Jane ♥ Beautiful

7. července 2014

Víkendové Cambridgeování


Krásný pondělní večer!

jak se máte? Já byla celý víkend a taky pátek a dnešek v Cambridge, haha, jsem tam skoro častěji než "doma", ale tak když je to jen 20 minut vlakem a navíc za pár kaček díky slevové kartičce, kdo by se nudil tady na vesnici, žejo.


 V pátek večer jsme šly s mou španělskou, italskou a německou kamarádkou do klubu, kde jsme potkaly další německé au pairky. A protože v ten den tu byl i nějaký festival, viděly jsme  krásný ohňostroj. Bylo to moc fajn, ikdyž ne tak dobrý, jako minule :D.

V sobotu celej den pršelo, takže jsme Cambridge nechaly na neděli. No, přišla na mě stejskavá. To je tak, když je hnusně, nemůžete nic dělat, jste sami v cizí zemi..no tak to na mě pěkně dolehlo a dá se říct, že to tak nějak ještě pokračuje, ale neni to nic tragickýho. Naštěstí.








 V neděli jsme tedy opět s kamarádkama vyrazily, nutně jsem potřebovala do papírnictví, protože jsem si chtěla koupit nějakej pěknej blok, kam si budu lepit různé fotky, vstupenky, tikety, různé blbůstky něco jako scrapbook, akorát podle sebe :) Jeden krásnej jsem si koupila, tak můžu začít vesele tvořit vzpomínky na můj rok v Anglii. Taky jsem si zašly na oběd do subway, kde teda mimochodem maj úplně jiný a pěkně hnusný bagety! Zašli jsme do Lush a taky Kiehl´s, kde byla ta nejmilejší prodavačka, která nám dala tunu vzorečků a navíc ještě kosmetickou taštičku a to jsem si nic (!) nekoupily. A pak se už  jenom procházely a kochaly se krásnou Cambridge :)










:))) Jessika uprostřed a Gessica (obě se vyslovují ale stejně:D)




V Cam jezdí snad každej na kole! Už se těším, až si tam taky to svoje vezmu  :) (ikdyž takovéhle hezké teda nemám!)






Můj nedělní outfit, maxi sukně, pruhovaný top s kytičkama, kecky, srdíčková kabelka a džínová vesta. Tuhle kombinaci jsem si zamilovala a maxi skirt ještě víc, protože je z tááák příjemného materiálu!



No a dneska jsme jely s mojema holkama, které mám na starosti do Cambridge znova, protože tu startovala Tour de France! Čekaly jsme na to skoro dvě hodiny a pak to bylo během 20 sekund pryč :D ale tak, byla to povinnost se na to jet podívat!


Dneska bylo vážně krásně, teplo, ale ne vedro, tohle počasí se mi fakt líbí! Akorát teď se to zkazilo a prší.

Jaký jste měli víkend vy? :)

10 komentářů:

  1. Nádhera, nádhera! Užívej! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky :-) Jsem ráda, že jsi zpátky.

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé fotky :) takové články miluju a doslova je hltám :) těším se na další :))

    OdpovědětVymazat
  4. Teda to prostředí je fakt nádhera :-). Spousta zeleně, krásná architektura, super obchody :-D. S tím smutkem to chápu, cizí země, cizí rodina, cizí lidi kolem tebe, co mluví jiným jazykem :-(. S časem to bude lepší (aspoň podle mojí zkušenosti). Kamarádi, co si člověk najde tam,dělají fakt hodně. Moc si to tam užívej :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tojo a to těch parků, řeky s lodičkama a krásný přírodu tu je víc!:). Jooo, na mě to padlo teď po měsíci..

      Vymazat
  5. jee super fotky a článek, tyhle "cestovní" mám strašně ráda
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  6. Jee. zrovna nedávno jsem si říkala, jaká je škoda, že už nepíšeš :) Vítej zpět, těším se na další články :* Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to, že se máš moc dobře a to je dobře :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jo Cambridge vypadá krásně! taky jsem se tam chtěla podívat, ale nijak mi to nevyšlo:D snad Vám to teplé počasí vydrží i teď na podzim:) a jinak bagety v subway tady v Anglii miluju!:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥