Jane ♥ Beautiful

25. listopadu 2013

O ničem

Zase na to kašlu. Zase, zase a zase. Jsem hrozná. Přijde mi, že na mě všechno padá, nic nestihám, nic pěknýho mě nečeká. Achjo! Proč mám vždycky na podzim takovýhle hnusný nálady? Já to takhle fakt nechci, a ať se snažim, jak se snažim, tak se mě ta mrcha pořád drží.
Přijde mi, že je všechno  tak nějak špatně. Nicméně se to trošku lepší, to asi hlavně proto, že budou brzo Vánoce a já budu mít konečně aspoň na chvilku klid od školy, budu moc spát, jak dlouho budu chtít (to vstávání před 6 je fakt něco strašnýho, hroznýho, nenávidim toooo!!!) 
Celý dny vlastně ani nedělám nic zajímavýho, většinou jsem zalezlá doma, koukám na seriál nebo dělám něco do školy, takže vážne nic, o čem bych vám mohla psát. Do toho ještě všechny ty krásný komentáře od anonymů... jojo, mám se skvěle.
Pálím jednu svíčku za druhou..a snažim se přežít tohle divný období.



 Prosím, prosím, řekněte mi, že to tak máte taky! Já jenom doufám, že mě tohle zase brzo přejde, protože se to bohužel odráží úplně na všem, na blogu, na škole, na rodině... A to vážně nechci. Hrozně bych chtěla, abyste si ke mě  na blog chodili pro dobrou náladu a prostě si z něho něco odnesli, ale momentálně mi to prostě nejde a tak tu budou jenom takovýhle ufňukaný  "články", fakt mě to mrzí, ale bohužel se teď takhle cítím, a tak to tu podle toho  vypadá..

Mějte se krásně, mějte lepší náladu než já a nezanevřete na mě. Děkuju ♥

PS: A jo! Máte pravdu, nemám ani jeden jedinej maličkej důvod se tak cítit, ale prostě to tak je.


49 komentářů:

  1. Jak může mít tak krásná slečna tak špatnou náladu?
    Kdybych vypadala tak dobře jako ty na té fotce, tak bych byla šťastná už jen kvůli tomu!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeee, ty jsi zlato :-*

      Vymazat
    2. Byt tlustoprdka s bedarama a odrostlou pulhlavy je fat vyhra,akorad dobre nasvicena fotka.

      Vymazat
    3. Ten anonym mě už tady vážně sere. Jani, já bych řekla že rosteš kurevsky do krásy :*

      Vymazat
  2. Tak ona podzimni deprese je do jiste miry normalni - po zarivem teplem lete, kdy si clovek uziva zivota je podzim plny povinnosti vazne studenou sprchou. Ale jak rikam, do jiste miry. Pokud to vnimas hodne negativne, muzes zkusit vyhledat odbornika nebo to poresit treba bachovkama:)

    Kazdopadne tyhle pocity mivam taky, spousta prace, tma, kdyz jdu do skoly, tma kdyz jdu domu, spatne pocasi... Ale mam to nejak prolozene temi hezkymi chvilkami, takze se necitim depresivne. Preji hodne sil, at je brzo lip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to si říkám, že je to vlastně normální, ale je mi to takový divný u mě, protože já jsem docela optimista a snažím se vždycky si někde najít něco hezkýho a vlastně jsem se na tohle pochmourný počasí těšila, ale teď najednou je to celý takový divný.. Možná to prostě jen bude tím, že mě za chvilku čeká maturita a hlavně po ní něco novýho, čeho se bojim, ale na co se i zároveň těšim, tak mám z toho takový smíšená pocity a všechno se to se všim prolíná..

      Vymazat
    2. Bachovky jsou podle mě blbost a osmnáctiletého člověka bych vážně neposílala za odborníkem kvůli blbé náladě...
      Budiž ti útěchou, že špatný den máme někdy všichni, že s holkama cvičí hormony a že ve tvém věku jsem byla permanentně nas*aná bez příčiny na celý svět. Po dvacítce se to zlomilo a přišel životní nadhled. A někdo prostě podzim opravdu nenese obecně moc dobře, krátké dny, málo slunečního svitu, milion neduhů jako zhoršená pleť (taky se hlásím, no, snad se brzo nějak na tyhle podmínky adaptuju a obličej se zas hodí do normálu, jsem bytostný optimista a tohle mě nebaví :-)

      Vymazat
    3. Bachovky nejsou blbost. A bylinky na blbou náladu bych taky doporučila, třeba třezalku, meduňku, pak taky naplánovat si něco pěkného mezi ty povinnosti...

      Vymazat
    4. Díky holky za komentáře, musim říct, že dneska už mám o dost lepší náladu, ale to asi bude tím sluníčkem a sněhem :)
      Tu medunku určitě vyzkouším, mám dojem, že jsme ji i měli na zahradě, takže ji máme usušenou:)

      Vymazat
    5. Já si myslím, že to blbost je. A psychiku si podle mě musí člověk vyladit tak nějak sám. Pokud někomu pomůžou bylinky, tak je to samozřejmě fajn, já na ně moc nevěřím, radši si udělám na podzim radost něčím jiným.

      Vymazat
  3. Mám to úplně stejně, neboj. Hlavně některý dny jsou fakt úděsný :( Nejhorší je když se všechny problémy, starosti a hádky nashromážděj na jedinej den..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! to je úplně nejlepší. to pak mam fakt chuť se jenom zahrabat a už nevylejzat

      Vymazat
  4. Podzim je shit :)
    Nic si z toho nedělej, má to takhle spousta lidí včetně mě..

    OdpovědětVymazat
  5. Aspoň máš školu :) není nic horšího než když se ti během měsíce rozpadne vztah, zaregistruješ se na pracáku, nemáš ani brigádu a kamarádi jsou všichni ve škole, která ti tak chybí.. ;) takže hlavu vzhuru! :) taky pálím svíčky, zrovna vosk YC a solnou lampu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jej, tak to je mi líto :( snad bude brzy líp :*

      Vymazat
  6. Já taky nic nedělám, jen ležím, koukám na televizi.. :D A na anonymy se vykašli, jsou to většinou dost nevyrovnaní a smutní lidé, protože normální a spokojený člověk nemá nějaké komentáře zapotřebí, holt si to potřebujou na někom vybít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, zrovna jsem dokoukala serial :D
      jojo to já vim, ale přece to zamrzí no :)

      Vymazat
  7. No už jen to, že budou Vánoce ti musí přinést lepší náladu :) To vstávání je určitě protivný, ale stejně s tím nic nenaděláš, tak bych si z toho hlavu nedělala a spíš se snažila si zvyknout :) Každej má jednou za čas špatný období, uvidíš, zase bude dobře! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se chce zase z toho počasí spát :D Skoro pořád je tma - ráno vstanu a je tma, jsem ve škole a slunko nikde, jsem doma a je venku buď šero nebo už zas tma... Dneska dokonce začlo sněžit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, spaní? no tak to na mě leze furt! Vlastně hned jak přijdu do školy, chodím tak na hoďku spát :D
      u nás ještě ne, ale na sníh se teda těšim moc:)

      Vymazat
  9. Ahoj :-) No mám to bohužel úplně stejne, ale dycky si říkám, že člověk musí hledat to hezký a věř mi, že když to říká pesimista jako já, tak je už co říct:-D za 22 let sem na lepší strategii nedošla, ovšem u mě to tak není zdalek jen na podzim :-( letos budu končit vošku takže úkolu a podobnejch povinností mám dost. Je to sice náročný, ale tak když chci něco umět, tak proto musím něco udělat. Občas mě štve celej svět- to si pak hupsnem s kámoškou do Rebia na zákusek- mimochodem prubni to! :-) je obr daleko větší než v kavárnácha je to bio mnam mnam krásný ovoce! a hned je pak líp! Dneska sem si koupila náhrdelník a nějaký dárky a tak nějak na mě lepší nálada leze sama- jakože už neco mám vyřízený a nejsem břídíl a pak sem taky na lidi hned příjemnější :-) taaak fuj to je dlouhý třeba tě to inspiruje btw si krásná na fotce ahoj čtenářka Ivča z Brna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně tak, já právě letos maturuju, tak se toho dost bojim, ikdyž vim, že asi neni čeho..no ale prostě už teď je mi při tý představě zle :D
      Děkuju za tip, určitě se tam někdy podívám!:)
      Jo, malý radosti jsou potřeba, to je pravda:)
      Děkuju moc za pochvalu a i za komentář! Jsem moc ráda, že takhle reagujete, vážně mi je teď líp a nálada se mi podstatně zlepšila:))

      Vymazat
  10. Já myslím, že to je na podzim normální.. Hlavně to dělá ten nedostatek světla.. Přijde mi, jako kdybych chodila pořád všude jen za tmy a v práci mi přijde, že fakt sedím ve strašné tmě.. :( To přejde ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo, určitě to normální je, jen já z toho zase dělám velkou vědu, opět:))

      Vymazat
  11. Náladu neovlivníš, a podzimní depresi už vůbec ne. Zkus si něčím udělat radost nebo se na chvilku jen tak zadívat do plamínku svíčky. Je to vlastně nádhera, ne? :) Držím pěsti abys byla co nejdřív zase v pohodě a na články si počkám tak dlouho, jak jen bude potřeba, to se spolehni ;) :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jaká jsi krásná Janičko :O
    Já mám také blbé nálady v tomhle období..ale souvisí to hlavně s prací. Nejsi sama, myslím že nás bude alespoň 49% :D !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!:*
      Jo, u mě za to zas nejvíc může škola! Fuj fuj fuj:D

      Vymazat
  13. Jani, mám to tak také. Je podzim, všechno na člověka padá. Nemáš se za co omlouvat. Sice je pravda, že každý den na tvůj blog chodím s očekáváním nového treba kosmetického článku, ale toto je pochopitelné. Z anonymů si nic nedelej :) Věnuj se nejprve rodině, příteli a tomu na čem ti záleží. Na anonymy kašli :)) Fandím ti! :) PS:ta fotka je nádherná, už si se zbavila akné?:)(nevidím ani pupíneček:)) Také bych potřebovala nejakou účinnou léčbu. Naty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásnej komentář! Vážně si jich moc vážím:) Fakt jste mi teď úplně zvedli náladu, jste skvělé:*
      Děkuju, fotka je starší, začátkem podzimu, teď se akné bohužel opět trochu zhoršuje.ne rapidně, ale zhoršení tam je :)

      Vymazat
  14. Hlavu vzhůru Jani :)) Podobnou podzimní náladu mívám také, a připadám si jak v jednom kole a čas na odpočinek moc není :) Ale říkkám si jak se odreaguju Vánoce a vším kolem nich :) P.S. Moc pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, těma Vánocema se taky uklidňuju :)
      moc děkujii:)

      Vymazat
  15. ahoj krasko, my uz tady na horach mame snehu po kolena:-)) ja jsem mela takovou naladu minulej tyden. nic se mi nechtelo, sedet doma, jit ven. nic. tak jsem sla plavat a ono to preslo. takze bych ti doporucila nejake endorfiny v tehle podobe.a posilam ti snih, po kterem se ti styska.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to děkuju, snad k nám taky brzo dorazí!:)

      Vymazat
  16. Takové nálady mám v kterémkoli ročním období a opravdu za ty roky nemám ještě vychytané, jak s nimi zatočit! Spíš jsem se je snažila přežít bez újmy - takže jsem se vyhýbala svému příteli, aby ve mě nevyděl tu negativní podrážděnou fňuknu... Jenže když jsme spolu začali bydlet, už se mu vyhýbat nešlo. Naštěstí mě má rád i s mýma náladama a když vidí, že se šklebím, udělá mi kakao, dá mi pusu a jde si po svém :-D
    Takže hlavu vzhůru! Nálady přejdou a zase bude líp :)

    OdpovědětVymazat
  17. jee mám to hodně podobně. všechno mi padá na hlavu a přijde mi, že snad ani nemůžu udělat jednu věc pořádně:-(
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  18. Mám to úplně stejně,do školy přicházím a taky odcházím za tmy,nemám vůbec na nic náladu,nic mi neleze do hlavy a jsem totálně unavená,je zima a už nemůžu tak často běhat-je to to jediný co mě nabije energií :D.Ale přesto doufám,že to je Tím počasím.

    OdpovědětVymazat
  19. klasická podzimní depka :) ta moje má teď sice důvod, ale ty předtím téměř nikdy neměly, zrovna jako (podle toho co jsi napsala) teď ta tvoje. neboj to zmizí :) musíš si říct, že vlastně není proč být smutná, snažit se dělat si radost z maličkostí a neřešit kravinky. dělej věci co máš ráda, najdi si hlavně cíl aby tvoje cesta měla zase smysl. pak se budeš mít na co těšit :) hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Jani, málokdy přispívám komentáři, ale chci jen říct: tvůj blog byl mezi prvními, co jsem začala sledovat, když jsem objevila BLOGY:-) dobře se mi četla, bylas mi sympatická a sledovala jsem tvůj boj s akné. Ted jsem hoooodně dlouho nečetla (ani jiné - nebyl čas), dneska jsem zavítala a koukám, jak ti to moc sluší na té fotce :) Dobrá nálada zase přijde, neboj, každý si občas musí odžít nějakou tu depku :-) Hlavu vzhůru.

    OdpovědětVymazat
  21. Na té první fotce jsi krásná, připomínáš mi Rebekah z Upířích deníků :). Na anonymy kašli, závidí ti to, co ty máš, a oni ne :) Krásné dny přeje Tamara

    OdpovědětVymazat
  22. Taky me nic nebaví ani cvičit se mi nechce,uklizet no jsem líná jako prase :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥