Jane ♥ Beautiful

12. ledna 2014

Sbohem dlouhé vlasy

Krásnou neděli!

Název článku zní jasně, je ze mě krátkovláska a navíc i hnědovláska! Trošku změna žejo? Ale tak znáte to, změna je život a tu já občas potřebuju, ta¨kže když nemůžu změnit nic v mým životě, dějou se pak velký věci na mým zevnějšku!:D

To jsem se tak minulý týden rozhodla, že se nechám ošmikat. Hodně. Hodně hodně moc. Jako nevim, co mě to tak popadlo, protože jsem tam šla s tím, že maximálně 10 cm, protože jsem je měla fakt hodně zničený, suchý a prostě fuj. No z 10 cm z toho nakonec bylo skoro 25.  Ale tak nevadí, ony dorostou.

Tak to byla ta lepší část.


Ta horší je, že jsem chtěla vlasy sjednotit a chtěla jsem je nabarvit. Už žádnej melír, ale jednotnou barvu. Měla to být tmavá blond. A je z toho hnědá. A já se v ní absolutně necejtim,.Nevim no, přijdu si v ní fakt nevýrazná a divná. Kadeřnice sice byla úplně unešená, jak prej "ty vlasy ji uplně vcucáváj" "jak se náádherně leskou" "jak vypadaj zdravě" a ja čuměla jak vejr, na koho to koukám v zrcadle. Ale tak jako zvykám si a začíná se mi to líbit, občas. (ještě, že se postupně vymejvá!!)

Té délky nelituju, protože už jsem si dlouho pohrávala s myšlenkou vlasy ostříhat, avšak nikdy nebyla odvaha nebo spíš nebylo proč je stříhat. Ale teď jsem vlasy měla víc než v katastrofálním stavu, vážně. Už jsem je ani nenosila rozpuštěný, jak jsem se za ně styděla. Dokonce i v culíku vypadaly hrozně. Asi vám nemusím povídat, jak jsem byla po ostříhání nadšená, když jsem měla krásný zacelený konečky, jemný ale zároveň silný vlasy, takový pružný a prostě živý.

Z té barvy sice moc nadšená nejsem, ale k melírům se asi nevrátím. Proč? Protože mě štvě, že vlasy vydrží fakt pěkný tak měsíc, pak bych už nejradši šla na melír znova a to neni jak finančně možný, tak ani pro ty vlasy dobrý, žejo. Jsem ráda, že mám teď konečně jednotnou barvu, protože ač jsem se o to snažila doma, výsledek byl vždy jiný u kořínků, v délkách a jiný i na konečkách, takže děs.

Teď mám v plánu se o vlasy zase pořádně starat, pravidelně je zastřihávat a nenechat to dojít do takového stavu, jako předtím. Barvu mám teď mnohem přirozenější, dokonce dost podobnou mé přírodní barvě. Holt změna je život, ale myslím, že k té "víc blond" se přeci jenom někdy vrátím, už jenom proto, že k téhle délce se mi prostě víc hodí blond.

Tak co myslíte? :) Budu ráda za všechny vaše komentáře, budu dokonce i ráda za kritiku :)


takhle vypadaly první den, dost tmavý no!








Omlouvám se za nekvalitní fotky, ale snad to přežijete:))

Nejradši bych se zase vrátila k blond, ale melíry už nechci.. Chtěla jsem něco podobnýho jako má Hanka z Theczechchiks.. no, to se krapet nekonalo, ale můžete mi poradit, jak toho docílit! :)



Mějte se krásně,
J.

102 komentářů:

  1. Máš to moc krásný, tahle délka ti vážně sluší! :) I ta barva se mi líbí, i když blond je blond, ale třeba jde jen o zvyk a nakonec z nich budeš sama nadšená :))) Taky si už musím zajít ke kadeřnici, snad to stihnu co nejdřív :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, mě se to nelíbí, předtím to bylo o dost lepší, ale to je jen můj názor.

    OdpovědětVymazat
  3. Delka vlasu ti slusi, ale take si myslim, ze v te blond jsi byla vyrazenjsi.... Nebo jsem proste jen byla zvykla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě jo, ta blond je prostě jiná, ale mrzí mě, že hrozně ničí vlasy, proto jsem jim taky chtěla dát trochu oddych:)

      Vymazat
  4. Mně se to tedy vůbec nelíbí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v pohodě, chápu to:) nelíbí se ti ani stříh ani barva? Barva se mi taky moc nelíbí, nemůžu si na ni zvyknout, ale délka ju.

      Vymazat
  5. Téda taková změna!! Uvidíš jak se v tom budeš cítit i po delší době. Není to špatné, ale blond k tobě šla líp :)) já se před dvěma lety obarvila z blond na tmavě hnědou, vydržela jsem to jen půl roku :D a můžu se zeptat odkud jsou ty krásné šatky na poslední fotce? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to líbí! Poslední dobou se mi hrozně líbí takhle krátké vlasy, ale stále nemám odvahu obětovat délku, mám je hodně dlouhé.. Každopádně dorostou a je to takové svěží, hezké :) A ta barva je parádní! :) Palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju:-* mně se právě teď taky líbí kratší, ale víc by se mi líbily v té blond no

      Vymazat
  7. Honem zpátky na blond!
    Barva je to hezká, ale ty jsi mnohem výraznější jako blondýnka:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo to máš asi pravdu, ale mám je z toho zničený:(

      Vymazat
    2. říkám si, kdo to je? :(
      jak píše markét, zpět na blond a nakup si, já nevím, xxx produktů na zničený vlasy radši než být uplně někdo jiný :( ;)

      Vymazat
  8. Barva je rozhodně přirozenější než umělá blond a moc se mi líbí i střih.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, přirozený barvy jsem chtěla docílit, ale ne vyloženě této..

      Vymazat
  9. Je to nezvyk, ale sluší ti to :)
    Já jsem se taky po letech blond melírů a zrzavé vrátila ke svojí přírodní barvě, nejdřív mě to štvalo, ale teď jsem se svojí myší blond spokojená. Chce to jen trochu času...
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :)
      Já si taky myslím, že tomu přijdu na chuť až později.

      Vymazat
  10. Přebarvená blond bude vždycky vypadat trochu divně... Pokud máš ty vlasy jako na prostřední fotce, tak je to podle mě hezké, ale na té poslední mi spíš přijde, že se ti to vymývá do dost divného odstínu. Ale to neříkám, protože bych chtěla kritizovat. Sama jsem kdysi přešla z hustých blond melírů na středně hnědou a několik měsíců to vypadalo divně, než ta hnědá začala chytat pěkně. Pokud jsi z blond měla zničené vlasy, tak je podle mě ta změna správným krokem, i když teď to tak třeba nevypadá.
    Jinak taky jsem si myslela, že se k blond vrátím... no a už je to 10 let a přes různé odstíny jsem se naopak dostala k vlastní barvě a už 2 roky nechávám vlasy odrůst. Vlastní barva mi přijde nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mi přijde, že ani na jedné fotce to není uplně ona. Ale teď mě štve, že na nějakym světle mi přijde taková "nazelenalá" , uvidim, jak se to bude dál vyvíjet..
      Nemůžu úplně na stopro říct, že jsem je měla zničený z melírů, ale řekla bych, že jo, pač jsem nežehlihla, kulmovala max. jednou za měsíc a fenovala taky občas. Takže nejspíš jo.

      Vymazat
    2. Tak ono odbarvování poškodí vlasy skoro každému. Uvidíš, jak se ta barva bude vyvíjet, držím palce, aby ti ta tmavá blond chytala tak, jak má :)

      Vymazat
  11. Mně se to líbí!!!
    máš to stejné barvy jako obočí..za mě thumbs up!
    a délka taky mňam :)
    už se těším na další novinky ohledně tvé léčby akné :)
    měj se!
    V

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že je to hezké i barva i zkrácené. Uvidíš jak dlouho tě to bude bavit. Možná by tahle délka byla šmrncovní i v blond :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)) Právě, v blond by se mi to líbilo na 100% :)

      Vymazat
  13. přesně jak píšeš, je to jenom o zvyku :) a tyto kratší se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  14. Já myslím, že to vůbec není špatné. Odstín to možná bude chtít trochu vychytat, ale líbí se mi to i tak. Taky jsem bývala blond a pak jsem šla najednou na hnědo. Ze začátku to bylo divné, ale postupně to začalo chytat líp a teď už si sama sebe blond neumím představit. Ale nakonec jsem skončila u docela tmavého odstínu. Tak uvidíš, jak se v tom budeš cítit časem, třeba pak najdeš trošku jiný odstín, se kterým budeš spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přesně, snad to tak bude i u mě. Blond je krásná, ale strašně ničí vlasy.

      Vymazat
  15. Vypadáš v té hnědé taková nevinná, ale sluší Ti :) A ta délka je super..:)

    OdpovědětVymazat
  16. Změna je život a většinou je to o zvyku :) Mám blondate vlasy a už jsem taky experimentovala. Nakonec jsem se vždy vratila k blond, ale změna se mi líbí :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak. mě už hlavně dlouhý nebavily, neměly žádný tvar střih nic..tak změna no:)

      Vymazat
  17. Podla mňa ti to velmi pristane, aj tá svetlá hnedá je fajn. Teraz sa podobáš na jednu moju známu :D Teraz je akýsi boom s tými krátkymi vlasmi lebo docela dosť ludí okolo mňa sa dáva strihať, vrátane mňa. Tiež som sa dlho pohrávala s myšlienkou že vlasy skrátim a odfarbím, s dľžkou som teraz spokojná ale blond farba mi na zrzavú nechytla :/ Takže máme vlastne rovnaký problém :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      Jojo, to máš pravdu, u nás ve třídě už nemáme skoro žádný dlouhé vlasy :D

      Vymazat
  18. Myslím Jani, že je to pouze o zvyku, i když si myslím že blond byla lepší, délka je pěkná :). Mám ale takový dojem že si časem budeš připadat zas jiná než předtím a že si zanedlouho budeš myslet jaká jsi kočka :) !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, já se v blond taky cítila líp, ale jak píšeš, asi si brzy zvyknu .)

      Vymazat
  19. Sluší ti to, ale pochybuji, že to bylo zkráceno o 25 cm. To by si ty vlasy měla pod pás což jsi neměla ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Je to asi 22 cm, měla jsem je skoro do pasu.

      Vymazat
  20. Máš můj respekt. 25 cm bych naráz nedala. Když už bylo nejhůř, šla sem ke kadeřnici radši dvakrát, jinak by mě asi odvezli :D Ale nedá se nic dělat, ze zničených vlasů už můžou být jenom zničenější...aspoň podle mojich zkušeností. Co se barvy týče, sem zastánce vlastní barvy, přijde mi, že jenom tak spolu může krásně ladit odstín pleti, očí, obočí a vlasů. Podle té prostřední fotky to na tobě vypadá dobře, líbí se mi to. Pro někoho blond, pro někoho už je to hnědá, přijde mi to rozhodně lepší než když je už z půl kilometru poznat, že je člověk na/odbarvenej...no nikdy se nebude všechno líbit všem, nejdůležitější stejně je, aby ses v tom cítila ty :) Jit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ani nevím co mě to popadlo..prostě když už jsem seděla v tom křesle, tak jsem najednou řekla at je zkrátí víc..nojo to jsou ta moje nerozvážná rozhodnutí, kterých občas lituju.. ale i kadeřnice mi řekla, že jsem se rozhodla dobře, že to potřebovaly a to jak zkrácení, tak i barvu:)) (místo melíru)
      No já se v tom zatím necítím úplně dobře, ale asi si zvyknu :)

      Vymazat
  21. Nevím, jestli je to jen nezvyk, ale v té blond ses mi líbila víc, byla jsi skutečně taková výraznější, mělo to prostě šmrnc. I se mi víc líbily delší, ale pokud byly zničené, tak ostříhání je nejlepší krok, nechat dorůst si je můžeš nechat vždycky.

    OdpovědětVymazat
  22. Tyjo, vypadáš jako někdo úplně jiný oproti té fotce, co máš vlevo nahoře na blogu :) Je neuvěřitelný, jak můžou vlasy člověka proměnit :) Každopádně ta první fotka zezadu, na té vypadají vlasy úžasně, moc se mi líbí jak je máš natočené. A barvu časem určitě vychytáš, jaký odstín ti nejlíp sedne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda jo, pořád si na sebe nemůžu zvyknout:)

      Vymazat
  23. Jsi krásná holka, takže by ti nejspíš slušelo vše, můžeš být v pohodě! :)) Střih se mi líbí, musel to pro tebe být dvojnásobný šok - zkrácení + barva :) A co se barvy týká, tak ta blond se mi taky zdála šmrncovnější, jak říká moje babička :D Ale ani tohle není vůbec špatné, ta barva je náhodou zajímavá, žádná obyč hnědá! :) A stopro je to hlavně o zvyku :)

    OdpovědětVymazat
  24. Mně se teda délka líbí moc, vlásky vypadají krásně, hlavně když je máš tato navlněné. Co se týče barvy, tak se podívej na můj blog na poslední příspěvky. Před Vánoci jsem se sekla a řekla si, že mi melíry ničí vlasy a že to sjednotím na nějakou pěknou střední- trošku tmavší blond. Nakonec jsem skončila až se středně hnědou. Vím, jaký je to nezvyk - já se třeba v této barvě také absolutně necítím, ale ono se to fakt hodně vymývý, za chvíli to budeš mít středně blond. Já jdu teď ve čtvrtek ke kadeřnici na melíry a i když ničí vlasy, těším se jak malá :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!
      Podívám se :) Jojo, už teď je mám zas o kousek světlejší :)

      Vymazat
  25. Nádherné a prirodzené :) Naozaj ti to takto veľmi svedčí :)

    blog:WerushBerry

    OdpovědětVymazat
  26. Mě se to líbí. Délka je super (dlouhé, zničené vlasy nebrat) a barva je nezvyk, ale líbí se mi :o) já taky trochu tmavnu z blond, protože to blonďatění fakt vlasy hrozně ničí, navíc teď dost pelichám, taky jsem obětovala 20 cm..
    Líbíš se mi! Tečka! :o)

    OdpovědětVymazat
  27. Wow, skvela zmena, velmi sa mi páči strih, velmi ti to pristane, aj ked blond sa mi na tebe páčila viac :)

    OdpovědětVymazat
  28. Přijde mi to opravdu skvělý. Jsi krásně přirozená a že jsi nevýrazná není pravda, moc se mi to líbí. Já v tomhle období, pomalu svou blond také ztmavuju. :-)

    http://unobtrusivee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  29. Já jsem zásadně proti odbarvování, přijde mi, že to holky "uniformizuje", všechny odbarvené slečny mi přijdou podobné, protože se jim za chvilku vlasy vymyjí do té typické odbarvené bíložluté barvy. Takže za mě je změna barvy krok správným směrem, podle mě Ti sluší. A fandím i zdravému zkrácení, nezničené kratší vlasy nadělají mnohem větší parádu než chemlon do pasu ;) Jinak myslím, že tak za dva týdny, až si vlasy sama upravíš způsobem, jak jsi zvyklá, a vzpamatuješ se z té změny, se Ti střih bude mnohem víc líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím, mně se nikdy melír nevymyl do žluté:)) ikdyž je pravda, že je mám pak takové tmavší vždycky, ale ne vyloženě takový ty žlutý... Ale děkuju moc! :)

      Vymazat
  30. Mne to prijde o dost lepsi nez ta blond. V te blond i prijdes takova umela a nanynka. Ale v te hnede vypadas prirozene, jako holka do nepohody, pusobi to na mne sympaticky.

    OdpovědětVymazat
  31. Časem budeš šťastná, že jsi to udělala:)! Kamarádka se také odbarvila z blond na hnědo, a byla z toho špatná, že už je nevýrazná atd.. To je ten pocit blondýn, že když nebudou blonďaté, nebudou nic. Časem ale zjistila, že vynikla právě v té hnědé a začla se proto mít ráda.. , V blond zanikají všechny osobité rysy. Proto se spousta blondýn zdá být k nerozeznání. Jsem přesvědčená, že to tak budeš mít taky:)) Jsi krásná, a vůbec nemáš být z čeho špatná, protože ti to sluší, a souhlasím, že časem barva lépe chytne:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, taky mi to teď přijde, ale snad to zmizí nebo spíš já najdu odstín "tmavé blond" přesně pro mě :)
      Děkuju moc! :)

      Vymazat
  32. Ahoj, byla jsi v kadeřnictví u Tebe ve městě nebo jinde? :-) A určitě je to o zvyku a dokážu si Tě představit v tmavě hnědé a v mojí hlavě to vypadá hezky! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V mostě, v studio red, chodím tam už hroozně dlouho:)

      Vymazat
  33. U první fotky jsem se lekla, jak je to tmavé, ale není to špatné :-) mnohem přirozenější, na druhou stranu obyčejnější. :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Vypadáš mnohem líp než jako blondýna. Působí to přirozeně, jemně a typově ta barva k tobě jde skvěle.

    OdpovědětVymazat
  35. Asi by to chtělo detailnější fotku, abys neměla před obličejem z půlky mobil... myslím, že to spíš záleží, jak chceš sama působit. V blond jsi jemnější, nežnější. V tmavé působíš, pravda, trochu starší (ale ne staře) spíš vyzráleji, dospěleji, sofistikovaněji a zároveň přirozeněji. V blond jsi mi připadala jako taková trošku prvoplánově jemná, naivní princeznička, ta tmavá ti dodává takovou dospělou eleganci. Ale zároveň tě nepostaršuje, je zkrátka poznat, že svou přírodní barvu máš tmavší, návratem k ní jsi zároveň s trochou osobního kouzla a "hloubky" získala přirozenost, ale nikoli to, že když se původně světlý typ přebarví, tak se postarší a zaniknou mu všechny rysy. Dlouhé blond vlasy jsou takové holčičkovské na první dobrou a zároveň tím i trošku laciné, ten výraz nanynka, co tu někdo použil výše, je docela výstižný, tmavé kadeře ti daly víc charisma, myslím si. Však si taky nemusíš nechat zrovna tuhle barvu. Až si vlasy dáš trochu dohromady, co se jejich zdraví týče, můžeš zvolit jiný odstín hnědé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to je pravda, příště se s tou fotkou polepším o:)
      Já sama popravdě ani vůbec nevim, chtěla jsem spíš dát vlasům oddych /melírovala jsem nepřetržitě skoro 5 let/ a chtěla jsem trošku změnu. To, jak se to ke mě bude hodit a nebo jak v tom budu působit jsem vůbec neuvážila (pravda, občas bych si nafackovala za ty moje nerozvážný rozhodnutí).
      No já mám teď ty vlasy krásný, zdravý, hustý, hebký, ale zaroveň pevný..prostě ideál, takže jsem s nima teď spokojená, co se kvality týče :)

      Vymazat
    2. Chci říct, že nemůžu napsat, že ti to nebo to nesluší. Tvému jemnému obličeji a stále ještě i tvému věku sedí tmavá i světlá. Jen je to spíš o tom, jaký dojem chceš vyvolat, jestli chceš působit jako něžná princezna nebo spíš jako sofistikovaná, zajímavá a charismatická mladá dáma. :-) Do budoucna si myslím, že návrat k přirozenosti je určitě rozumný. Možná si v osmnácti tu blond ještě užij a na chvíli se k ní vrať, když po ní tedy tak toužíš. Později podle mě ta prvoplánovost zesílí a nebudeš jako křehká naivní blond princezna působit moc uvěřitelně, ale spíš trošku uměle.

      Vymazat
  36. Nepoznala bych tě!:O Ale délka je suprová, i když jsi se mi více líbila jak blondýna. Přesto ti to sluší <3

    OdpovědětVymazat
  37. Ty jsi kus i bez blond hřívy. Vláskům to pomůže a za pár měsíců můžeš zase experimentovat. Vypadáš luxusně :*

    OdpovědětVymazat
  38. Barva sama o sobe me na prvni fotce nezaujala, ale musim rict, ze ti to opravdu sekne. Bejt tebou, tak si to nejakou dobu necham, at si vlasy odpocinou a uvidis, jestli ti blond zacne casem hodne chybet. Jinak ja mam stejny problemy, vlasy si odbarvuju a jsou zniceny!:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, mě se taky moc nelíbila, přišla mi taková s nádechem do červena, ale ted, co se vymývá, tak už s emi docela líbí. Děkuju moc! :)
      No já jsem tak poslední půl rok - rok vlasy nemelírovala, ale barvila je castingama, přišlo mi to šetrnější ale výsledek byl většinou aspoň dvoubarevný (kořínky jiný a délky taky :/)

      Vymazat
  39. Mne sa to tiež paci, blond ti pristala ale v tejto farbe vyzeraj prirodzenejšie a vyzretejšie :) ale ja som zástanca prirodzenej farby vláskov potom není treba riešiť chemicke zničenie vláskov po farbení :)

    OdpovědětVymazat
  40. Děláš si, Jane, srandu? Já tvoje dlouhý vlasy milovala! Ale když se na to podívám s odstupem emocí, vypadáš nádherně! Jsi úplně jiná, vůbec bych tě na těch fotkách nepoznala, ale jsi pořád boží! :) A na hnědou si buď zvykneš nebo se vrátíš k blond, jako já :) Sluší ti oboje, takže to záleží v čem se budeš víc cítit jako ty :)

    OdpovědětVymazat
  41. Tak při čtení článku jsem si říkala, jak moc nakrátko to bude a pak vidím fotku a - tohle je kratší? Vůbec si neuvědomuji, že jsi měla až tak dlouhé vlasy!
    Obecně - těch příliš dlouhých vlasů už bývá kolem mě hodně a většina má sice mega dlouhé vlasy, ale má taky ty vlasy hodně poškozené.
    Teď máš vlasy stále dlouhé (ano, i tohle jsou dlouhé vlasy) a na první pohled zdravé! Moc se mi líbí.
    No a ta barva - neuraž se, ale v blond jsi byla jako skoro všechny blondýnky - na první pohled naivní, co se ráda nechá něčemu přiučit. Taková ta laciná blond.
    S hnědou jsi opravdu krásná! Na těch fotkách jsem si říkala, že vypadáš jako nějaká mlaďounká lesní vílá, a naopak od ostatních si myslím, že s hnědou vypadáš mladší. Prostě mi příjde, že se holky schovávají za blond, protože ta zvýrazní přece každou. Teď mi příjde, že máš barvu, která k tobě víc jde a že jsi to ty. A dovoluji si oponovat kadeřnici, s blond jsi poutala právě tou blond, teď mi vadí, že máš ten mobil před obličejem, protože mě poutáš víc ty a tvář než vlasy. Teď to máš zkrátka jako krásný rám tvé tváře :)

    OdpovědětVymazat
  42. Já si myslíš,že vždycky taková většina změna chce čas,než si člověk zvykne. Navíc pokud jsi říkala,že jsi měla vlasy dost zničené,tak je jen dobře že jsi je ostříhala a odlehčila. A k té barvě - nejde o to co si myslí ostatní,ale o to jak se to v tom cítíš ty a kdyby ses necítila,tak se to dá vždy přebravit jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  43. souhlasím s pozitivními komentáři - z ,,blonďaté holky" se stala sympaťanda...Jsem brunetka a v podvědomí asi blondýnkám závidím ( jo, Freud by to rozpitval:)

    OdpovědětVymazat
  44. Tyjo Jani, čumím! :) Opravdu Tě obdivuji, kde jsi sebrala takovou odvahu to udělat..:) Já mám vlasy také poškozené, dlouhé a suché, ale radši to mažu různýma olejíčkama abych to spravila :D Moc ti to sluší Jani, opravdu klobouk dolů :)) Doufám že nám sem dáš potom fotky z maturitního plesu? :)) Naty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :)
      No mně se takováhle délka líbí už dlouho, ale spíš se mi jen líbila, než že bych do toho šla..no a když jsem byla objednaná ke kadeřnici, původně jen na zastřihnutí konečků...vzala jsem to rovnou všechno :D

      Vymazat
  45. Sluší Ti to! Zvlášť pokud jsi měla vlásky zničené, tak ostříhání jim jedině prospěje :) Kara

    OdpovědětVymazat
  46. moc se mi líbí barva i střih. Máš krásný vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  47. Mě se líbíš víc v blond :-) Já sama jsem se takto přebarvila na tmavší a necítila jsem se v tom a okolí mi potvrdilo,že v té blond jsem to já, takže jsem šla zpátky na blond. Taky mě štve, jak blond barva ničí vlasy, ale snažím se aspoň dávat zábaly a pravidelně zastřihávat. Je to už takový úděl blondýnek :-)

    OdpovědětVymazat
  48. Ak mám povedať pravdu, tak mne sa tá zmena páči a to naozaj veľmi veľmi:) Vyzeráš prirodzene krásne a výrazne! Tiež som bola blonďatá a teraz si to nechávam odrastať (akože ombré:)) Rozhodne fandím takýmto zmenám...
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  49. K němu blond přirozeně jde, k němu ne. Muj pripad. I tvuj :D :) ale tak změna, zkusila sis hnedou a uvidis casem treba jak se v ni budes citit .)

    OdpovědětVymazat
  50. Tak to tě obdivuju, já si naopak vlasy nechávám narůst co nejdelší a pořád se jim nějak nechce, dlouhé je mám, ale pořád ne tak jako bych chtěla:D:)) Každopádně ti to sluší:)

    OdpovědětVymazat
  51. máš nádherný blog :) a moc hezký to máš ale blond je blond :)) jinak se tu budu objevovat víckrát :)) ahoj

    OdpovědětVymazat
  52. Vypadá to opravdu suprově! :) Taky chci stáhnout melír,protože přesně jak říkáš,je to pěkné pár týdnů a i tak nechávat u kadeřnice 700 každý třetí měsíc je docela dost. Chtěla bych se vrátit na svoji světle hnědou,ale bojím se aby mi kadeřnice trefila odstín a já už to nemusela dál barvit.. Máš barvu a nebo přeliv? Nevím,co z toho bude lepší:)

    OdpovědětVymazat
  53. Dneska jsem byla taky u kadeřnice a při příchodu domů jsem si na tebe hned vzpomněla :). Měla jsem taky nepěkný blond vlasy a rozhodla jsem se pro částečný ztmavení, takže mam na hlavě ombré. A je to pro mě šok, hnědou jsem měla tolikrát, ale najednou se v tom vůbec necítím. V blond je člověk výraznější.
    I na tobě se mi víc líbila světlá, ale i takhle to má něco do sebe. Navíc se to určitě brzy vymyje, taková je moje zkušenost aspoň :D.

    OdpovědětVymazat
  54. Mě se víc líbilo když si měla dlouhé blond :)

    OdpovědětVymazat
  55. mě se to líbí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥