Jane ♥ Beautiful

11. ledna 2013

Královská péče o vlasy

Krásný pátek,
před nějakou dobou mi byly eshopem http://www.biosilk.cz/ zaslány 2 produkty pečující vlasové kosmetiky. Jak asi víte, už jsem si od nich objednávala  hedvábnou péči , a tak když jsem měla tentokrát možnost vyzkoušet tuto královskou péči, jásala jsem. Hlavně proto, že ta hedvábná mi maximálně vyhovuje.
Pro recenzi jsem si vybrala Royal Treatment Super Volume šampon a Aqua Charge kondicionér.
Jako první mě u obou výrobků zaujalo to krásné víčko v podobě korunky, to vypadá fakt suprově a navíc to i plní svůj učel, stačí totiž jen otočit a šampon/kondicionér je otevřenej.
Taky se mi u obou výrobků mooc líbí vůně- luxusní, těžší, kořeněná, zároveň i svěží, ta se fakt povedla.



Šampon Super Volume obsahuje samé bájo věci, jako např.  výtažek z bílého lanýže bohatý na vitamin B a taky z bílé perly, která je přirozeným UV filtrem ( věděli jste to?). Naopak neobsahuje sírany, ani parabeny a řekla bych, že ani silikony, ale to nevím jistě. Šampon je určen pro každodenní mytí a na objem vlasů, ale popravdě, já si stojím za tím, že žádný šampon na objem vám extra objemnou kštiti nevykouzlí. Udělá jen to, že vlasy zbytečně, jako třeba regenerační, hutné šampony, neuplácne k hlavě. Naopak je trošku vysuší, a tím ten objem udělá. Takže vážně nečekejte, že budete mít nějaký mega objem, to prostě ne, jen vlasy nebudou splihlé, připláclé k hlavě, ale budou pěkně vzdušné a lehké. Jak už jsem psala, šampon mírně vysušuje, tak si myslím, že pro mastnější, jemné vlasy bude ideál. Já mám vlasy tak nějak normální, u hlavy mastnější, délky sušší a bez kondicionéru bych  vlasy  nerozčesala.
Má moc hezkou vůni, pro mě lepší než Biosilk. Takovou těžší, kořeněnou, cítím z ní hrušky s nějakým kořením... A na vlasech vydrží až do druhého mytí, to se mi ještě nikdy nestalo. Takže tady má velké plus.
Nevšimla jsem si, že by vlasy zůstaly třeba déle nemastné, protože je myji každý den. Ale pravda je taková, že celý den jsou lehčí, vzdušnější a v kombinaci s kondicionérem se mi pěkně přirozeně vlní.
Konzistence šamponu je docela hutná. Stačí ho troška, na první mytí moc nepění, ale na to druhé vytvoří krásnou, hustou pěnu.

+ krásné balení s korunkou
+ praktické otevírání/zavírání
+ nádherná vůně, která vydrží do dalšího mytí
+ neuplácné vlasy k hlavě
+ v průběhu dne jsou vzdušně, lehké
- lehce vysušuje
- bez kondicionéru vlasy nerozčesu
- převratný objem se nekoná
omlouvám se, foťák mi nechtěl pořádně zaostřit:/
 Kondicionér Aqua Charge obsahuje ty samé luxusní přísady, jako šampon. Je také vhodný pro každodenní použití.  Já jsem si záměrně vybrala tenhle "lehčí" kondicionér, který je vhodný pro každodenní použití, protože jsem se bála moc silné regenerace a tudíž težkých vlasů, které mám už tak bez něj. No musím říct, že je dobrý, ale přece jenom je na mý konečky lehký až moc.  Po mytí je mám krásně hebké, zacelené, ale po vysušení už jsou takové hrubší, jako ne vyloženě suchý a hnusný, ale už jsem je měla i hezčí. Zas nadruhou stranu, do konečků si pokaždé dávám nějaký olej/ fluid tak je to vlastně jedno, ale když už bych si měla koupit takhle celkem drahý kondiš, tak to od něj očekávám no. Co se mi na něm ale zase líbí je to, že vlasy vážně neuplácne a opravdu jsou po celý den vzdušné a lehce vlnité. Vlastně přesně takový, jako si představuju, ale něco mi na něm nesedí no. Asi prostě nemůžu chtít vzdušný, lehký a zároveň extra hebký a jemný vlasy. :D Taky má pomoct s elektrizováním vlasů, s tím já problém nemám, takže neporadím.
Opět voní úplně krásně, konzistence je trošku gelovitá, hutnější, při dobrém zapracování ho stačí velikost asi jakou dvou lískových oříšků, ale trvá to déle, vlasy se musí hodně pročesávat prsty, než se dostane všude.

+ krásné balení + korunka
+ vůně
+ nezatěžuje
+ délky uhladí a zjemní, konečky nezvládá
- konečky jsou stále hrubší



Oba výrobky zakoupíte v eshopu http://www.biosilk.cz/ za cenu 355,-/355ml

Tak já vá.m nevím, co si o nich mám myslet, šampon je fajn, kondicionér... asi taky. Ajo, je dobrej, vlasy mám po něm hezký, takový jaký chci, na dotek sice trochu drsnější (ale zase jen konečky, na který stejně dávám oleje..), ale to přežiju, nemůžu chtít všechno. Příště zůstanu věrná Biosilku, sice jeho vůně je nic moc, ale vlasy mám po něm hezčí.. Ikdyž... zase nejsou tak pěkně vzdušný a vlnitý.... Achjo, to je dilema. 
Já vám jen poradím, ať se rozhodnete podle sebe, jestli oželíte raději vzdušnost, objem a lehkost vlasů nebo krásné, hebké, zacelené konečky, protože pravděpodobně obojí mít nemůžeme...  
Vlastně když teď tak nad tím přemýšlím, tak ani ty konečky nejsou tak hrozné, ale já nevím, asi jsem od něho čekala víc..
Kdybyste ale někdo něco takovýho objevil, šup sem s tím!
Asi z téhle recenze nejste moc moudré, ale nechám to na vás, jak si to přeberete.


Co vy, vyzkoušeli jste tuto královskou řadu? Jak se vám líbí? :)

13 komentářů:

  1. ten obal vypadá krásně :) ale já mám taky dost problém se suchýma konečkama, takže by to pro mě asi nebylo nejlepší. Ale teď jsem si poprvé koupila minibalení toho olejíčku od Biosilu a s tím jsem hodně spokojená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, ten obal je super:)
      Olejíček od Biosilku je úplně nejlepší, k Vánocům jsem dostala Orofluido a ač nádherně, nádherně!! voní, tak Biosilku nesahá ani po kotníky
      :(

      Vymazat
  2. Ja som mala ten šampón a je podľa mňa super. Tu si môžeš pozrieť recenziu.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/2012/05/vlasy-koruna-krasy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také neříkám, že by byl šampon špatný :) Jen od kondicionéru jsem čekala trochu víc.

      Vymazat
  3. neskúšala som a ani ma to veľmi neláka za takú cenu mi to príde hmmm ako by som to povedala, málo dobré ;) ale to balenie ♥♥:3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je úžasné no :) Já právě nevím, na jednu stranu super ale na druhou...

      Vymazat
  4. Mám zkušenost s tím objemovým šamponem, jak píšeš, moc pěkně voní, stačí ho troška, ale když srovnám jeho účinek s mým oblíbeným drogérkovým Garnierem pivní kvasnice, kterej je oproti tomuhle za pár kaček, tak se výsledkem zas tak moc neliší...
    Takže na běžný mytí používám svoje klasický šampony z drogerky, a jednou za čas když si chci připadat obzvlášť opečovávaně a výjimečně (jako třeba teďka o zkouškovým :D ), tak vytáhnu Farouka...suma sumárum už bych si ho za ty peníze znova nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, souhlasím! Je fajn, je to něco "luxusnějšího", ale za ty peníze bych čekala trochu víc, než jen můj pocit luxusu.

      Vymazat
  5. Tak to vůbec neznám, ale vypadá to moc dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥