Jane ♥ Beautiful

12. listopadu 2013

Berlin!

Krásné úterý!

konečně jsem si udělala čas na to, se vám taky jednou ozvat. Jak už je asi z názvu jasné, dnes vám něco povím o našem malém výletu do Berlína, který jsme podnikli na konci října. Pfff, to to utíká zas! Hrůza. Když jsem si teď projížděla fotky, tak jsem zjistila, že jich vlastně moc nemáme a navíc je většina nepoužitelných.  Se vlastně ani nedivim, když si vzpomenu na tu zimu...no ani ten foťák jsme nechtěli vyndavat!:D
No a co vůbec Berlín? Popravdě musím číct, že mě moc nenadchnul. Já už tam byla minulý rok, ale.. to si z něho skoro nic nepamatuju, protože to byl vážně fofr, a tak když jsme tam byli teď, tak jsem si myslela, že to bude jinačí, že se třeba za ten rok trochu změnil (no jsem naivní trošku)..ale ne, nějak tam na mě ta správná atmosféra nedolehla a Berlín mě ničím neokouzlil. Každopádně, město je to hezký a určitě jsem ráda, že jsem tam jela (protože i špatná zkušenost je zkušenost..ikdyž to vyloženě "špatný" nebylo, prostě takový neutrální), ale podruhé, no vlastně potřetí už bych tam asi nejela. Možná to i bylo tím, že byla zima, takže jsme si prostě nemohli jentak sednout do parku na trávu jako v Londýně (achachach, to bylo teda něco úplně jiného!♥) Škoda, ale aspoň si můžu odškrnout další položku v mém "cestovacím" deníčku:))) Ještě tam na mě ale čeká hooodně položek.




 Jinak, pokud byste taky rádi někam jeli a nemáte moc peněz, zkuste linky Eurolines. Mají do prosince akci 1+1 a to je super! Nás díky tomu ten Berlín vyšel na 500,- za jednoho. Přespali jsme v tomto hostelu , který je opravdu kousíček od Braniborské brány, asi tak 3-4 minutky cesty. My jsme ho i zrovna chytli za super cenu 350,- na jednoho za noc, takže paráda:) Nečekejte teda žádný luxus, ale pokoj je čistý a pěkný.


mějte se krásně!

pa J. ♥







22 komentářů:

  1. Byla jsem v Berlíně už 2x a ráda se tam vrátím znovu :) Má to svoje kouzlo :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  2. Já byla v Berlíně jednou a moc se mi tam líbilo! Ale bylo to v létě, tak to bylo trochu jiné, mohli jsme sedět v parku na trávě, chodili jsme po výstavách atak :)

    http://gathermoments.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj přesně tak, věřím, že kdybych tam byla v létě, bylo by to úplně něco jiného :)

      Vymazat
  3. fotky krásný, muselo to tam být hezké :) a ta klobása... já jsem na to jídlo prostě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako..já nevim no, on mi ten Berlín přijde takovej šedivej, ale je fakt, že to asi prostě bylo tím zachmuřenym počasim :D
      Jooo, neboj, to já taky!:D

      Vymazat
    2. To jde na Tobe videt Jano.

      Vymazat
  4. Já Berlín miluju!! Nějakou dobu jsem tam i žila, takže je to pro mě velká srdcovka. :) Ta klobáska je z Alexander Platzu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to chápu:))
      áááno a byla nejlepší!:D nejlepší vzpomínka na berlín? Jedině klobása!:D

      Vymazat
    2. Ty prase tlusty nenazrany

      Vymazat
    3. Proc by Janča měla být nenažraný prase? Bože..je její věc co si jí. Janča má postavu akorát. Každá němá štěstí mít postavu jako modelka(a pochybuji, že ty ji máš)..N.

      Vymazat
    4. Pochybuj,ale mam a stojimto hodne usili a pohybu,proto me rozcilujou holky co se cpou a je to skoda!!!

      Vymazat
    5. já teda nechápu, co tě na tom tak rozčiluje :D buď ráda, že ty máš tu postavu a neřeš pořád ostatní. Musíš bejt hodně zakomplexovaná a asi závidíš, že já, přesto že nemám postavu modelky, tak se mi líbí a ty, i přesto že jí máš, se ti nelíbí a máš z ní komplexy, to chápu, ale zkus si to vyřešit sama a neponižovat furt ostatní, vážně ti to v ničem nepomůžeš, pláčeš na špatnym hrobě :-*
      Jinak anonymní 24.11 děkuju za zastání, ale stejně to nemá cenu, slečna je prostě natvrdlá a myslí si, že mi tím nějak ubližuje:)) Ale vlastně jí to ani nemám za zlý, spíš je mi jí líto...

      Vymazat
    6. bych tu tvojí modelkovskou postavu chtěla vidět, Anonymko :) určitě bychom si tady na tobě všichni našli špínu, za kterou bychom se ti smáli třikrát tolik, co ty tady urážíš Janču :) postavu můžeš mít pěknou, ale ksicht máš třeba jako psí řiť, co my víme, že :)

      Vymazat
    7. Ty raci s ksichtem mlc Deniso,vypadas jak po nehode.

      Vymazat
    8. Jane-proto,ze kdyz budes jist tohle,tak to neni zdravy,tot vse.Komplexy opravdu netrpim,jen jsem nadsena ze zdravych jidel a cviceni,tot vse.

      Vymazat
    9. Omlouvám se Denisko,to jsem přehnala,opravdu beru zpět,nezlob se.Naštvala sem se,taky si nepsala zrovna pěkně..:DSlušíí Ti to:-) A tobě Jano taky promiň:-)

      Vymazat
    10. Budiž, po nehodě člověk vypadá trošku jinak, ale pokud jsi jedna a tatáž osoba tak ok. Pouze a jenom bráním někoho, koho znám osobně už dost dlouho, tudíž vím, jak vypadá atd... :)

      Vymazat
    11. :D jako dobrý ok, tak si jez zdravě, cvič, kdo ti v tom brání? ale přece jenom kvůli tomu, že to někdo nedělá (nebo si to teda ty myslíš žejo) tak ho přece hned nebudeš urážet
      A navíc, to , že sem dám jednou za čas fotky nečeho fakt tak moc j odporně nezdravýho(sakra, jak já to jen můžu jíst, jsem fakt prase,stydim se!), hned neznamená, že se tim cpu od rána do večera proboha. Všeho s mírou, je hezký, že jíš zdravě, ale zas bych to tak nepřeháněla..
      A moc se mi líbí, jak ty prostě víš, že já se cpu a necvičim, vážně :D

      Vymazat
  5. Berlín je takovej...ošklivej až je tím hezkej :D
    Je tam hodně vidět rozdíl mezi "východním" a "západním" a ten východní plnej komunistických paneláků je obzvlášť škaredej! Ale i tím to pro mě mělo svoje kouzlo - ty kontrasty, kultura, občas dost extravagantně oblečení lidé :)

    OdpovědětVymazat
  6. v tom nejlepším smyslu ti závidím. Já mám ráda Německo ♥, především jejich jazyk. Bezvadný fotky!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥