Jane ♥ Beautiful

18. září 2013

Barvící balzámy Color Whisper


Krásnou středu!
protože je dneska venku  ošklivo, upršeno a prostě počasí tak akorát na spaní, rozhodla jsem se dnešní den trošku  rozveselit právě tímto barevným článkem o rtěnko-balzámech Color Whisper. :) Nepochybuji o tom, že už je všichni doma dávno máte, ale já jsem si takovou malou recenzi přece jenom odpustit nemohla.
Víte, oni mě zpočátku nechávali chladnou, celá ta jejich mánie na blozích mě vůbec nezajímala.....no, samozřejmě po nějaký době byly v nějaký suprčupr akci, a tak jsem je i já zkusila.


Vybrala jsem si 2 odstíny, 150 a 120. Popravdě mám o nich takovej ne úplně ucelenej názor, nejsem si totiž úplně jistá, jestli mi jako jo vyhovujou nebo ne. Vlastně je skoro vůbec nepoužívám, ale přitom když si je na rty nanesu, tak se mi moc líbí, takže... zapeklitý. Určitě je důležitý vědět, co od nich očekáváte, pokud jen barvící balzám, ok, pokud hydratační rtěnku, tak to asi ok nebude...
No nic, začneme pěkně popořádku. Jako první zklamání pro mě byly OBALY! Jo, tak ty teda fakt děsně odflákly a vůbec se mi nelíbí, obyčejný, ničim zajimavý.. a prostě, mně se hezký obaly líbí, tak sakra, proč si s tim nedaj trochu záležet?! Ale dobře, nebudu povrchní, důležitý je, co je uvnitř, žejo. A to už se mi líbí krapet víc. Teda, záleží, co od toho čekáte. Když se řekne rtěnko-balzám, vybaví se mi taková střední, spíš slabší pigmentace a hydratace. Co se týče pigmentace, tak ta mi vyhovuje u obou dvou odstínů, je spíš slabší a to já mám ráda. Vystačím si i s jejich hydratací, ale žádnou hitparádu nečekejte, naštěstí pod ně ale balzám nutný není. Taky mě trochu vytáčí, že se docela rozpíjí, protože mají vážně hodně hodně krémovou konzistenci a maličko zvýrazňují šupinky na rtech. ALE, je mi moc příjemná jejich konzistence a výsledek se mi na rtech fakt líbí. Konečný finish je hodně lesklý, jak kdybych použila lesk, takže tyto patlátka zvládají hned 3 funkce - lesk, balzám, rtěnka. Ikdyž, s tou rtěnkou bych byla opatrná...
Odstín 120 je studená růžovka řízlá s trochou fialové. 150 vypadá v obalu trošku neonově, ale nebojte, pigmentace je vážně slabá. :)
 Co se týče výdrže, tak ta vážně není nijak oslňující, díky jejich krémovitosti je velmi slabá.





+ slabá pigmentace /pro někoho mínus no/
+ slušná hydratace
+ výsledek na rtech 
+ lesklý finish
+ krémová konzistence
- rozpíjí se
- výdrž
- cena

 Takže, opět se ukázalo, že jsem nerozhodná.. ale já vážně nevím, na jednu stranu jo, na druhou stranu mi to přijde jako docela drahej  jen "barvící balzám". Ale zas  se mi na rtech moooc líbí... takže..no takže tím bych to ukončila.
A řeknu vám, to teda byla fuška zase po sto letech ze sebe vymáčknout něco kosmetickýho!


Co vy a Color Whisper? :)

Dobrou noc,
J.

37 komentářů:

  1. já je mám a zrovna nedávno jsme na ně dělala recenzi :D
    mám dva odstíny, se kterými jsem vcelku spokojená, ale už do dalších bych nešla, ta pigmentace ani výdrž za tu cenu vážně nestojí..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně no, já právě od nich tu pigmentaci neočekávala, takže v tohmle směru mi vyhovují, ale ta výdrž nic moc..

      Vymazat
  2. CW jsem si koupila hned po začátku, výrazně oranžovou, ale na rtech nevypadá nic moc výrazně, rozpíjí se a nerovnoměrně mizí.. Za tu cenu jsem z toho určitě rozpačitá a navíc kvalitou mi přijde jako barevné Labello.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jono, to rozpíjení mě taky dost vytáčí.. ale naopak mi přijde, že s emi vytrácí celkem rovnoměrně:)

      Vymazat
  3. já mám 310 a jsem s ní strašně moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já je mám moc ráda. Mám dva výraznější odstíny, jeden nude a jsem spokojená :) Jediné co mě štve je cena, taky mi přijde za tuhle srandu vysoká, ale jinak fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. měla bys je nosit častěji Janičko vážně Ti moc sluší:) já tyhle balzámky ještě námám, ale možná až budou v nějaké takové akci, tak si je pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  6. já mám whisperek asi 5 nebo kolik a používala jsem je pořád, ale teď dávám přednost čubíkům od Astoru :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem strašná, ale žádnou whisperku ještě nevlastním :)) Ale oba tvé odstíny Jani se mi moc líbí, nejspíš to budu muset napravit a také si nějakou pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heled neboj, já je taky nedávno ještě nevlastnila!:D

      Vymazat
  8. whisper mám ráda, doma mám 5 kousků :-) s podzimem však spíš používám tmavší rtěnky a tak

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já na podzim snad nic..co se týče pusy teda:) jen balzámy

      Vymazat
  9. Já mám taky dvě, teď si nejsem jistá číslama, jedna je super, tu používám pořád a ta druhá (možná jedna z těch co máš ty) tak mám pocit, že dělá strašně žluté zuby. Prostě mi ten odstín růžové vůbec nesedí :) Škoda

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem snad poslední blogerka, která je nemá. Ale já nevím no, nějak mě nenadchly natolik, abych za ně dala tolik. Ale ty tvoje odstíny vypadají dobře, to zase jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já je koupila tuším v nějaké akci 1+1 zdarma, za tu plnou cenu bych se na ně taky vyprdla, neboj :)

      Vymazat
  11. Jani, přidáš sem zas nějaké fotky, jak se Ti hojí pleť po Skinorenu?

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám tu 150 a spokojená s ní teda vůbec nejsem...
    normálně mám svoje rty hrozně suchý a whisperka mi je vysušuje ještě víc :( docela mě to mrzí, protože ty barvičky jsou úžasný...

    TerezaT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě ne.. ale hydratace taky není bůhvijaká..

      Vymazat
  13. Já je zbožňuju, rozhodně chci další odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mě je zbožňuju příliš silné slovo..ale..ráda je mám!:D

      Vymazat
  14. Já mám jeden, tuším mad for magenta, barva je to pěkná, ale taky se nemůžu rozhodnout, jestli jo nebo ne... :))

    OdpovědětVymazat
  15. CW mě vůbec ale vůbec neberou. Podle mě vyhozené peníze.

    OdpovědětVymazat
  16. FUj,tymáš ty bedary snad všude..

    OdpovědětVymazat
  17. Mám doma jeden CW a nějak moc mě to neuchvátilo. Nelíbí se mi, jak se to rozpíjí a že to nevydrží vážně skoro nic. Mnohem víc mi v tomto ohledu vyhovují různé Chubby Sticky, které jsou teď asi všude. Připadají mi na rtech příjemnější, lépe hydratují a vyhovuje mi jejich lehká pigmentace. Psala jsem o nich tady

    OdpovědětVymazat
  18. Já mám 130 a jsem spokojená

    OdpovědětVymazat
  19. Tak ja mam nieco podobne od NYC, je to tiez taky mix balzamu a ruzu a som s nim moc spokojna, uz som si kupila druhy.Zalezi na tom, co od toho ocakavate, ked chcete vydrz tak treba kupit ruz.Ja balzam pouzivam stale takze mne take nieco vyhovuje.Navyse to da peram aj farbu.A neviem kolko stoji CW ale ten od NYC som kupila za 2.39 eur.Odporucam.

    OdpovědětVymazat
  20. Ten svetlo ružový .. waaau :O

    OdpovědětVymazat
  21. Já je mám v jiných osdtínech a jsem 100% spokojená, mě přiadají super.
    Magda

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥