Jane ♥ Beautiful

31. srpna 2014

London, I love you!


.....a nebo možná ne?????


Krásné nedělní odpoledne!

Vítám vás u dnešního článku. :) Doufám, že  všichni pěkně odpočíváte a čerpáte síly na zítra! Těžko uvěřit, že už je skoro září...a já jsem už skoro 3 měsíce v UK... a momentálně jsem nemocná, protože.... protože za to může Londýn! Ale i tak ho miluju, i přesto, že teď skoro umírám.

Takže, teď tu sedím s obrovskym kýblem zázvorovýho čaje, kapesníkama a kapkama do nosu a snažím se  rovzpomínat na náš výlet do Londýna...

Jak jsem psala, byl mě tu na týden navštívit přítel, takže hned v sobotu ráno jsme se vydali směr Londýn a pak do Brightonu, který ale nevyšel, protože nám přímo před nosem ujel vlak a další jel až za dlouho. :D Takže jsem byli nuceni zůstat v Londýně (ale komu by to vadilo, žejo!) Bylo krásný počasí, podívali jsme se do Camden Town, kde jsme si dali to nejodpornější jídlo, co jsem kdy jedla. Kuřecí maso v sladkokyselý omáčce a chutnalo to jak zkaženina mixlá se zvratkama, nikdy víc. Pak se jeli mrknout do centra, dali si kafe, jídlo..a prostě měli takovej pohodovej londýnskej den. Ale, chtěli jsme v Londýně zůstat 3 dny, a jelikož jsme díky jedné aplikaci mohli využít hotel zadarmo, tak jsme toho samozřejmě využili, akorát v ten den jako na potvoru tam nebyl žádný hotel! Tak jediný, co nám zbývalo, bylo jet zpátky domů nebo počkat, jestli se tam náááááhodou neobjeví nějakej  do půlnoci. A objevil. Takže jsme si ho hned zabookovali a pak zjistili, že je v úplný prdeli, že to už ani skoro neni Londýn. Ale představa spaní na nádraží nás natolik odradila, že jsme se tam přece jenom pokusili dostat. A nevyšlo to. Přijeli jsme na úplnej konec Londýna vlakem, ale odtamtud to bylo cca ještě půl hoďky a autobusy ani vlaky už nejezdily, takže jsme si počkali na nejbližší vlak a jeli na Victorii, kde jsme si trošku zdřímli.  A hned ráno jeli domů, protože to byla totální šílenost. Zima, smrad, bezdomovci. A potom, co jsme se doma vyspali, probudili, se tam objevil další hotel přímo v centru (co jeden, rovnou 4, takže jsme si mohli i vybrat!), hned jsme si ho zarezerovali a ještě ten večer jeli znovu do Londýna. :-D Prošli jsme si noční (krásnej!) Londýn a šli se vyspat na hotel. A druhý den ceeeeelý den pršelo, normálně by mi to až tak nevadilo, ale mít mokrý nohy, vlasy..neni nic moc dobrýho. Nakonec jsme to nějak ustáli, střídavě vysedávali v kavárnách, chodili po krámech a večer jeli domu, kde nás teprve čekal šílenej slejvák. A barák je od nádraží cca 45 minut pěšky. :-D A ani žádný auto nám nezastavilo! Takže jsem usoudila, že ti Angličani až tak skvělí nejsou.


Jo a tak si teď léčím ty následky z našeho  výletu. :-D A moc se mi to nedaří. 

Ale i tak je Londýn prostě boží. A já mu to odpouštím.














Předražená snídaní v upršeném pondělním ránu na Picadilly Circus.










Mějte krásnou a pohodovou neděli a zítra vykročte správnou nohou! :)

Pac a pusu J.




27 komentářů:

  1. Jééé, super ty popisky na kávě ;) :D
    já byla na výletě v Londýně před rokem a strašně jsem si to užila, tak pozdravuj :)

    OdpovědětVymazat
  2. Londýn je prostě srdcovka za jakýchkoliv okolností! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, Londýn je prostě pohádkový. Já tam byla sice dávno, ale doufám, že někdy na podzim se tam podívám :))

    www.katerina-f.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Já se tam hrozně těším v tom vánočním období :)

      Vymazat
  4. Londýn je jedno z nejkrásnějších měst! moc pěkný fotky.. :) díky jaké aplikaci se dá dostat k hotelu zadarmo? :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě jo:) sice ho ještě nemůžu s tolika městy porovnávat, ale je prostě skvělej :)
      je to aplikace Hotel tonight, ale obávám se, že už to asi nepůjde :( oni totiž dávali různé kody, diky kterým se dalo nasbírat poměrně dost peněz na účet, ale ty platily vždy jen ten jeden den, ale zkusit to můžeš:) kdyžtak mrkni na stránku cestujlevne.com, dost tam o tom píšou.

      Vymazat
  5. Mas krasne slunecni bryle :) Muzu se zeptat odkud jsou? :)
    Diky Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Jsou z Primarku, ale moc toho nevydrží (už jsou v čudu:D) a navíc přes ně není skoro vidět :D

      Vymazat
  6. Ty noční fotky jsou boží! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wow, nočný Londýn je naozaj krásny! Chúďatko, takže aspoň niesom sama čo je chorá a to som ani zmoknúť nemusela :D Mám pocit že asi zomieram :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejoo:)) já taky! Nejhroší je, že mají zejtra holky ještě prázdniny, takže musim hlídat a ne lenošit :/:D
      přeji brzké uzdravení :)

      Vymazat
  8. Úžasný fotky :) Jela bych hned taky a ten nový účes Ti strašně moc sluší
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Chudaku, brzo se uzdrav! Zazvorovej caj je fakt nejlepsi:) Fotky jsou skvely a opravdu desne ti slusi tenhle uces, normalne zacinam uvazovat nad rapidnim zkracenim:) J.

    OdpovědětVymazat
  10. Přeju at se brzy uzdravíš :)! Já Londýn také miluju, hrozně moc. Je mi líto, že jsem tam letos nebyla, doufám, že mi to vyjde na podzim :)

    OdpovědětVymazat
  11. Páni, vy jste takový dobrodruhové. To já bych nemohla. Vždycky, když někam jedu, tak už to mám dopředu všechno zarezervovaný a vymyšlený. :) Krásný fotky. Moc se mi po Londýně stýská.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ehm, já většinou taky, ale letos to mě na starost přítel... a jak to dopadlo :DD
      přítel děkuji za pochvalu fotek:)

      Vymazat
  12. Ty jo, úplně na mě dýchla ta londýnská atmosféra. Krásný autentický fotky! A musím podotknout, že ti to moc sluší :)! Vážně mám teď chuť se do Londýna co nejdřív vrátit. Naposledy jsem tam byla a poznala tam svého přítele a to už je 7 let :-o.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji mockrát!
      Páááni, to je jak z filmu, poznat přítele v Londýněěě:)

      Vymazat
  13. Londýn je má láska, strašně ráda se tam vracím!

    OdpovědětVymazat
  14. no, měli jste to i s dobrodružstvím jak to tak čtu :D já když jsem byla v Londýně poprvé, tak mě také "přivítal" deštěm, ale stejně je to prostě LONDÝN! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moje nejoblíbenější místo na světě !!! ♥

    OdpovědětVymazat
  16. Tak ještě, že Vám pak ten druhý hotel vyšel:) taky jsme jednu čekaly přes noc v Londýně na ranní vlak a bylo to nejhorší, protože bylo všechno všude zavřený, takže nádraží byla jediná možnost spánku:-D Jinak úžasné fotky, Londýn taky hrozně miluju! hned bych tam jela znova!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥