Jane ♥ Beautiful

2. března 2013

Dobré ráno..


..mí nejúžasnější a nejskvělejší čtenáři!

 Včera jsem se vrátila z hor a právě teď se cpu touhle mňamkou. Víte, já nejsem líná udělat si palačinky s nutellou klidně i v 6 ráno, takže teď v skoro 10 je to pohoda.
A jsem na sebe pyšná, vám musím říct! Za ty 4 dny jsem přečetla 2 knížky z povinný četby, udělala si otázku na zeměpis, naučila se půlku chemie, takže poprvý, co na sebe nejsem naštvaná, že jsem zase přes prázdniny nic neudělala!:D Bohužel prázdniny pomalu končí, dneska už je zase sobota, hm.. A když si vzpomenu, co mě ještě dneska čeká za učení..tak jsem si to ráno musela zpříjemnit palačinkama:D Jinak hory byly super, počasí se celkem vyvedlo, ráno sice bylo vždy zataženo, ale pak se to krásně vyjasnilo.. Já jsem nelyžovala, protože jsem s sebou měla fenečku, takže jsme chodily na procházky a to já taky můžu, navíc v horách, kde je krásně. :)
Taky jsem se rozhodla, že odteď(takže palačinky jsou celozrnný! ikdyž ta nutella..nojo:D), se sebou konečně něco udělám. Víte, já už cvičím poctivě (no skoro..občas vynechám, lenost je silnější:D) skoro od října, ale to jídlo mi nějak moc nejde.. Snažim se jíst pravidelně a všechno, protože vím, že když si něco odpírám, tak je pak zle, hodně zle.. ale nějak moc ty změny nevidím. Brácha mi sice řekl, že mám nějaký hubenější stehna, jenže ten mě neviděl pořádně tak rok, takže víte jak.. Začnu ale tím, že budu jíst víc ovoce a zelelniny, tomu totiž moc nedávám, nějaký mí oblíbený věci nahradim tou zdravější verzí a ono to snad půjde..
Taky si chci udělat takovou menší "detoxikaci", chci začít pít mladý ječmen, kterej je prý mimojiné dobrý na akné, což se mi teď bude hodit a když už jsme u toho akné, chystám se jít po dlouhé době na kožní, ale k někomu úplně jinému, měli byste zájem o články, jak se akné od kožní léčí? Já vím, je to individuální, ale kdybyste třeba viděli, že mně pomohla ta a ta mastička, mohli byste ji zkusit a třeba by pomohla i vám. Co říkáte?
Nonono, to jsem se ňák rozepsala, takže už raději končím, ať vás neunudím k smrti (ikdyž to už jsem jistojistě udělala:D)

Mějte se krásně a užijte si víkend! :)

PS: Příště už zase klasicky, buď zase něco o vlasech nebo MUA co se povedlo/nepovedlo.

30 komentářů:

  1. Mňam, vypadá to velmi chutně. :D ♥

    OdpovědětVymazat
  2. ty palačinky vypadají krásně, ale ten ječmen teda není nic moc, tak držím palce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no je to prej echt odporný, ale kdyby to mělo pomoct.. :)

      Vymazat
  3. tak ti držím palce se zdravější stravou, protože vím jak je těžké si odepřít sladké. Ale to zvládneme ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) já si to sladké neodepírám, ale snažim se ho snižovat a jíst ho převážně dopoledne :))

      Vymazat
  4. palačinky vypadají krásně, já na ně taky nejsem líná NIKDY :D
    A skoro každé jídlo jde nahradit zdravější variantou, takže se ani nebudeš muset moc omezovat:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tvůj blog je mi v tom veeeelkou inspirací :)

      Vymazat
  5. Tvoje snídaně, vypadá jako velká mňamka :) Také si říkám, že by se sebou měla něco dělat, zapojit pohyb a dostat do svého jídelničku více ovoce a zeleniny :)

    OdpovědětVymazat
  6. mňááááááááááááááám ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Krásně to vypadá !

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mňáám pekne to vyzera :)
    Ak by is chcela tak by si mohla prisť pozrieť moj novy blog len teraz ho rozbieham :)
    Ak by ťa zaujal tak by si mohla ho sledovať .:P

    A prebieha giveaway :) bola by osm rada ked by si sa zučastnila :)
    pekny den :)

    http://eeverywomen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Jooo články o tvých zkušenostech s kožního určitě udělej! Hodilo by se mi to. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn, budu je dělat :) nejdřív ale teda musim najít nějakou dobrou kožní, což bude taky na dlouho..

      Vymazat
  10. Ahoj , tak palačinky bych si taky dala, ale jen kdyby mi je třeba mněkdo udělala :-D akle ted sem si koupila formičky na muffiny, tak uvidím co s tím provedu. Každopádně se to taky neslučuje se zdravým tsylem, kterej si chci nastolit :-D No jinak o akné určo piš! já ho mám taky a teda už nějak nevím co stím.. nemám ho moc, ale mám světlejší celkově mastnou plet a velký pory, takže je to dost vidět ty červený fleky...je to naprd, tak si radši najdu recept na muffiny, at přijdu na jiný myšlenky :-D Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to já bych samozřejmě taky brala!:D Holt si je ale musim udělat sama no :D
      Dobře, články budu dělat :)

      Vymazat
  11. O články na téma kožní mám taky zájem, od minulého týdne mám hroznou pleť, nevím, co se děje, samé boláky, fuj. No joo, palačinky a ještě s Nuttelou, to je moje! A hezkou neděli přeju ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, teda ne, že bys měla pupínky, ale že o tom mám psát :))
      Moc dkěuju, tobě taky!

      Vymazat
  12. No jéje, palačinky! Závislost na celý život :D Články od kožní budou určitě super, já se tam strašně dlouho odhodlávám jít a samozřejmě jsem tam ještě nešla :-/ Takže mi určitě budeš skvělou inspirací :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidím no, jak to celý bude... taky je možný, že nikdy nenajdu pořádnou kožní, je to docela věda :/

      Vymazat
  13. Mě by ty zkušenosti zajímaly. Jednoznačně si totiž myslím, že akné patří do rukou dermatologa. Protože je to kožní nemoc jako každá jiná. Atopický exzém nebo lupénku si taky nezkusíte léčit svépomocí. Na druhou stranu se ale domnívám, že akné se ve spoustě případů podceňuje a neslyšela jsem od moc lidí, že by jim kožní výrazně pomohl. Moje kožní doktorka je jinak úplně super, ale já nebyla dvakrát zvědavá na to, aby mě zkoušela léčit Differinem, mastiček jsem prubla dost i bez ní a fakt mě akné štvalo. Pro ni jsem zjevně byla člověk s pupínky asi miliontý v řadě, navíc viděla už dost horších, tak to brala dost rutinně. Ale pro mě šílená pleť rutina nebyla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, to je pravda, spousta kožních tě vyprodím s tím "že z toho vyrosteš" a nebo "to nic není, jsi jen v pubertě", proto právě chci najít kožní, která se mi fakt bude věnovat a bude ochotná to pořádně léčit..

      Vymazat
    2. Hlavně by bylo dobrý najít doktora, který si člověka nejdřív poslechne. Než vystřelí Differine nebo Zynerit nebo něco podobného. Já chápu, že někde se sice začít musí, ale každý má jiný typ akné, trápí se s ním jinak dlouho a jiné produkty už jisté zkusil. Co kdo jí (aby to nebyla alergie), kdy se mu akné horší (menstruace, stres), jestli mu dlouhodobě pomáhá nějaká kosmetika, co už zkusil, co to udělalo, zda to pomohlo, proč to nepomohlo, jestli to nemůže být hormonální dysbalancí, štítnou žlázou, nejspíš by se stěry dalo zjistit, jestli v tom nehraje roli nějaká bakterie a není to na antibiotika...

      Vymazat
  14. Mňam, takovou snídani bych si nechala líbit :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Jani, ten ječmen pila Tomášovo máma, vypadá nechutně jak nějakej lektvar a taky prej nechutně chutná :D A účinek žádnej, za ty peníze :/ Ale to jen co jsem slyšela já, třeba to na každýho účinkuje jinak :)

    Jája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt?:O Hm... já slyšela o tom, že to dsot pomáhá na pleť no, ale pytlíček 200g stojí skoro 700 :/ A prej je to fakt nechutný no :D

      Vymazat
  16. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog :). Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*

    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. ahoj jani,
    úplnou náhodou jsem někde na omlazení,teď tu diskuzi asi nenajdu,četla že na akné je dobrý začít tím - vyčistit si střeva,prostě nějakou detoxikaci,nevím teda přesně čím,to by asi poradili v lékárně (kožní možná,nevím...) zní to docela logicky začít léčit "zevnitř" ,nezkoušela jsi už něco takovýho? když mastiček máš vyzkoušený mraky...
    jinak s chutí na sladký taky občas bojuju :-) do léta bych chtěla minimálně 5 kg dolu,tak spoléhám na meloun,až budou,že se budu cpát jen tím a snad to půjde.
    měj se hezky
    nikita13

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooj :),
      jo, mám to v plánu vyzkoušet, právě proto chci začít pít ten ječmen + pupalkový olej. Celkově chci prostě začit akné léčit hlavně zevnitř + samozřejmě vohdná kosmetika..
      Přesně, taky chci do léta tak 5 kilo..ikdyž hlavně je pro mě primární tělo zpevnit :)

      Vymazat
  18. ječmen je strašná nechuťárna, ale věřim, že pomůže....pak poreferuj :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥