Jane ♥ Beautiful

14. července 2014

Víkend u moře

Krásný večer,

jak se máte? Jaký jste měli víkend? Jak jsem psala v pátek, já jsem byla rodinkou o víkend u moře s karavanem...a bylo krásně! Naštěstí i počasí se vyvedlo. Oba dva dny bylo vždy dopoledne pod mrakem, ale pak se vyjasnilo a bylo krásně teplo, stejně jako dneska.. ikdyž dneska bylo vyloženě horko.
Moc jsem si víkend užila, poznala jsem zase další anglické město při pobřeží a bylo to vážně fajn.

 V pátek večer jsem se byli najíst v jednom baru a pak už jen odpočívali. Hrozně se mi líbí, jak takhle pokaždý někam jdeme, je to od nich hrozně hezký a mě samozřejmě baví ochutnávat všelijaká jídla, jakby ne!:D Ikdyž většinou teda za moc bohužel nestojí.. Ale vždy si spravím chuť dezertem :D



Druhý den, v sobotu ráno, jsme se byli mrknout do města, obešli pár místních obchůdků s čerstvýma rybama, ovocem a dalšíma dobrotama, koupili domácí sendviče k obědu a vyrazili na delší procházku směrem na pláž, kde jsme si udělali piknik. Po cestě jsme si koupili zmrzku a když jsem dorazili na pláž, tak už jsem jen odpočívala, stavěla s holkama hrady z písku..a takový ty věci, co se na pláži dělaj:))) 








Nikdy, nikdy jsem nepila kafe...ale po tom, co jsem zjistila, že když si ho dám, tak mi o 100 procent zlepší náladu, dodá energii, ho musim mít každej den. To je ale zjištění, co? :-D















Hrozně mě tady zaujal jeden "zvyk", kdy si holky můžou vždy každá koupit "novou"knížku (něco jako antikvariát), když jedou někam na výlet. Moc hezkej nápad, takový chytrý suvenýr. Asi to taky začnu praktikovat :)))





A v neděli po obědě jsem se vrátili domů. Chtěla jsem vám napsat už včera, ale díky šílené zácpě jsme domů dorazili fakt pozdě, pak jsem ještě pomohla s večeří, skypovala s přítelem..no a najednou bylo 11.




Doufám, že i vy jste si užili pohodový víkend.

Mějte krásný týden, pa J.

13 komentářů:

  1. Fotky jsou skvele, zajimalo by me, kdepak to je :)

    OdpovědětVymazat
  2. krásné fotečky :)) a s tou knížkou je moc hezký zvyk :))

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju holky! :) Jinak je to městečko Wells v oblasti Norfolk :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá to tam moc sympaticky!

    OdpovědětVymazat
  5. páni, tvoje články mě fakt lákají do toho taky jít :) úplně z toho cítím energii a štěstí :)

    OdpovědětVymazat
  6. No tam to vypadá nejúžasněji! Další místo, kam jsem se zapomněla podívat,dobrý:-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥