Jane ♥ Beautiful

10. července 2013

Moje plány na prázdniny

 

Nejkrásnější ráno přeju!

 

i přesto, že už jsou prázdniny v plném proudu, tak vám v dnešním článku ukážu, jak mám v plánu prázdninovat já. Takovéhle články mám na blozích moc ráda, tak doufám, že bude bavit i vás!
Čím jsem starší, tak zjištuju, že už mě nebaví se jen válet u moře a nic nedělat. Nenene, chci toho spouustu poznávat a objevovat a nejradši bych procestovala celej svět. Což teda logicky nejde, takže tento rok mám v plánu navštívit 3 evropské země, z toho ve 2 jsem v životě nebyla a strašně se tam těším! A snad třeba někdy se dostanu i dál..Zatím jsem navštívala  Gardaland, o kterém jsem vám psala minule a taky jsem byla poprvé na fesťáku.

 

STANOVÁNÍ 





Dnes se s kamarádkami chystáme stanovat. Jedeme na Kamenčák (Kamencovo jezero) a strašně se těším! Půjčíme si lodičky, budeme opejkat buřty, chodit do města a prostě mít pohodu. :)) Máme v plánu stanovat ještě někdy během prázdnin, no snad na to vyjde čas, protože mi přijde, že ty dva měsíce jsou nějaký krátký?!
PS: Nechystáte se taky někdo? :)

 

ŠVÝCARSKO



Na konci července jedeme opět pod stan, ale tentokrát do Švýcarska. Aaaa, tam se taky strašně moc těším! Na tu krásnou přírodu, alpy, jezera, juhuu, úplnej ráj. Budeme jezdit na kole, koupat se v jezeře, už se nemůžu dočkat.

 

LONDÝN

 


Jestli je něco, na co se z celých prázdnin těším úplně nejvíc, tak je to právě návštěva Londýna! Ikdyž, je to hrozně těžký říct, protože se těším úplně na všechno, ale dobře no, Londýn  vyhrává. Chtěla bych tam být co nejdýl, ale to se odvíjí podle toho, jestli budeme moct být u známých nebo v hostelu. Ráda bych se podívala i někam k moříčku, třeba do Brightonu nebo nejlíp do Cornwallu, ale myslím, že ten Brighton a blízký okolí Londýna je přecejenom reálnější. :D

 

CHORVATSKO




 Původně jsme moře neměli v plánu a ani to ještě není na 100% jistý, ale snad na konci prázdnin bychom měli jet do Chorvatska. Byla jsem tam sice už milionkrát, ale Chorvatsko je podle mě krásný. Tentokrát tam pojedem i s kamarádkou a rozhodně se nechci celý dny jen válet na pláži, ale pěkně poznávat krásy Chorvatska, tak!

 

 NOVÝ POKOJ

 



 Kromě všelijakýho cestování mě čeká také konečně( vážně konečně, táta mi to sliboval už předminulý (!) rok) se přestěhovat do mého nového podkrovního pokoje. Už mám představu, že bude celý bílý a takový nežný, holčičí, o tom vám dám na blogu ještě vědět, ale vsadim se, že se stejně budu stěhovat až na Vánoce. :D 


 

VÝLETOVÁNÍ, POHODIČKA S PŘÁTELI

 





V dny, kdy budu mít mezi dovolenými volno, chci chodit na co nejvíc výletů, grilovat s přáteli a prostě si jednodušše užívat prázdnin. :) Žádný sezení doma nebude, s tim taky přichází i to, že neni moc času na blog. Ono se to nezdá, ale toho času je méně než o školní rok, hrůza! Ale já prostě nechci sedět doma u počítače, takovéhle prázdniny už jsem zažila a není to nic pro mě.  Jsem dost aktivní a jak něco chvíli nedělám, tak mám z toho blbou náladu a jsem na ránu, neni to se mnou lehký, vážně ne. :D  Chci toho co nejvíc poznat, nejraději bych byla úplně všude, ale to neni možný, bohužel.
No prostě vám jenom chci říct, že se budu snažit blog nezanedbávat, protože mě baví, ale jde to horkotěžko skloubit s cestováním, ale budu se snažit, slibuju!

Jo, málem bych zapomněla! V září mě ještě čeká vodák se školou. Na vodu jezdíme každej rok, ale tentokrát to nevyjde kvůli Londýnu, ale aspoň, že jedeme se školou. :)

Tak jsem se vám teď pěkne pochlubila :D a zajimá mě...

 

jak plánujete prázdninovat vy ? :)

 

 

Mějte se skvěle a nezapomeňte si užít prázdniny naplno! Já si jdu sbalit poslední věci a vyrážím. Sejdem se tu v pondělí, mějte se krásně!

 

J. ♥

 

 

PS: Pokud máte čas, tak vás moc prosím o vyplnění tohoto dotazníku. Psala mi o to moc milá čtenářka Terezka a jelikož se to týká akné, tak si myslím, že je to i užitečné, třeba pak pro nás někdo chytrej vymyslí nějakej zázrak. :)


23 komentářů:

  1. Teda,máš to pěkně nabitý. To určo budou super prázdniny. :) Já už pracuju,ale aspon něco málo snad. Příští týden jedem s přítelem na víkend do Jihlavy a okolí a v sprnu snad moře,asi Itálie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jo:)) Ale ty máš taky moc pěkný plán! :)

      Vymazat
  2. Jéé Janí na Kamencové jezero se chci jet také podívat..:) Je to tam prý krásné, ještě jsem tam nebyla..
    Švýcarsko vypadá taky krásné, hlavně by mě uchvátila jezera a příroda.. Já vodu prostě miluji...
    Kouká, že máš toho hrozně moc a že se opravdu nudit nebudeš..:)

    Přeji Ti, aby Ti vše o prázdninách vyšlo!:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak třeba se tam potkáme :P Já tam byla jednou, jen se vykoupat, je to tam hezký, ale to jezero má červneou barvu a trochu barví plavky..ale tak..beru si starý, tak to nevadí :D
      Jooo, přesně tak, ty jezera a tak, no nemůžu se dočkat!
      Děkuju moc Peťul :-*

      Vymazat
  3. Nádherná plány na prázdniny, až ti je hrozně závidím :)!

    Ve Švýcarsku jsem byla a je to tam opravdu krásné a přestavbu pokoje do této barvičky jenom schvaluji:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, taky budu mit novej pokoj a tesim se jak mala!! :) Ja mam teda uplne jinou predstavu a to kombinace cerna, cervena a bila. :)
    Doufam, ze budou i nejake clanky, co vybrat, jak vybrat a kde nakupujes. :) Ja budu hodne veci renovovat a prispivat si sama z brigady, takze budu veci dokupovat postupne, jak budou finance.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě budou! Ale stejně to vidím z velké části na Ikeu :D

      Vymazat
  5. Jeee, taky budu mit novej pokoj a tesim se jak mala!! :) Ja mam teda uplne jinou predstavu a to kombinace cerna, cervena a bila. :)
    Doufam, ze budou i nejake clanky, co vybrat, jak vybrat a kde nakupujes. :) Ja budu hodne veci renovovat a prispivat si sama z brigady, takze budu veci dokupovat postupne, jak budou finance.

    OdpovědětVymazat
  6. jsi vážně vela aktivní člověk dotazník jsem vyplnila připadal mi dobrej vidím že máme stejnej názor na naše pokoje chci něco podobného a budu ho mít taky v podkroví :))

    OdpovědětVymazat
  7. Do Brightonu jeď, jestli můžeš, loni jsem tam byla dva týdny a je to úžasné město se skvělou atmosférou :-)

    OdpovědětVymazat
  8. a kam jedete do toho svycarska?:) taky bych se tam jela podivat pod tím stanem to muze byt super ale nevim vubec kam

    OdpovědětVymazat
  9. jojo, rada bych se tam podivala.:-)
    nekam pod matterhorn :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jen užívej Jani :)) Také se snažím prázdniny, co nejvíce užít :))

    OdpovědětVymazat
  11. Já chystám jen tu pohodičku s přáteli. Cizina je pro mě vzduch. možná se podívám do Německa, ale to bude asi vše :/

    OdpovědětVymazat
  12. Taky chci pryč z Českaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, už se mi tu nelíbí :(
    Jinak, dotazník sem vyplnila :)

    OdpovědětVymazat
  13. Také toho máš hodně :)
    Já teď chodím na mezinárodní jazykovou školu, kutím něco s kámoškama a snad vyrazím i do Německa a Rakouska :)
    Můj plán byl i Londýn, ale to asi nechám na příští rok...

    anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jé ty se máš! Taky jsem chtěla do Londýna, ale letos budu jako každé léto sedět na zadku :/ Jinak pokoj bych měla malovat tak ho mám v plánu trochu překopat :D

    OdpovědětVymazat
  15. Skvelé plány!Ja som nikdy nebola na vylihovanie a opaľovanie, čiže každý rok si musím nejakú tú akciu užiť!Plány máš krásne, závidím hlavne cestovanie do cudzích krajín...Novú izbu budem mať aj ja tak to si viem predstaviť ako sa tešíš! A ešte podkrovná no to je sen! ;)

    Hmmm...vodák...takéto akcie na školách sú strašne fajn!Teším sa na ne aj ja!

    Pozývam ťa na giveaway
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  16. Jako jo, líbí se mi takový ty ultra moderní lesklý nadesignovaný bytečky v bílý v kombinaci s nějakou výraznou barvou. Sklo, kov a bílá. Ale nebydlela bych v tom, protože se na to hezky dívá jen v katalogu, vzhledem k tomu, že mám doma zvíře, bílá barva musí hrozně trpět. :-)

    OdpovědětVymazat
  17. First-rate quality photos, really adds to the blog.

    Will follow back...

    Have a good weekend...

    Dr. Russ, BC, Canada

    Blog1

    Blog2

    OdpovědětVymazat
  18. Také už máme něco málo naplánováno na léto, takže se moc těším, až se nám venku trochu oteplí, abychom mohli provětrat naši právě nově pořízenou výbavu na stanování a jiné outdoor aktivity :) Mějte se hezky a přeji hezký zbytek večera paní Jano.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥