Jane ♥ Beautiful

11. srpna 2014

Střípky z domova

Ahooj, krásné pondělí všem přeju!


jak se máte? Já se včera vrátila z Chorvatska, odpočinutá...připravená na další dobrodrůžo v Anglii, který mě čeká už tenhle pátek! Achjo, hrozně rychle to všechno uteklo. Ale kuš, ještě mám 4 dny, tak si je musím pořádně užít. 

Dneska jsem se s vámi jen chtěla podělit o moji "dovolenou" doma. Můj  plán jsem tak úplně nedodržela, ale není všem dnům konec, třeba to ještě stihnu. 

V pátek jsem měla s kamarádkami skvělou rozlučku, dostala jsem krásný dort, udělala výbornou bowly, mňam, to bych mohla pít na litry :) Dostala jsem obřího plyšáka, prej aby mi nebylo smutno, no nejsou to zlatíčka?:))  Bylo to moc fajn. 




Sobotu jsem víceméně prolenošila s přítelem, byli se koupat a večer jsme si  zašli na skvělou večeři.





A v neděli jsme byli ve Velké Americe, ale o tom už jsem vám psala.:)

 V pondělí jsem byla na biopsii jater a teda fuj, znova už bych to teda zažít fakt nemusela! Nejdřív to začalo tím, že se doktoři dohadovali, kdo to teda udělá, já už jsem měl bejt na dovolený, já nemůžu... no milý to poslouchat..no a pak celej ten zážitek nic moc teda. Navíc jsem celej den nemohla pít ani jíst, no nepředstavitelný pro mě!:D



V úterý jsem byla s kamarádkou na kafíčku a poháru, tohle miluju a v Anglii mi to hroozně chybí! Teda, samozřejmě tam taky chodit můžu, ale ne s mojema opravdovýma kámoškama, takže je to takový... o "něco" ochuzený.


 A dneska jsme si to zopákly, ale spojily jsme to i s obědem. Pak jsme něco málo pokoupily, ale nemůžu vám prozradit co a jely domů. 



Teď už jen odpočívám a dělám další věci, který potřebuju do Anglie a taky do Kanady, ale o tom vám povím třeba příště, navíc to není nic jistýho.  Čeká mě ještě spouuusta zařizování a zejtra se jdu zase ostříhat, asi si to nechám zkrátit těsně nad ramena, tak uvidíme, po tom moři je to ale potřeba.

A jak jste se měli vy?:)


Mějte se krásně, 
posílám pusu! J.

PS: Jestli to čteš Lucí, tak ti posílám ještě větší pusu a neboj, všechno bude dobrý!

10 komentářů:

  1. krásné fotky! to jídlo :33

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dekuju Janičko :-* za poslední dny co jsme spolu prozili a pusu posilam taky . L

    OdpovědětVymazat
  3. Dortík je fantastickej :) s holkama máte pěknou fotku. Mm a to jídlo, nedělej mi chutě :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Jane, dnes jsem u Tebe poprvé, je tu hezky a díky tvým článkům z UK jsem si i trochu zavzpomínala. Sama jsem v Anglii 6 let žila a pracovala jako chůva...;) Ať je každý tvůj den neopakovatelný, ať už jsi v UK nebo v Čechách, přeji krásné léto a zvu Tě ke mně... Veronika :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. ...ke mně sem...:)... http://wheretigerslive.blogspot.cz/

      Vymazat
  5. ten dortík se opravdu povedl :) letíš do Kanady? tak to Ti moooc závidím, my už několik s mamkou říkala, že se tam musíme podívat za našimi známými, ale pořád na to nebyl čas :/ tak snad někdy v budoucnu :) měj se krásně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥