Jane ♥ Beautiful

25. října 2013

Říjnové povídání

Ahoj, ahoj, ahoj!

já se taaakhle moc stydím a jsem na sebe tak naštvaná, že jsem nebyla schopná se vám už 25 (!!) dní ozvat! Promiňte mi to. Můžu za to já, já, já a jenom já a moje lenost..a taky trošku to počasí..maličko. A to i přesto, že podzim miluju. Miluju jak krásnej, barevnej slunečnej podzim, tak takový to typický dušičkový počasí, ale prostě jsem poslední dny neměla na nic chuť, do všeho jsem se musela nutit a prostě jsem jednoduše byla na ránu. Nějak mě to počasí (a škola a lidi a všechno prostě) vyčerpalo, ale dneska se to zase nějak celý obrátilo a já mám energie (a hlavně chuti) na rozdávání! (Tak doufám, že mi to nějaký čas vydrží.

Co se u mě událo nového?

No vlastně nic. Celej říjen se opakovalo pořád to samý - brzo vstávat - škola - učení/autoškola - spánek. Takže nic moc zajímavýho a něco, bez čeho byste se neobešli.
Ale teď mám prázdniny, fůru času..no zas to nebudeme přehánět, žejo, jsem přece maturantka, a ti prázdniny nemají! Ti studují a studují a studují. A to já pilně budu, hlavně němčinu, až pojedu do Berlína. Jeej! Sice jen pár dní, ale to mi vůůbec nevadí. Už jsem tam byla se školou minulej rok, ale znáte to ty školní výlety..moc se toho nestihne a já chci letos kafíčkovat a tak nějak nasávat tu berlínskou podzimní atmosféru, semtam si prohlídnout památky (a taky obchody....) a prostě v klidu relaxovat.
Taky si tak trošku pohrávám s myšlnekou, že bych se nechala ostříhat..a to o dost, tak k ramenům. Dlouhý vlasy už mě totiž krapet nebaví, ty konce nejsou úplně nejzdravější, ale chtěla bych vydržet do maturáku a pak je hned shodit..no uvidíme, jsem trošku srábeček, takžee. nevim :D

Dneska jsem byla navštívit  mého už 9.  synovce :), Davídek je ze všech nejmladší a je to veelký sluníčko.. Byli jsme na procházce a užívali si krásnýho počasí. :)




A tady už jen ve zkratce (nebo spíš ve fotkách), co jsem teda celý říjen dělala..



 fotila se, haha


 jedla..


trošku výletovala


a relaxovala!


Joo a to je pro dnešek vše,
mějte se krásně, užívejte si teplého počasí a nezlobte se na mě.
pusu Jana


20 komentářů:

  1. 9.týho ? Týjo ! Ale je nádhernej ! :))

    OdpovědětVymazat
  2. nenenene vlasy nestříhej!
    a Berlín si užij, takhle v poklidu je to nejlepší, hezky si sednout, pozorovat okolí a lidi, a ne jenom "honem honem musíme vidět za 2 dny 5765443 památek", jak to bývá se školou zvykem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak!my na to navíc měli jen jeden den..:D

      Vymazat
  3. Synovec je krásnoučkej a ta poslední fotka je boží, jde vidět, že si to umíš užít :)) Tak to má být ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, to já umím!:D ještě mi chybí zmrzka..:D

      Vymazat
  4. Jani ty jsi byla v Litomericich? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kočko, nestříhej se, budeš litovat, máš krásný vlasy a moc Ti sluší...Nela

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky! Veľmi to to pristane...aj ja to mám podobne...keďže tiež ma čaká maturita .:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty jsi maturantka? :-O Tyjo, hádala bych ti víc. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám teda podobné plány s vlasy, ale ty moje se vedle tvojich cítí trapně, mít tvoje nádherné vlasy, tak je nikdy nedám:) Davídek je rozkošný:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé, děkuju, ale nevím no, zrovna teď mají nějaký blbý období, nemaj žádnej tvar, jsou furt splihlý a celkově nic moc..tak mám chuť je ostříhat.

      Vymazat
  9. Hezounký synoveček :-) Jak je starý?
    A vlasy nestříhej, byla by jich škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)) 5 měsíců :)
      děkuju, ale štvou mě, jak jsem psala výš, jsou takový nijaký poslední dobou, navíc mi začínají podrůstat, takže se mi u hlavy tvoří pidi vlásky, který se různě kroutěj a to ten tvar vlasů, kterej už tak je hroznej, ještě víc deformuje :D

      Vymazat

Děkuji! ♥