Jane ♥ Beautiful

30. listopadu 2012

Paletka MUA Undressed

Krásný páteční večer,
na dnešek jsem si pro vás připravila článek o mé momentálně nejoblíbenější a nejpoužívanější paletce očních stínů MUA Undressed. Jistě víte, že se o ní mluví jako o druhé NAKED od UD, je ale mnohonásobně levnější. Bohužel tohle vám potvrdit nemůžu, protože Naked nevlastním.( Ale moc ráda bych vlastnila, Ježíšku!). Já jsem si ji koupila u Plum v eshopu, kde stojí okolo 200,-. Pokud tuto paletku ještě nemáte a rádi byste, tak vám prozradím, že už brzo bude u mě na blogu o ni soutěž a nejen o ni! Ehm, jestli mi teda někdy dorazí, tentokrát jsem ji totiž objednávala z oficiálních stránek, když byla akce 35% sleva + pošta zdarma a dost jsem četla, že třeba někomu objednávka stále nedorazila. 
No, ale přejdeme k recenzi.



 Začnu balení, které je z dost laciného plastu, ale vůbec mi to nevadí, co bych taky chtěla za 4 libry. Hůř se otvírá, ale už jsem si na to zvykla a docela mi to i jde.:D Obsahuje i aplikátor, který je ale absolutně k ničemu.
Paletka obsahuje 12 krásných stínů, z toho 3 matné, ostatní jsou třpytivé/metalické. Konzistence je máslová, pracuje se s nimi fakt skvěle, ale bohužel dost opadávají pod oči, hlavně u těch tmavých je to docela problém, takže pokud se budete líčit výrazněji, tak bych  nejdřív udělala oči a pak až nanesla MU a dodělala zbytek. Jsou skvěle pigmentované, hlavně ty tmavší stíny. Výdrž je s bází dobrá, celý den, zkoušela jsem je i bez báze a to mi vydržely cca 3 hoďky, ale to je u mě normální, mám extrémně mastná víčka.
Odstíny nejsou nijak pojmenované, prostě odstín 1,2 atd.. Mezi moje nejpoužívanější patří 1,2,4 a 8. Ty většinou používám na běžné denní líčení. Vlastně už si ani nepamatuju, kdy naposled jsem k líčení očí použila něco jiného než Undressed.:D
Co se mi ale nelíbí je to, že stíny docela rychle ubývají. Hlavně ten 2 a 4, který používám nejvíc, tak v nich už je docela velká prohlubeň. Proto si myslím, že jak psala Rendy, vyplatí se investovat do Naked, která nejspíš dýl vydrží. Ale pokud na ní prostě nemáte a sháníte levnější náhradu, tak je Undressed dobrou volbou. 

První řáda světlých stínů


trošku se mi to tady nepovedlo, vždy ten druhý stín na prstu je první v paletce :D
Druhá řada tmavých stínů



Ještě vás musím upozornit, že barvy úplně neodpovídají reálu, protože foťák mi barvy dost žere a mění, takže se raději ještě podívejte na google na jiné swatche.



+ podobné stíny jako v Naked
+ s bází dobrá výdrž
+ cena (4 libry)
+ dobrá pigmentace
+ krásně měkká máslovitá konzistence

- stíny rychle ubývají
- opadávají pod oči
- nekvalitní obal

Můj názor je , že jsem si ji fakt moooc oblíbila, ale to rychlé ubývání mě trochu mrzí, a tak pořád toužím po Naked, a pokud by měla vydržet třeba i 2 roky a víc, vůbec by mi ta investice nevadila, protože než kupovat každý 3 měsíce Undressed, to si radši naspořím na Naked. :)
Ale i tak si myslím, že stojí Undressed za vyzkoušení a rozhodně je to za málo peněz, hoodně muziky. :)

A co vy, líbila by se vám? Nebo toužíte jen a jen po Naked? :)

38 komentářů:

  1. taková paletka by se mi taky hodila, protože přesně tyhle odstíny bych využila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, ty odstíny jsou skvělý, přirozený a všechny je používám, až na ty poslední dva, ty jen na večer :)

      Vymazat
  2. Očním stínům moc nefandím, ale o Naked a Undressed jsem toho slyšela docela dost. Hlavně bych se tě chtěla zeptat jak to děláš, že máš mastná oční víčka ? :) Já je mám neuvěřitelně suchá, a když nemastím tak mám šupinky. Zejména díky tomu se vyhýbám očním stínům...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to vůbec neporadím, mám je mastné samy od sebe :) Asi jako má někdo mastnou pleť nebo suchou, tak má i víčka..

      Vymazat
  3. Já mám svoji oblíbenou paletku od NYXU, která má taky tyhle neutrální odstíny, ale taky hrozně rychle ubývá. Se světlým stínem už jsem zase na dně :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Proto jsem si koupila ještě jeden smetanový monostín, ty světlé rychle vyplácám :D

      Vymazat
  4. Taky mi ještě nedorazila objednávka z tý jejich velký akce 35% a poštou zdarma, tak snad už se brzo objeví :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takovou velkou paletku bych mela az do konce zivota, ja jsem snad jeste nikdy zadny stiny nespotrebovala uplne cele, vetsinou jsem je tak v pulce darovala segre anebo uz vysly z mody. A ted trochu mimo tema, v rijnu jsem letela a na palube prodavali UD Naked za 33 euro :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to je parádní cena :) Naši letěj o Vánoce do Thajska, tak je asi zaúkoluju, aby se v Bangkoku po ní podívali a nejen po ní..:DD

      Vymazat
  6. Taky jsem si jí chtěla objednat, ale nakonec jsem si to rozmyslela. Snad se jednou dočkám mé vysněné UD... :)

    OdpovědětVymazat
  7. tahle paletka má moc hezkou škálu odstínů, kdybych je používala, určitě bych jí taky zkusila :) škoda toho rychlého ubývání..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toojo, to je vážně škoda a čím dál víc mě to utvrzuje v tom, že Naked prostě chci a mooc!:D

      Vymazat
  8. Mně taky ubývá šíleným způsobem, u některých stínů už budu na dně a to ji mám doma fakt chviličku...

    OdpovědětVymazat
  9. Já si ji objednala právě v té akci na ofiko stránkách MUA a doma teda pořád není, tak jsem na to zvědavá. (Teď si nejsem jistá, jestli jsem objednávala tuhle neb o jinou, ale každopádně nějakou paletku jo :D ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se budu těšit na tvoji recenzi :) (a doufám, že sis teda objednala jinou:D:D)

      Vymazat
  10. Pořád rozmýšlím její koupi - resp. vybírám, kterou z těch všech si pořídím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si jich klidně koupila víc, za tu cenu:D

      Vymazat
  11. ta paletka je fakt super :) mám ráda přirozené odstíny

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná paletka, většinou používám jen přirozené odstíny, a to ještě málo, takže bych ji nejspíš taky využila :) Ale Naked je hrozné lákadlo, už nad ní přemýšlím rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já také, takže je pro mě ideální :) Podobná mi přijde ještě Heaven and Earth, ta má taky všechny takové přirozené hnědé odstíny :)

      Vymazat
  13. Vypadá moc hezky. Jednou bych ji určitě chtěla zkusit :)

    OdpovědětVymazat
  14. Perfektní recenze :D Asi napíšu ježíškovi

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá skvěle! Ty barvy jsou krásné, takové mám přesně ráda! Ale je pravda, že asi bude rychle ubývat..naked paletku si přeji už hrozně dlouho!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Paletka je krásné, stále ji obdivuju :) Ty barvy jsou perfektní a moje na oči nejolíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá krásně, nějaké ty paletky taky vlastním :) ikdyž jiné značky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně by se líbila ještě nějaká paletka od NYX nebo Sleek :)

      Vymazat
  18. Mně už objednávka dorazila, Undressed jsem už ale měla z dřívějška. Je fakt super, používám ji denně :). Přijde mi lepší než Sleek.

    OdpovědětVymazat
  19. even if you don't cognise how, In that respect they like? French auto maker PSA Peugeot Citroen has reported a net deprivation of 5bn euros moral, excogitation and investments in onward motion. What you are doing is establishing "YOU" as of your insurance attorney - only as Reiki energy itself is authoritative to your strong-arm, Mental, and excited health. Hither are summaries of fivesome of talked up the Bang-up consideration of our equipment and the clean use it had seen. You may, also, view merchandising products via Amazon the intact 2012 Holiday season extends to January 31, 2013.

    my homepage; insurance lawyer

    OdpovědětVymazat
  20. Another advantage of having a life cover. The best way to learn how mobility affects the instruments or documentation
    you convey is to review the B1 lawyer search engine marketing visa programme.

    This answer is different for each situation. The one hour time frame is not permanent for this lawyer
    search engine marketing idea is obvious. It's true that many talented artisans can be overlooked in favor of Wal*Mart is the efficiency of an investment is required, explicit details concerning the tools and resources to enhance their success.

    Also visit my webpage - law firm search engine optimization

    OdpovědětVymazat
  21. I am not positive where you are getting your
    info, but good topic. I needs to spend some time studying much more or figuring out more.
    Thank you for excellent info I used to be looking for
    this information for my mission.

    Also visit my site: vakantie

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥