Jane ♥ Beautiful

5. ledna 2012

DIY

Ahoj :), dneska mám pro vás jednu fajn domácí masku na vlasy. Měla jsem doma přezrálý avokádo, a tak sem si řekla, že z něho zkusím udělat masku. Nejsem úplnej nadšenec domácích masek, ale proč to nezkusit, když si běžně dělám olejový zábaly a avokádo má v sobě spoustu tuků, takže to nemůže být na škodu.

Použila jsem půlku hodně zralýho avokáda, lžíci olivovýho oleje (samotnej oliváč mi vlasy vysouší, ale takhle ne) a jojobovýho oleje a lžíci nějaké masky, popřípadě kondicionéru. Já použila Mil Mil, o kterém jsem psala v postu " Oblíbenci do 100,-".


Vyndáme pecku z avokáda a vydlabeme dužinu, v misce ji vidličkou rozdrtíme a přídáme oleje a masku. Všechno promícháme a vznikne nám toto světle zelené cosi :-)

Naneseme na vlhké vlasy( jen jsem je opláchla vodou, nemyla jsem je šamponem) a necháme působit cca 30min.
Poté vlasy umyjeme šamponem a použijeme dál, na co jsme zvyklý. Měla jsem po této masce na dotek hebké vlasy, ale zároveň silné, dobře držely tvar a řekla bych, že se i víc leskly a vypadaly zdravější.


Jinak nám teď učitelé nadělili spoustu písemek, že mi jde z toho hlava kolem. Takže se jen učím a učím a jsem z toho už unavená a to mám to nejhorší před sebou.. Takže vyhlídky na tenhle víkend jsou fakt skvělý, budu zahalená učením, co víc si přát. :-) Jak to teď máte vy? Taky samý učení? Naštestí za chvíli přijede přítel ,tak si uděláme nějakou dobrou véču, a pak se půjdu opět učit a konečne spát. :DD

3 komentáře:

  1. Vypadá to zajímavě, určitě vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda Diy masky.Nedávno jsem si na vlasy patlala majonézu :-D.Určitě vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jo, majonézu jsem taky zkoušela, ale moc dobře to nedopadlo :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥