slabý :/
      Mně se taky líbí jen 3 odstíny (ty neutrální, ne barevné) a neboj, ona se ta pigmentace dá docela dobře korigovat. Zrovna dneska jsem si mázla fakt jen maloučko a pořádně rozmazala a vypadalo to moc hezky :) Já nevím, ja můžu mluvit jen za tento odstín a ten mi vydrží bez problému snad vše.

      Vymazat
  8. ja som sice nemala nic ale vsetko vyzera super :)

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  9. Tie Color Tatoo som si už obstarala aj ja a sú fakt skvelé, neverila som, že krémové očné tiene dokážu byť tak úžasné, moje doterajšie skúsenosti s krémovými tieňmi boli hrozné, stále hrudkovateli a po pár hodinách zliezali vyzeralo to hrozne, tieto som už podrobila záťažové celodennému testu a ani sa nepohli nič.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥