Jane ♥ Beautiful

12. prosince 2013

Radosti posledních dní

Krásné čtvrteční odpoledne,

jak se těšíte na Vánoce? Už máte nakoupené všechny dárky? Jestli ne, tak pro vás mám jeden roztomilý tip, ale o tom až později.  Já dárky zatím nemám ještě skoro žádné, za to jsem si koupila pár věcí sama sobě a  o těch bych vám dneska ráda něco napsala. Totiž, dala jsem na vaší radu, abych si koupila něco hezkého pro sebe, tak jsem tak samo udělala a hned je mi líp! Ikdyž teď s blížícíma se Vánocema je mi lépe i tak:) Snažím se co nejvíc si to doma vyzdobit, chodit na vánoční trhy, pít punč, péct cukroví, koukat na Lásku nebeskou. Hrozně ten film miluju, můžu ho vidět třeba stokrát a nikdy se mi neomrzí.


Dneska jsem si poprvé koupila kytku! /za odměnu, jednička ze slohu u mě totiž opravdu není obvyklá/
 A to vánoční hvězdu. Snad mi vydrží aspoň do Vánoc, jsem totiž hubitel všech možných pokojových kytek :D



Nedávno jsem si pořídila tu nejhebčejší a nejhezčí šálu v CA, je obrovská, takže se do ní můžu krásně zachumlat, je měkká a vůbec nekouše. Prostě a jednoduše jsem si ji zamilovala a pasovala ji na nejoblíbenější šálu. A kdybys to náhodou Ježíšku četl, brala bych ji klidně i v jiné barvě!


Další věc, kterou jsem nutně potřebovala (jako doopravdy!) byly zimní boty. Pořád jsem nemohla narazit na ty pravé, co by mě ohromily, tak jsem si prostě koupila úplně obyčejné kotníčkové, tentokrát v hnědé barvě. Skvěle se v nich chodí, jsou teplý, kamarádky mi je chválí, takže jsem spokojená. :)



A co by to bylo za vánoční čas bez svíček? To si teda vůbec nedokážu představit! Proto když mě oslovila moc milá paní z eshopu veselesvicky.cz, to víte, že jsem nemohla odmítnout! A to vám povím, to byl snad ten nejhezčí objev roku, protože ty svíčky jsou tak roztomilý a tuze voňavý! Kam se na ně hrabou Yankee candle vosky!  Jednoduše mi hned zvedly náladu a když jsem je viděla, bylo mi skoro líto je zapálit. 
Právě mi v aromalampičce hoří vosk se žvýkačkovou příchutí, nádherná vůně, která mi provoněla celý pokoj. Furt tady čichám a řikám si, co to tu tak hezky voní..no a pak mi to docvanke. :-D Mám tu ještě typicky vánoční vůně jako je pomeranč a hřebíček nebo vánoční cedr, ale ty si nechám na jindy. Svíčky jsou navíc ručně vyráběné a nejsou vůbec drahé. Určitě je to moc krásný dárek pod stromeček, minimálně mě moc potěšil a měla jsem tak trochu předčasné Vánoce. 
Eshop veselesvicky.cz nabízí svíčky Jolly Candles a voňavé vosky jménem Jollies. Jsou vyráběné pro různé roční období nebo jiné události. Takže teď na Vánoce máte na výběr ze sovy /Sven/ , medvídka - můj oblíbenec! / Max/, tučňáka /Tobi/ a prasátka /Pablo/  A já je všem svíčkozávislákům doporučuji všema deseti!(Už jenom pro ta jména:))

No koukněte na ně, nejsou sladký?:)



Navíc pokud si budete chtít svíčku nebo vosk objednat, tak stačí zadat kod  jane.beautiful a dostanete vosk zdarma! Pokud vám ovšem nebude vadit, že z každé svíčky dostanu 10 kč a z vosku 5 kč.. Platí to do konce prosince. :)



Mějte se krásně!
PS: Můžu vám prozradit, že brzo tu na vás čeká překvapení. :)))
PPS: Děkuji za spolupráci milé paní/slečně Pavle!:)

13 komentářů:

  1. Taky mám jednu takovou nejlepší šálu, každá jednu takovou musíme mít! :) Hrozně mě rozesmálo "kdybys to Ježíšku četl" :D Dobrá taktika! Taky se měj hezky, Jani! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a klidně bychom jich mohli mít třeba 10!:D
      :D jo, snad si to přečte:) :D

      Vymazat
  2. Máš krásné vlásky :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/2013/12/zdravim-vas.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, ty svíčky jsou úžasný..já chci taky, hned na tu stránu kouknu a kdyžtak objednám :)) Takže se žvýkačkovou vůní jo? Super :)
    Krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      a nejen ta, i lesní plody nebo pomeranč krásně voní :)

      Vymazat
  4. Já to mám letos naopak: nikde se mi nic nelíbí, tudíž jsem Ježíšky bombardována už asi od října otázkami, co chci. Nakonec jsem si vybrala dva šátky, klobouk a knížku. Boty jsem si koupila sama, to byla nutnost a taky jsem si původně představovla, že seženu alespoň kožený a žádný se mi nelíbily. Tak mám koženkový, ale alespoň jsem je sehnala za super cenu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já je taky sehnala za celkem dobrou cenu:)
      Vidíš, ta knížka je dobrý nápad!

      Vymazat
  5. já si kozačky horko těžko vybrala v Deichmannu, ale rok od roku je to horší :-/ a tartanový šál se mi líbí v krémové :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super svíčky, určitě si nějakou objednám. Měj hezké a pohodové svátky, Jane :) Helena

    OdpovědětVymazat
  7. šálu mám stejnou a stala se mojí zimní láskou :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥