Jane ♥ Beautiful

17. srpna 2014

Jak jsem se opět zbláznila: Krátké vlasy!

Asi nikdy nebyla víc vhodná příležitost na to, zkusit si krátké vlasy, jako právě teď.  Vlasy jsem měla lehce pod ramena a pořád ve mě hlodal takový červík, že teď mám jedinou možnost si ty vlasy zase o kousek zkrátit. Chápete, jsou už sice delší, ale ne zas tak moc, aby mi jich bylo líto, takže bylo rozhodnuto. Vlasy půjdou dolů. Neměla jsem v plánu je sice zkracovat tak moc, ale až tak mi to nevadí. Spíš vůbec. Pokud budu chtít, tak ony za ten půlrok, co budu ještě v UK, dorostou. 

Moje momentální délka je cca kousíček pod bradu, když jsou rovné. Mně se ale o hodně víc líbí navlněné, takže jsou ještě o kus kratší. Je pravda, že je s nimi teda dost práce, protože bez jakékoliv úpravy se mi nelíbí. Taky mě trošku mrzí, že ušmiknutím jsem se zbavila z velké části světlých blond konců. A taky to, že spodní vlasy mám tak krátké, že mi nejdou do culíku! A to je pro mě, pro culíkoholica, velká tragédie! 





Pravda je taková, že momentálně se mi krátké vlasy fakt líbí víc a moc si je užívám. Je to totiž úplně něco jiného. Když jsem měla vlasy dlouuuhé, neměly absolutně žádný tvar a vypadaly ošklivě, přerostle, suše, mdle. Teď jsou takové "živé", drží svůj tvar...a prostě, v blízké době se nevrátím k dlouhým vlasům. Asi nejdelší délku, co bych ráda, si představuje někam těsně pod ramena.


Co vy a krátké vlasy? Líbí X nelíbí? :-)

Budu se těšit na vaše komentáře,
Pac a pusu! J.

38 komentářů:

  1. máš to krásný! já za poslední rok zkrátila vlasy taky o hodně, je to praktické, zvlášť v létě, ale je dobrý vychytat délku, kdy to ještě stáhneš do culíku, jinak je to peklo :) jsem totiž taky culíkoholik :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc!:) přesně no..holt pinetky to jistí :)

      Vymazat
  2. Ten střih je super! Také mě furt hlodá, že bych se ostříhala, ale pokaždé, když s někým mluvím o délce vlasů, tak všichni jsou pro delší typ vlasů. Líbí se mi to moc, ale představa, že bych je musela upravovat mě děsí. Ráda bych, aby vypadaly jako messy, ale opravdu bez žádného zásahu kartáče, žehličky, sponek, laku na vlasy apod. :) A když nemohu dát vlasy do culíku, také šílím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) jo právě, já chci taky messy hair, ale to bohužel bez kulmy nebo žehličky nejde :/

      Vymazat
  3. Máš to krásné! :-) Já jak mám vlasy po prdel tak bych chtěla jít nakrátko ale bojím se že bych toho litovala, a navíc jsem o dlouhých vlasech sněla. Ale myslím si že na léto je to super! :-)

    www.lifebysimm.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky! jojo, já bych se taky asi nešla ostříhat, kdybych měla jooo dlouhý vlasy..šla jsem tak jen jednou právě a to proto, že byly fakt hnusný, suchý, zničený..

      Vymazat
  4. Já šla nakrátko v prváku a jsem hrozně ráda, že už mám zas vlasy do půlky zad :D Tobě ale ten krátký sestřih moc sluší :) http://elliesdailyideas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to chápu, každý se cítí dobře v něčem jiném :) děkuju!

      Vymazat
  5. Vypadat jako ty, nechám se klidně i na ježka :D Né, ale tento účes ti moc sluší, víc než delší vlasy. Už bych to tak nechala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi ti to pristane s krátkymi navlnenými :) Ja som sa strihala pred rokom, ale šla som fakt nakrátko a teraz to mám tak podobne dlhé ako ty, možno o trocha dlhšie vzadu, cop si spravím úplne v pohode zo všetkých vlasov už, ale môžem potvrdiť to, čo už písala jedna slečna vyššie, kým to dorastalo, bolo to na zabitie.
    Ale podla mňa to máš ideálne a fakt sa ti to veľmi hodí! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc Ti to sluší jsi kočka ! taky jsem teďka byla zkracovat a mám to na mikádo :p Můj sen byl mít dlouhé vlásky ale časy se mění a já jsme ráda, že jsme na krátko :D ale souhlasím s tebou v tom, že je s tím sakra práce :(

    OdpovědětVymazat
  8. Jsi kočka :) Tento střih Ti fakt sluší!
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to, vlasy vypadají zdravě a moc hezky, určitě jsi udělala dobře a když budeš chtít dlouhé, tak zase dorostou, tak coby ne ;) Já se zrovna v pátek nechala ostříhat na krátko, vlasy jsem měla po pas a teď podobně jako ty :) Musím říct že jsem ráda, je to změna po těch 5 letech s dlouhými :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  10. Páni, kratší vlasy Ti fakt seknou :-). Obdivuju, že ses k tomu odhodlala. Vím, jak jsi psala, že si musíš dát hnědou a žes z toho nebyla nadšená. To je velká změna oproti těm dlouhým,cos roky nosila, viď? Já mám taky dlouhé a obávám se, že se jen tak neodhodlám. Navíc mám dojem ( a potvrdilo mi víc lidí), že mi kratší vlasy nesluší. Nosila jsem je cca do 15-16a pak jsem si nechala narůst dlouhý a miluju je :-D. Už se mi i zdála noční můra o tom, že jsem se musela ostříhat! :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, moc ti to sluší :-). Já jsem si kdysi také nechala ostříhat a tak spokojená jsem nebyla, teď už to naštěstí malinko odrostlo, tak je to lepší. Jak si natáčíš takhle krátké vlásky? Zajímalo by mě, jak je máš natočené na fotce v tom proužkatém tričku a svetříku. Díky :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Je to natočené konickou kulmou od remingtonu, můžu jen a jen doporučit. Je to rychlé a vlny vydrží dost dlouho :)

      Vymazat
  12. Moc moc ti to sluší :))) pěkný outfit :)) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  13. S tema loknama skvely, libi se mi to moc (a bohuzel me to i inspiruje:)) L.

    OdpovědětVymazat
  14. Jani ani nevíš jak ráda bych tohle taky udělala, jenže se bojím že by mi to neslušelo a že budu litovat. Jak už jsem Ti psala na instagramu v krátkých vlasech Ti to sekne a líbíš se mi víc :) hrozně Ti sluší a máš šmrnc! Jsem ráda že jsem opět našla Tvůj blog, myslela jsem že jsi blogovat přestala, takže budu zase s radostí pravidelně sledovat :-* !

    OdpovědětVymazat
  15. Máš pravdu, takhle navlněné jsou super, fakt moc hezký :)! Něco takovýho bych taky ráda, ale teď jsem právě ve fázi, kdy mi z loňských kratších vlasy opět dorostly. Prý mi sluší víc dlouhé, ale já se nějak líp cítím v tom mikádu, takže tě úplně chápu :). Zajímalo by mě, jakou kulmu používáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Je to konicka od remingtonu. myslim c91 pearl nebo tak nějak :D

      Vymazat
  16. Děkuji všem za krásné komentáře! :-*

    OdpovědětVymazat
  17. Více jsi se mi líbila s dlouhými :-( máš baculaťejší tvář a dlouhé vlásky ti ji prodlužovaly...ale i tak jsi krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  18. nezbývá mi než souhlasit, krátké vlasy se mi v poslední době moc líbí a sama přemýšlím, že se nechám pořádně ostříhat :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ty jsi stejně krásná baba. Ať už máš vlasy dlouhý nebo krátký!

    OdpovědětVymazat
  20. Horzně Ti to sluší Jani!:) vlásky jsou krásné! Kočka!:-*

    OdpovědětVymazat
  21. Docel hezkou Te delaly ty krasny blond vlasy.., ale ted ? znicenej ksicht od akne, vyrazne jsi pribrala a k tomu tohle rosti ? Myslim, ze tvuj kluxiik uzhleda jinde :)))))))a dobre s...

    OdpovědětVymazat
  22. Moc hezké ;) Taky přemýšlím o kratším sestřihu, ale mám kulatý obličej, tak se bojím aby mi ho ještě víc nezakulatil (což myslím že zakulatí), hlavně mě už moc nebaví dlouhé vlasy udržovat a ráno upravovat aby měly nějaký tvar :) nejkratší mám kousek pod bradu a nejdelší něco málo přes půl zad - sestříhané :) tak nevím no :) jestli do toho jít nebo ne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥