Jane ♥ Beautiful

8. ledna 2012

Loreal Intense repair

Ahoj, dnes bych vám ráda představila  tyto dva výrobky na vlasy. Jsem na vlasy docela háklivá a už si dávám pozor, co na ně dávám.  Dřív jsem si vlasy hooodně žehlila, barvila a myla každý den a k tomu používala věci z drogerky,  no a vlasy vypadaly hrozně. Jsou to asi 2 roky, co jsem začala používat vlasovku z kadeřnictví ( teda né, že bych ji tam kupovala, nejsem blázen, žejo) a z lékarny. No a vlasy se zlepšily.. teda, má na tom svůj úděl i to, že je vůbec nežehlím, občas je vyfénuju a myju méně často.

Když jsem měla vlasy hodně zničený, používala jsem řadu Absolut repair. Byla moc supr, vlasy mi dala fakt do pořádku, krásně je zjemnila, zhebčila, ale po čase už mi vlasy začly plihnout a víc se mastit.  Proto jsem ji vyměnila za tu lehčí variantu a to Intense repair. Když bych měla tyto dvě řady srovnat, tak určitě se absolutka pro jemný vlasy vůbec nehodí, ikdyž si myslím , že masku do konečků byste dát mohli. Je pro fakt dost zničený vlasy, takže pokud je máte spíš přirozeně suchý, tak je lepší intenska.

Já mám od Intense repair 1500 ml šampon, kterej jsem kupovala na aukru za 600,- , takže když si to spočítate, nevyjde o moc dráž, jak šampon z drogerky. A ješte 500ml masku, která stála tuším nějak do 500,-. No rozhodně se to nedá s drogerkovýma šamponama srovnávat:-)(ikdyž nějaké šampony z drogérky mám ráda- alverde, balea, dove).  Většinou si umyju vlasy šamponem, vysuším, nanesu masku a nechám působit hodinu. Vlasy mám hebké, jemné a vzdušné. Neplihnou a mají celkem objem, což u absolutky říct nemůžu. Třetí den už začínají být lehce mastné. Po delším používání je opravdu vidět změna. Vlasy jsou zdravější, lesklejší a hebčejší. Navíc tahle řada krásně voní, připomíná mi meloun:).Takže pokud máte svoje vlasy sušší, né hodně zničené, tak ji určitě zkuste.


5 komentářů:

  1. Mám ráda salonové výrobky Loreal, jsou vynikajici!

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji :) No já si dopřávám dost sacharidů dopoledne i k obědu a už jsem zvyklá nejíst večer přílohy apod. Přecejen, často tam mám dost sacharidů i ze zeleniny - některá jako třeba mrkev jich má dost, nebo když si dělám tvaroh na sladko, tak tam taky nějaké sacharidy jsou :) Samozřejmě každý v tom má jiný "systém" :)

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé recenze! Já pořád nenašla žádnou vlasovou kosmetiku, s kterou bych byla fakt spokojená :/ ale Loreal je dobrá značka, tu mám ráda.
    http://thepartofmylove.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam z tejto rady lesk na vlasy a je super:)
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. mne ho minule podsunula mama po farbeni vlasov a bola som prijemne prekvapena:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥