Jane ♥ Beautiful

22. srpna 2014

Milované Chorvatsko / Outfit, dojmy, fotky, zážitky

Krásné odpoledne!

konečně jsem si našla chvilku k usednutí k počítači, u mě spíš ulehnutí a k napsání článku. Piju earl grey s medem a citronem, ležim zabalená v dece, a i přesto mi je zima a snažim se ze sebe něco smysluplnýho vyplodit. Ehm, tomu říkám léto! Tento týden byl maličko hektický, moje děti mají totiž prázdniny, takže jsem je měla celé dny na krku, a tak jsem bohužel ztěží mohla napsat článek. Včera sice odjeli na dovču, ale to bohužel neznamená, že budu mít víc času, jelikož mi přijede přítel, jupii, a máme v plánu trošku cestovat a hlavně, potřebuju si ho pořádně užít, protože kdo ví, kdy se pak zase uvidíme. Jojo, to jsou ty vztahy na dálku! Ale přežít se to dá, nemějte strach. :-))

Momentálně se snažím balit pár věcí, protože zítra brzy ráno vyrážíme do Brightonu a pak až do úterý budeme v Londýně. Snad si najdu aspoň kousek času na to, se vám ozvat. :-)

Teď už ale k dnešnímu článku, ráda bych vám ukázala pár fotek z Chorvatska, kde jsme byli na začátku srpna. Byla to hodně, hodně ekonomická dovolená, ale i přesto jsem si ji moc užila! Pravda, Chorvatsko je spíš na takové ty líné dovči, které už moc nemusím, ale tentokrát mi to vůbec nevadilo a ráda jsem si jen polenošila na pláži, četla knížky, jedla melouny, zmrzliny a kukuřice! a občas vytáhla kolo :)) Hrozně jsem se bála počasí, ale nakonec nám vyšlo fakt suprově a pršelo jen jednou. A Makarska je prostě boží! Ač už jsem v Chorvatsku byla opravdu hodněkrát, nikdy mě nepřestane překvapovat. To jejich moře je prostě nejhezčí. A když ještě k tomu máte výhled na hory...nemám, co bych vytkla. :-)) Chorvatsko miluju! Jednou se nám třeba stalo, že jsme si udělali výlet okolo Vranského jezera na kole a měli jsme fakt hroznou žízeň, tak jsme tam zajeli do jednoho takovýho osamocenýho domečku a hned nás začali vítat, zvali na pivo, limonádu. No hrozně super, přišla se tam s námi seznámit celá rodiny včetně kočky a psů..a prostě mi to přišlo hrozně milý :-))

Nemám v plánu vás nějak zahlcovat fotkama a informacema, přece jenom, v Chorvatsku byl snad skoro každý a není to nic moc exotickýho a zajímavýho, ale svoje kouzlo má. Spíš vás chci jen nechat náhlednout do toho, jak jsem dovču strávila já.

Hezky se bavte :-)






Už jsem vám řikala, jak moc miluju tuhle maxi sukni? Že ne? Ha, miluju! Nejlepší věc! I přesto, že ji přítel nesnáší a prý jsem jak arabka :D




 Obří a skvělá pizza :))













 Doufám, že mě nezabiješ, Jarmil :-* :D






Dobře, s těma fotkama mi to krapet nevyšlo.. Jsem vážně nevěděla, že jich je tolik a to jsem to pečlivě roztřídila! :-D

Snad se vám článek aspoň trochu líbil. Já mám v plánu zbytek dne poléhavat v posteli, možná se kouknout na seriál nebo si chvíli číst a pak začnu vařit nějakou dobrotu, protože mi dnes přiletí přítel a hlavně proto, že máme 5. výročí! Ten čas hrozně, ale fakt hrozně letí. Moc se těším, jak jsem psala, máme v plánu prozatím Brighton a Londýn, takže takovýhle oslavení výročí, to si teda nechám líbit! :-))


Mějte se nádherně a užívejte si, co to jde!

Pac a pusu,
Vaše J.

PS: Kdybystě někdo měl fakt nějakej mňam recept, jak připravit kuřecí, sem s ním! Budu vám nesmírně vděčná, mně totiž došly všechny nápady a chci přítele potěšit aspoň nějakou mňamkou :-)

20 komentářů:

  1. Jéžiš tam je nádherně! A moc ti to sluší! A ta pizza! No nádherné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky, líbí se mi Tvoje plavky :) A pizza by se mi teď k večeři hodila :D

    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ver či never, ešte som Chorvatsku nebola :D Možno príde raz aj môj čas. Je tam krásne a tebe to veľmi pristane. A viem, že toto asi neni žiadna mňamka, ale kuracie rezne by neurazili (řízky), najlepšie na prírodno, ale to sú iba moje chute :D Užite si to v Londýne, ticho závidím :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jako sorry, ale dávat tady to tvé vyžrané břicho a tlusté kejty fakt nemusíš, úplně jsi tím zkazila ostatní pěkné fotky přírody. Měj soudnost holka...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nutí tě na to někdo koukat?

      Vymazat
    2. Já žádný tlustý břicho ani kejty nevidim.. :-D Náhodou máš super postavu, ani moc, ani málo :)

      Vymazat
    3. postavu, co má, by jí mohl kdekdo závidět :))

      Vymazat
    4. Zas nějaká zakomplexovaná blbka :D :D

      Vymazat
    5. ze by zavist?:)) Jane ma krasnou - zenskou a pritom pevnou postavu, ja teda ji docela zavidim, ale psat kvuli tomu ubohoucke a spinavoucke komentare? Ale fuj...uz nejsme ve skolce...J.

      Vymazat
    6. Se nám ukaž ty, hrdinko. My pak okomentujeme tebe :))

      Vymazat
    7. Holky, děkuju moc za zastání :)

      Vymazat
  5. V Chorvatsku je krásně! Pěkné fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  6. super fotky, nebyla jsi někdy náhodou na Hostýně? Já mám pocit, že jsem tě tam kdysi viděla, ale jestli jsi to nebyla ty, tak někdo faaakt moc podobnej. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jani, zabiju Tě!!!! :DDDD NIKDE nevypadam normálně :DDDD

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné, hned jsem se přenesla zpátky na naši dovolenou, byli jsme nedaleko, na Makarské riviéře. Jela bych ještě :-)

    http://i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥