Jane ♥ Beautiful

5. července 2014

Guess who´s back?!




Tak jo. Vůbec nevím co napsat. 

Asi jen, že se omlouvám? Že se omlouvám za to, že jsem prostě najednou skončila, bez napsání, bez ničeho. Bože a ono uběhlo tolik měsíců! Taková doba.. Jsem hrozná, hrozná, nejhorší. Omlouvám se.




No tak jo, tak vás tady zase vítám a oficiálně se opět hlásím do blogového světa. Nic neslibuju, nemůžu vám slíbit články denně, to není v mých silách, ale budu se snažit, to vám slíbit můžu. Mějte prosím strpení, ono nepsat tak srašně dlouho dobu a ted se snažit něco sesmolit je jaksi... nemožný. Bude mi chvilku trvat, než se do toho zase dostanu. Takže, díky za váš čas a díky za to, že i přesto, že jsem nenapsala ani čárku, většina z vás zůstala!

Tak asi bych měla napsat, co se změnilo... no ono se toho změnilo opravdu dost:)  Mrzí mě, že jsem s blogem sekla, ale na druhou stranu toho nelituji. Stíhala jsem totiž dělat všechny ty "normální" věcí a moc si je užívala. Měla jsem úžasný ples, učila se na maturitu, kterou jsem v květnu úspěšně zvládla a teď když na ten den vzpomínám, tak musím říct, že to byl jeden z nejlepších dnů. Pak jsem si konečně našla rodinku v Anglii, no a momentálně jsem nedaleko Cambridge v jedné takové typicky anglické vesničce. A zatím se mám skvěle. Víc než skvěle. I když rodina, kamarádi a hlavně přítel mi chybí. Ale rodinku mám úžasnou, holky jsou taky super, takže jo, mám se fajn.

Nějak nevím, co dál napsat. Chtěla jsem s blogem začít už dřív, ale znáte to, pořad bylo něco přednější. Ono hlavně momentálně se mi změnil život o 180 stupňů a tak nějak blog byl to poslední, co bych řešila. Učila jsem se na maturu, pak hledala rodinku, připravovala všechny věci  k odjezdu a tak nějak toho bylo tolik, že jsem to prostě nedala. Do toho jsem chtěla změnit design, protože kdo by psal do starýho ošklivýho blogu, žejo! A tak, teď, když je to konečně podle mých představ (no ještě trošku to chce doladit..) můžu začít! 

Tak, nebudu to zas přehánět, mám s blogem jistý plány, už nebude takový, jako dřív, ale o tom až později v dalším článku. Taky mám spouuustu plánů do budoucna, ale zároveň pořádně nevím, co bude zítra, ale nebojte, o to vše se s vámi ráda podělím.


Jo, to je vše, co jsem vám chtěla říct :) Já mám momentálně volnou sobotu, je tu ošklivo (ale jinak bylo furt krásně!), takže já dnešek vidím v posteli a s PLL, ještě jsem se k té nové sérii pořádně nedostala :D


Tak tedy brzy nashledanou!

Vaše J. 






29 komentářů:

  1. Jani, jsem ráda že jsi se vrátila, tvoje články mi chyběly :) Užívej si v Anglii!

    OdpovědětVymazat
  2. neviem, za čo sa ospravedlnuješ.. nechápem tie blogerky, čo takéto veci píšu.. ved je to tvoja vec či píšeš na blog alebo nie.. je tu tolko blogov, že to, že ty si prestala písať tejto spoločnosti vôbe chýbat nebde

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já taky nikde nepíšu, že jsem nepostradatelná ;) jen mi to přijde jako slušnost se omluvit a vysvětlit moji neaktivitu

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že jsi zpět :) Chyběla jsi tu... ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a mě hřeje u srdce, že jsem někomu chyběla:))) děkuju!

      Vymazat
  4. Přeji hodně štěstí s blogem i rodinkou ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Hned je ta sobota lepší! Ráda vidím článek a ještě radši uvidím další, užívej si v Anglii!
    Marcela

    OdpovědětVymazat
  6. Paráda, doufám, že sem budeš přispívat články ze života au-pair :-). Ať se taky něco zajímavýho dozvíme :-).

    OdpovědětVymazat
  7. Vítej zpátky, těším se na nové články .)

    OdpovědětVymazat
  8. to je super, vítej zpět :) těším se na články :)

    OdpovědětVymazat
  9. No nekecej. Moc jsi mi chyběla!!!! Kolikrát jsem na tebe myslela....

    OdpovědětVymazat
  10. Já už jsem se k nové sérii PLL dostala, ale na weheartit.com mě pobavil obrázek čtyř žen v důchodovém věku a pod tím nápis "Zjisti, kdo je -A!! Další díl 4.července 2064." :D myslím, že to celkem vystihuje ducha celého seriálu :D

    OdpovědětVymazat
  11. jůj, doufám, že napíšeš článek o té zkušenosti s hledáním rodiny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vítej :-) gratuluji k maturitě a k novým rozhodnutím! Není nad pracovní zkušenosti v zahraničí :-)
    No a jak vidíš, čtenáři tu stále jsou a navíc natěšení na ty změny. Tak užívej Anglie a těším se na další článek!

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, super, že jsi zpátky :)

    OdpovědětVymazat
  14. nedávno jsem přemýšlela, kam jsi zmizela, že jsem dlouho nečetla žádný příspěvek :D tak at se daří a těším se na další články :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsem moc ráda, že jsi zpět! Tvé příspěvky jsem moc ráda v minulosti sledovala :)

    OdpovědětVymazat
  16. Zrovna nedávno jsem si říkala, že všude vidím, že píšeš komentáře k aktivním blogům, takže jsi úplně nezmizela, ale nepřidávala jsi články.. jsem moc ráda, že jsi zpátky a moc se těším na tvé články :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥