Jane ♥ Beautiful

1. září 2013

Poslední prázdninový víkend a moje sentimentální nálada

Krásnou neděli přeju,

páni, nemůžu uvěřit, že je konec prázdnin. Víte, já tohle docela blbě nesu a prostě se neumím úplně lehce vyrovnat s něčím, co končí. Ať už je to skvělej den, dovolená, prázdniny..nebo třeba konec střední, kterej mě taky brzo čeká. Neumím se s tím prostě smířit a vždycky je mi hrozně smutno. Navíc tyhle prázdniny byly asi ty nejlepší, co jsem kdy zažila a o to je to horší, protože vím, že už  TAKOVÝ nikdy nebudou. Budou třeba lepší, horší, ale ne TAKOVÝ. Rozumíte mi? Je to se mnou hrozný, špatná nálada mě vždycky dostihne na konci dovolený, i v Londýně, i ve Švýcarsku...no a prostě, potřebovala bych poradit, jak se s tim mým "problémem" vypořádat. Tyhle prázdniny byly vážně skvělý, navštívila jsem jednu ze zemí s nejkrásnější přírodou, město, které mělo úžasnou atmosféru a prostě město, které chce vidět každý a taaaak mi to chybí! A teď zas nastane ta rutina a jediný, čeho se můžu chytnout, je možná nějakej výlet na podzim a pak zase prázdniny.
Tak dost, přejdeme zas k něčemu jinýmu, už jsem se vám vyplakala, tak to by stačilo. :) Protože byl tento víkend poslední, rozhodla jsem se ho pořádně užít. V pátek jsem k nám pozvala pár přátel na grilovačku. Tentokrát jsme si ugrilovali pstruha a samozřejmě taky hermelínka, to je jasný!:D Udělala jsem výýbornou (se musím pochválit, když to nikdo jinej neudělal:D) sangrii, nakrájela jsem do ní všelijaký ovoce, co jsem našla, ale byla prostě dobrá, slaboučká, přesně pro mě, pro skoroabstinenta:D. Pak jsme asi do 2 do rána hráli Activity. Tu hru úplně miluju a nikdy mě nepřestane bavit:) 


V sobotu večer mě čekala menší party, abychom zapili ten konec prázdnin a oslavili začátek školního roku. Ikdyž, v tohmle případě se o slavení nedá mluvit. Protože jsem se připravovala poměrně brzo a bylo ještě světlo, tak jsem to všechno pěkně fotila. Chci někdy totiž udělat takový český "get ready with me", akorát v článkové podobě. No uvidíme, třeba to bude hrůza a nic z toho nebude. :D
Připravovala jsem se fakt důkladně,  dala jsem si pěkně natáčky na vlasy, výsledek můžete vidět na první fotce. No bylo to úplně zbytečný vám řeknu, protože při čekání na lístky fakt hustě pršelo a moje vlasy byly jak zmoklý cancourky. To jsem byla hodně naštvaná, naštěstí jsem se po tom dobře bavila, že jsem na to, že vypadám jak debil, úplně zapomněla.:D
Taky jsem od mýho drahouše dostala tyhle béžový krásky ♥


 Neděle se nesla (a pořád nese) v odpočinkovém duchu. Vstávala jsem v  půl 2 (a tak..  omlouvá mě to, že jsem přišla domů až před 6!:D), auu, o to horší bude to zítřejší vstávání :(. Pak jsem si jen udělala oběd, poklidla si svojí komodu s doplňkama a vyrazila jsem na chvilku s Angie na procházku. Teď si půjdu uvařit nějakej dobrej čaj, zkouknu poslední díl PLL a budu se psychicky připravovat na zítřek.


Jak jste strávili víkend vy? :)

těším se na vaše komentáře
Pusu J.

23 komentářů:

  1. Pááni! Ty hodinky jsou krásný, je škoda, že se zítra jde do školy:'((

    OdpovědětVymazat
  2. Mám to stejně, nesnáším, když něco končí. A i když pro mě tyhle prázdniny nijak zvlášť super nebyly, nechce se mi z práce zpátky do školy. Ach jo.
    A Activity ti schvaluju, jsou nejlepší!
    Krásné hodinky, krásné botky, krásná ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :)
      Viiď, já se vždycky těším, když si je můžu zahrát :D
      Dkěuju!:*

      Vymazat
  3. s koncem cehokoliv se taky moc neumim vyporadat, jsem takova sentimentalni duse :D ja mam jeste tyden "prazdnin" (cti brigady) a od 9. nastupuju na jazykovku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jee, to jsem ráda holky, že v tom nejsem sama :D
      Tak hodně štěstí! :)

      Vymazat
  4. Super fotky, jsi hrozně pěkná, čím dál hezčí Jani :).
    Jinak s tím smutkem když něco končí to máme stejné, zrovna před chvílí jsem říkala našim v obýváku jak je mi smutno, tak se lekli co že se stalo..Prostě jsem přišla z venčí s mým mazlíkem a jak koukám do dálky jak svítí lampy a ještě jsou stále slyšet cikády tak mě přepadla taková ta nostalgie.. Říkám "To je takový to, když končí léto, už si nesedneme v kraťasech k ohni, nebudeme moct být dlouho venku když je krásný teplo, skončí grilování a všechno to kolem když se ráno probudíme a v pyžamu vylezeme na zahrádku a kocháme se tím jak je všude veselo, jak vše kvete a jak je krásně :)...achjo, tak zase za rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc kočko :)
      Přesně tak, mám to úplně stejně, přesně jak píšeš :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky Jani :)) Také se psychicky připravuju, že zítra opět začíná škola a tak si to zpříjemňuji, alespoň lakováním nehtů :) Ať zítra vykročíš správnou nohou a je nový školní rok úspěšný :)

    OdpovědětVymazat
  6. Můžu se jen zeptat, kde ji objednávala ty hodinky??? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je kupovala v Itálii, vyšly tam levněji :)

      Vymazat
  7. ty pocity, co popisuješ, znám moc dobře a vlastně je mám každý víkend a každou dovolenou (vždycky mě popadne takový svíravý pocit, když si uvědomím, jak krásně mi bylo a už to není...i když jsou jiné zážitky, tak některé momenty v člověku zůstanou a je mu smutno, že už ten samý moment nezažije...mě se chce občas i z toho brečet).

    Zítra vykroč pravou nohou (já jsem 1. září nesnášela, z ničeho jsem snad neměla větší depky než ze začátku školy). Můžu tě ale potěšit, že maturitní ročník je u většiny lidí ten nejlepší, já na něj ráda vzpomínám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak.. mně se taky chce občas brečet..a občas i fakt brečím :D
      Mně začátky nevadí :) No..tím se právě taky utěšuju, ale tew konec bude horší :D

      Vymazat
  8. Taky tezce nesu konce - dovolene i treba oblibeneho serialu :D ale musim rict ze posledni dil Ppl me zklamal -to neni mozny co tam vymysleli za kraviny :D tak at se ti ve skole dari:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak na konec seriálu jsem úplně zapomněla!:D
      Děkuju!:*

      Vymazat
  9. Mne sice skola zacina az o tri tyzdne, ale ty sa v nej dnes drz a prajem co najlepsi start do noveho skolskeho roka :)

    OdpovědětVymazat
  10. chudáku, já du do školy až koncem září.. jinak super článek! docela jsem se u některých částí zasmála, píšeš moc hezky:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  11. dobře, že sis poslední víkend tak užila Janičko! Určitě si to dneska v té škole zvládla!:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tyhle stavy moc dobře znám, taky se těžko vyrovnávám s tím, když něco skončí.. A popravdě mi vůbec nedochází, že prázdniny jsou za námi :D

    OdpovědětVymazat
  13. Velmi dobře známé pocity, jsem dneska celý den nějaká přepadlá...Asi to bude změnou prostředí, celé léto jsem trávila s rodinou a teď sama v Praze..známých tady moc nemám:D no jsem z toho nějaká rozlítostněná:X snad mě to brzy přejde a tebe taky!:))

    OdpovědětVymazat
  14. Panečku, ta vyrostla. Nepamatuju si sice na jméno,a le je krásná. Si vzpomínám, jak jsem ji tu ještě "ťuťala", když si sem dávala fotky jako mědvídkovsého mimča =)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥