Jane ♥ Beautiful

3. září 2014

Cambridgování na kole

Krásný den, celý den!


Jak se máte? Jaký byl první...ehm už druhý!, den ve škole? Zvládli jste to? Jsem si jistá, že jo! :)

Dneska bych vám ráda zase o kousek blíž přiblížilo tohle krásný anglický město, ona si to totiž moooc zaslouží!

Minule jsem vám pěla ódy  na Londýn, aleee...ve skutečnosti se stále nemůžu rozhodnout, jestli miluju víc Londýn nebo Cambridge. Jasně, Londýn je báječnej, o tom neni pochyb, ale Cambridge má v sobě zase jiný kouzlo...Není tak uspěchaná jako Londýn, je malá, takže nemusíte nachodit stovky kilometrů, abyste se přesunuli z bodu A do bodu B, neztratíte se tam (velmi důležité!) a je taková..je prostě boží. A víte, kdy je ještě víc boží? Když si ji můžete projet na kole! To ji hned vidíte úplně jinak, navíc Cam je na to úplně skvělá, protože tam na kole jezdí skoro každý, všude vedle silnice je i speciální pruh pro cyklisty a dokonce je tam víc parkovacích míst pro kola, než pro auta! A navíííííc, navíc, je tu ještě jedno ohromně obří plus... se kterým sice vyloženě Cambridge nemá co dočinění, ale pro mě je dost podstatný:)) stěhuje se sem totiž můj muž! Ha, takže se veeelmi, veeeeeeelmi těším!


 Tak teď už se jen pohodlně posaďte a pojďte se mnou na prohlídku tohohle skvělýho města :-)))) Snad se vám bude líbit, stejně jako mě.














 kola everywhere :))))





selfie na kole, of course!:D



Líbilo? :-))

Mějte se krásně, sejdem se tu zase příště!

Pac a pusu,

vaše J.


17 komentářů:

  1. Krásné fotky, poslední je skvělá :D. Tak to je super, že se tam muž stěhuje za Tebou :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Achjooo Janičko..Neříkám, že články se mi nelíbí, ale poslední dobrou ztrácí takovou tu jiskru..:/ Jasáán, že soukromý život nás baví. Londýn a to vše okolo, jak to funguje a tááák, ale kde je ta stará Janča? Kosmetika, rady, typy, oblečení? Chybí mi to..N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Člověk míní život mění... Je mi to fakt líto, že už to není ono, ale nějak mě už nenaplňuje psát o kosmetice, oblečení... neříkám, že na sebe kašlu, ale nějak nemám důvod se o tom dál zmiňovat, vážně mě mrzí, že ti přijde, že už to neni ono :( třeba se to časem mění, ale nechci se nutit do něčeho, co mě nebaví. Snad si tu i přes to najdeš něco,co tě zaujme:)
      Ävšak moc děkuji za komentář! Není sice extra pozitivní, ale zároveň mi alespoň objasnuješ, co se ti nelíbí :)))

      Vymazat
    2. Já aspoň doufala v pokračování "boje" s akné :) . To bylo něco, co jsem u moc ostatních blogerek asi neviděla (teda když neberu to, že si léčily svůj 1 mini pupínek, který se jim udělá dokonce občas i 2x za měsíc!) A pravda, že když už na fotkách máš hezký outfit, zmínka o tom, kde bylo co zakoupeno by už nezabila ;). K.

      Vymazat
  3. Ja moc rada ctu tvoje prispevky, protoze na rozdil od jinych maji takove sve kouzlo :-) Vzdy me to potesi a povzbudi zaroven , abych se navzdala sveho snu se podivat do Anglie. A kdyz jsem si precetla ze se ma za tebou stehovat tvuj pritel- nekecam- opravdu jsem byla nadsena. Uzivej si zivota v tak krasne zemi. :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jezis, mockrat dekuju za tak krasnej komentar! Zrovna jsem se vratila z prace a hrozne me to potesilo, ted zas nekecam ja:))

      Dekuju mockrat!!<3

      Vymazat
  4. tak to je paráda, že ho budeš mít na blízku. co tam vlastně bude dělat? :)
    úplně miluju ty anglické domečky, jeden vedle druhého, to je tak kouzelný <3

    OdpovědětVymazat
  5. krásné fotky, hned bych tam za tebou dojela :DD :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty máš tak krásný blog! Jsem hrozně ráda, že jsem na něj narazila. A fotky jsou opravdu povedené...

    OdpovědětVymazat
  7. Báječný fotky. Moc moc ti to závidím. Jednou bych se tam chtěla podívat!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥