Jane ♥ Beautiful

27. července 2014

Mirror outfit #1

Ahojte kočky moje!


jak pak se máte? Já jako tradičně nestíhám! Před chvilkou jsem přijela z výletu (o kterém nejspíš bude článek), asi půlhodiny jsem se snažila dát fotky do počítače (ježiši, už jsem na to měla hrozný nervyyyyyyy, že jsem se na to chtěla vys...vykašlat!) a teď si tak nějak balím věci do nemocnice, kam nastupuju zítra a píšu tenhle článek, který tu měl být ve středu..ale to jsem celá já no.


 Jsem v Česku teprve pár dní a snažím si je co nejvíc užít s kamarády a přítelem, a tak na blog mi opravdu moc času nezbývá, snad se nezlobíte. :-) Navíc musím balit, stihnout ještě jednu grilovačku a ve středu odjíždíme do Chorvatska aaa..no vůbec si nejsem jistá, že to bude nějaký slavný. Bohužel no. Ale chystám pro vás soutěž, snad se vám bude líbit! <3 nbsp="" p="">
_______________________________________________________________________________


Tak to byla jedna vykecávačka teď už k dnešnímu článku: :-D
Rozhodla jsem se udělat novou "rubriku", Mirror outfit. Nemá mě totiž kdo v Anglii fotit a protože mají holky velkou skříň se zrcadlem, rozhodla jsem se alespoň pro tohle. Jasně, není to nic extra, ale aspoň něco.
No nebudu vám popisovat, co na sobě mám, protože to vidíte, ale je to absolutně jednoduchý a cejtim se v tom nejlíp! A jsem pyšná na svoje "jetý" skinny ze sekáče, za pade, juch! původně ze Zary. Tak a taky na svojí pandorku, ale ještě mi nikdo nedal žádný přívěšek, fňuk. Tak pokud mi někdo chce udělat radost, nebráním se!:-D

Jinak si asi můžete všimnout, že už je ze mě "tmavá blondýna". Konečně to mám tak na 99% podle svých představ. Chci si totiž už nechat svojí barvu a maximálně semtam prosvětlit trošku melírem, kolem obličeje a tak. Momentálně jsem fakt spokojená, i s délkou... ale něco mi říká, že je ještě o kousek zkrátím! :-D Hrůza, od té doby, co jsem se poprvé ostříhala, už jsem byla stříhat 4x! A budeme zkracovat víííc.





Konec hlášení, milé dámy! Já si jdu zabalit věci a do postele, mějte se nejkrásněji! :-* Posílám táááááááááááákhle velkou pusu.

PS: Líbí se vám tento typ článků? Budu ráda, když se se mnou o to podělíte v komentářích. :-)

22 komentářů:

  1. Jani, jsi kočka :) Vlasy super, outfity též

    OdpovědětVymazat
  2. Boží kabelka! :) Odkud je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asos:)) roztomilá, žejo? Tahám ji skoro všude:)

      Vymazat
  3. Pěkný outfit, super nápad na článek ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, pěkný top :)
    Copak do nemocnice?:-o
    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju!
      jen na biopsii jater, ale už jsem doma:)

      Vymazat
  5. Dovču si užij :) Nová rubrika bude fajn - outfit skvělý, nejvíc se mi líbí ta kabelka a boty
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Janicko at se vše daří,držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj,právě jsem narazila na tvůj blog a vypadá super! :) Těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektní outfit! :) Klidně bych ho ještě oživila nějakým mohutným náhrdelníkem :) Teď je mají skoro všude, ale jestli se chystáš nějaký koupit zkus www.answear.cz také jsem si tam pár kousků koupila a jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  9. sekne Ti to, mohla bys fotit víc outfit postů :) doufám, že v nemocnici vše proběhlo bez problémů!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥