Jane ♥ Beautiful

11. července 2014

Friday

Ahoj!

Jen se narychlo ozývám, nemám totiž moc času, za pár minut vyrážíme s rodinkou na víkend k moři. A samozřejmě jako naschvál celej den prší a víkend taky nevypadá zrovna růžově, achjo! Celej tejden je sluníčko a teplo a vždy, fakt vždy, když máme někam jet, tak se to podělá :D No nevadí, furt lepší bejt u moře v kempu, když je hnusně, než bejt zavřená doma v Ashwelu.

Dneska jsem si trošku víc pospala, protože Finoola (moje hostmum) měla volno. No probudil mě až silnej déšť. Při pohledu z okna ven jsem si ihned musela zpravit náladu kašičkou...a pořádně sladkou! S mandlema, medem, banánem, maslíčkem, skořicí :D  Pak už jsem se jen povalovala, balila věci na víkend, byla běhat, což byl ten nejdebilnější nápad, když je mokro.. no a teď jen čekám, až přijde F. s holkama a vyrazíme.



Mějte krásný víkend a držte nám prosím palce, ať celej víkend neprší!:))

7 komentářů:

  1. Počasí se může vždycky změnit :) Užij si to

    OdpovědětVymazat
  2. Užijte si to, snad vyjde počasí:) a ta snídaně je přesně podle mých představ:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, co máš z toho. Tady taky pořád jen chči.... prší :D
    Tu snídani bych si taky dala!
    www.beautifulwhile.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. No já koukám kočko, od zimy jsem přestala tvůj blog kontrolovat, když jsi nepsala, pak na jaře jsem otěhotněla a měla jiné starosti, a teď sem náhodou zase zavítám a nestačím se divit na ty změny. Měj se krásně a užívej si léto!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥