Jane ♥ Beautiful

23. července 2012

Kecáníčko

Ahojda :)
Jak si užíváte prázdnin? Já skoro vůbec, kvůli tomu hnusnýmu počasí se nedá  nic dělat, pořád jsem se jen nudila a to mě lehce frustruje, protože jsem si doteď skoro vůbec neužila prázdniny, štvě mě, že  ztrácím čas, když toho můžu dělat tolik, jen vědět co. Naštěstí už se to vylepšuje a já mám i konečně před sebou nějaké plány, ne courání se od ničeho k ničemu. Tenhle týden pojedu na pár dní k ségře, pomoct jí se 3 zlobivýma capartama:). No ale těším se! Přítel bude mít konečně volno v práci , a tak snad podnikneme nějaké výlety + dovču, na kterou se ooohromně těším! Je to sice "jen" do stanu, ale chtěli jsme se vejít do 5 tisíc, takže jsme žádnej luxus neočekávali, hlavně, že budem u moře:)
Taky mi přišla výzva z pošty, kde na mě čeká balíček, jenže já čekám balíčky tři, bb krém(stala se ze mě závislačka), parfém( Salvatore Ferragamo incanto dream, úžasná vůně na léto) a hlavně čtečka. No co vám budu povídat, tajně doufám, že to bude bb, protože už je to skoro měsíc, co jsem si ho objednala a furt nic. Zase na druhou stranu bych chtěla aby to byl parfém, protože se na něj prostě strašně těším:D Ale přesto bych ráda, aby to byla čtečka, abych konečně už mohla napsat ty články, který mám pro vás připravený. No zapeklitý to je:D
Nebudu už vás zahlcovat mýma výplodama, ale byla bych ráda, kdybyste mi napsali, jaké máte plány na prázdniny vy, nebo co už jste všechno stihli.

Tak a ještě vám sem šoupnu jednu super kvalitní fotku z dnešního odpoledne u ségry

mňamozní jahodový shake (jahody ze zahrádky, vanilková zmrzka a mlíko)
Mějte se hezly, pusu

15 komentářů:

  1. krasne plany, tak dufam, ze to ten BB krem je/bol:) a nech vam vyjde ta dovca:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to podobné, to počasí mě ničí, jak bylo hnusně, tak jsem ani neměla náladu nic dělat. Ale zase u nás nejde se nenudit, vždycky dostanu tolik super úkolů a věcí na zařízení od zbytku rodiny, že spíš hledám volnou chvilku než abych nevěděla co a jak, ale snad už bude lepší počasí a půjdu se plácnout k vodě a dobíjet energii :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to u nás naopak no..spím do 12, zjistím, že skoro celej den utekl a nic jsem neudělala..no snad se to změní :D

      Vymazat
  3. si krásna :) a super blog. sledujem.

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to jako vždy :) Počasí nevyhovuje asi nikomu, ale má se to zlomit, tak uvidíme :) Já už byla na dvou dovolených u moře (Kréta a Chorvatsko) a už mě toho moc nečeká, ale i tak si to snad užiju :) S těma balíčkama to znám, nevíš který by si radši viď :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jej tak ty už si toho procestovala dost:D
      To s těma balíčkama je přesný!:)

      Vymazat
  5. Jsi krasna :)
    Uzivej si, dokud mas moznost :) Ja zadny volno nemam :D Mela jsem zkouskovy, praxi a ted me ceka prace ... a pak zase skola :D No proste zabava.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji:)
      Máš pravdu.. měla bych přestat naříkat a víc si užívat, když to jde:)

      Vymazat
  6. Já to podobně mívala pár let předchozích prázdnin - neměla jsem co dělat, jenom jsem se nějak snažila naplnit ten den, courání od ničeho k ničemu,... Občas jsem někam jela, ale pak zase týden, dva nic. Taky mě to strašně frustrovalo a ubíjelo. Až jsem se fakt těšila do školy :D Letos teda nejedu na dovolenou nikam - jenom navštívit rodinu na jižní Moravě a na konci srpna možná na víkend na Slovensko. Navíc mám prázdniny kvůli maturitě už od června (z toho od května jsem doma) až skoro do konce září :D A i tak je to letos v pohodě. Mám brigádu, nejsem tam každý den, ale cca 4x týdně a to mi tak příjemně naplňje dny. Hezky rychle mi to ubíhá (nestačím se divit, že už je skoro konec července!) a na volné dny se vždycky těším a nějak je už vyplním :) Být zase celé léto jenom doma, tak už se z toho asi fakt zblázním :D Tak si taky užij zbytek prázdnin, hlavně ta dovolená s přítelem určitě bude super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako bych to psala já!:D Bohužel brigádu jsem nikde poblíž nesehnala, myslím si, že kdybych nějakou měla, tak by mi to prostě přišlo užitečnější, že aspoň dělám neco pořádnýho. Naštěstí jedu k ségře, kam se těším, aspoň nějaká změna:)

      Vymazat
  7. shake vypadá dobře, a tobě to sluší:)
    já už jsem byla v chorvatsku s přítelem, bydleli jsme v krásném apartmánu a vešli jsme se i s cestou autobusem do 6 tisíc, o stanu jsme taky přemýšleli, ale nakonec jsme našli tohle:)
    potom se chystám ještě do Berlína a na Víkend na Pálavu, jinak pracuju a pracuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a taky strašně dobře chutná!:)
      No my to máme za necelých 4500 i s plnou penzí, nepředstavuju si nic světobornýho, ale i tak, kdyby to bylo fakt nepoživatelný, tak radši berem nějaký zásoby jídla:D
      Berlín ti závidím!:)

      Vymazat
  8. když jsem studovala, tak jsem léto nesnášela, protože nemělo řád, (a taky jsem to musela vydržet 1000km od přítele) něco podobnýho jako ty. letos druhým rokem pracuju, tak se paradoxně těším, až budu mít dovolenou:-))doufám, že to stihneme ještě k moři, to by byla super odměna. pak přijedou na týden naší, další týden tchánovci a ještě švagrová, takže se nebudeme nudit nikdo:-)) přeju pěkné léto a užívej pohodově:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥