Jane ♥ Beautiful

4. září 2013

Jak jsem si obarvila vlasy II.


Krásnou středu přeju mí milí čtenáři :),

jak jste přežili první dny školy? Já celkem v pohodě, teda až na to dnešní hoodně brzký vstávání. Rozvrh mám celkem dobrej, hlavně v úterý, to mám jen jednu hodinu od 11 do 12. :D Ale konec povídání o škole, myslím, že si ji ještě užijem až až. Dneska mám pro vás článek o mých vlasech a to konkrétně o jejich barvení. Dobrých cca 5 let jsem chodila pravidelně na melíry, ale co si budeme povídat, vypláznout každý 3 měsíce (a občas i dřív..) skoro litr je prostě dost, takže jsem přešla na barvení, který si myslím, je i šetrnější (a hlavně levnější,no). Dřív jsem se barvila mým oblíbeným castingem, jak jste mohli vidět v tomto  článku. Jenže, mě prostě štvalo, jak se za pár dní vymyl a když bežely všude možně reklamy i na Oliu (joo, jsem lehko ovlivnitelná!), tak jsem ji taky chtěla zkusit. 





Vybrala jsem si odstín 8.13 oslnivá světla blond. Balení klasicky obsahuje barvu, oxidační činidlo, rukavice a skvělou závěrečnou péči. Trochu mě vytáčí ta absence nějaký mističky, protože si pořád zadělávat tu svojí neni úplně ončo, že.
No nic, barvu jsem si smíchala podle návodu a nanesla jen na kořínky. Tentokrát jsem počkala jen 15 minut, protože už jsem se jednou s touto barvou barvila, ale s jiným odstínem (nejsvětlejším) a když jsem ji tam nechala přesně podle návodu, měla jsem vlasy trochu namodralo-fialovo-šedé. Naštěstí se to po pár mytí vymylo do pěknýho odstínu, ale tentokrát jsem se poučila a po 15 minutách ji nanesla na celé délky a nechala ji tam opět kratší dobu, cca 5 minut ( mělo být 10).
Při působení barvy jsem se docela lekla, protože jsem měla hodně tmavé kořínky, naštěstí po uschnutí vlasů už to tak nebylo. Přijde mi, že mi vlasy trošku ztmavly, chytly studenější nádech. Čekala jsem sice trošku jinej výsledek, ale líbí se mi to. Odrosty nechytly vůbec do rezava, jako se mi to stalo minule.

PŘED 





 PO





 No, takže můj foťák neumí vůbec tu barvu zachytit,  berte proto prosím fotky s rezervou, popravdě mi přijde, že to skoro vůbec neodpovídá reálu. Ve skutečnosti jsou víc studenější a tmavší, ale co nadělám. Vlastně na fotkách ani skoro nevidím rozdíl před a po, ale veřte mi, vážně tam je!:D Minimálně v tom, že jsou vlasy zase o něco sjednocenější, nemám viditelné odrosty a prostě působí hezčím dojmem.


Barva jako taková mě mile překvapila jak svou vůní tak i konzistencí, opravdu jsou tam ty oleje  znát, sice ne vyloženě na vlasech, ale když na směs sáhnete, tak je mastná, nečekaně. Vlasy jsem měla sice krásně jemný a měkký, ale to mám i po své oblíbené Casting gloss. A taky nádherně voněly ještě druhý den, proto tyhle barvy a hlavně ty závěrečný péče miluju!!:) Takže, kdybyste je náááhodou někdo měl doma, klidně mi je můžete prodat, vůbec bych se nezlobila!:D 

A kdybyste ještě chtěli, můžete mi klidně poradit nějakou fajn barvu, která by mi vlasy trošku ztmavila, mooc se mi líbí barva vlasů Hanky z Theczechchicks. :)


To by bylo pro dnešek vše, já se s vámi loučím a přeju vám hezký zbytek večera.:*
Pa J.



36 komentářů:

  1. nádherná blond, teď ve středu jdu na melíry, ale také už mě to přestává bavit.. tak možná příště kouknu po téhle barvě

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj můžu se zeptat jaká je tvá přírodní barva? já mám taky melíry, ale líbilo by sem barvit si celou hlavu, ale myslím že na to mám moc tmavou- mám takovou tu hnědou střední ale ne zas moc tmavou...Melíry mám takové víc zlatavé, ale rozhodně ne žluté...

    Jinak máš opravdu nádherné vlasy :-) Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc děkuju! :)
      Moje přírodní barva taky není moc světlá, spíš taková světle hnědá :) myslím, že se nemusíš bát, ikdyž třeba odrosty ti možná chytnou trošku dozlatava no..ale to pak vyladíš třeba silverem :)

      Vymazat
    2. No mám z toho celkem fedry ještě uvidím...já mám totiž obarvenou tím melírem jen jakoby půlku hlaby že spodní vrstvu mám tu původní barvu...Je to dilema melír mě stojí míň, než když bych do kadeřnictví musela každej měsíc na barvu ale díky domácímu barvení nechci vypdat jak kuře :-D

      Vymazat
    3. hele, mně tyhle barvy stejně přijdou tak trošku "nebarvy", nepřijdou mi, že by byly trvalý, ale že se prostě postupně vymývaj pro mě do hezčího odstínu :)

      Vymazat
  3. tuhle značku jsem taky zkoušela, měla jsem to teda ale na ztmavení a dost mě zklamala, protože se (jako většina ostatních barev) celkem brzo vymyla. Ale asi když to jde do světla, tak to bude lepší :) barva na fotkách vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně se tahle vymývá o dost pomaleji, než třeba ta casting gloss :)

      Vymazat
  4. Pekna farbicka :) Ja som bola 9 rokov blondina, lenze uz som mala vlasy take znicene, ze zaciatkom roka som sa dala na hnedo a mam to tak doteraz :)Rozdiel je dost viditelny.
    Inak pozyvam ta do mojej giveaway
    http://bynicka.blogspot.sk/2013/09/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to věřím, já na hnědou odvahu nemám, spíš na nějakou tmavší blond :)

      Vymazat
  5. já osobně být tebou, tak se nebarvím, je to zbytečné a strašná chemie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to určitě je, ale nedokážu si to představit :/

      Vymazat
  6. moc hezká barva :)
    taky přemýšlím o menším ztmavení, ale bojím se aby to nebylo tmavé až moc....no jak se znám, tak nikdy nic nového nezkusím, achjo:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no.. já se toho taky bojím, ale hrozně bych to chtěla!:D

      Vymazat
  7. Jéé nádherná barvička Janí, vidím v tom maličko zlatavých odstínů.. Moc pěkné.. :) zas tak viditelný rozdíl to ale není :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, není, skoro vůbec, ale ve skutečnosti je trošku jiná:)

      Vymazat
  8. Ahoj, já mám vlasy středně hnědé a ztmavovala jsem si je Oliou. Docela mě ale zklamala, chytla úplně jinak než jsem čekala (chtěla jsem studenou a chytla mi s červenými odlesky), hrozně rychle se vymývá a závěrečná péče mi teda vůbec nesedla :D

    Anna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé, takže úplně pravý opak :D
      já ty záverečky úplně miluju:)

      Vymazat
  9. Což o to, barva se dá doladit vždycky, já bych spíš potřebovala tak krásně dlouhé a husté vlasy jako Ty ;) Závidím! (v tom dobrém slova smyslu)

    OdpovědětVymazat
  10. Není Casting polopermanentní barva? Jednou jsem se takhle napálila na nějakou barvu od L'Oreal, nejsem si jistá, která konkrétně řada a taky se mi smývala (černá!!). Mně už barvy od L'Oreal na hlavu nesmí, druhý pokus s jejich barvami skončil pro změnu totálně hnusnými vlasy. Zůstávám u pěnové Palette. Ačkoli teď řeším, co za barvu, protože moje oblíbená Perfect mousse prostě z neznámých důvodů nedělá modročerný odstín, který chci zkusit. A mně se do klasické barvy nechce, protože už vidím, jak neodstranitelnou černou zacákám vzhledem ke svým velmi dlouhým vlasům půl koupelny.
    Taky bych se radši nebarvila, ale moje přírodní barva mi nesluší. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, myslím že jo. Já je mám ráda, ale štvě mě to rychlé vymývání..
      Hm..s tím ti bohužel neporadím, já bych ti doporučila ten casting, ale ten ti nevyhovuje :)

      Vymazat
    2. Mno, tak polopermanentní barva se vymývat prostě bude, od toho je polopermanentní. Já se sekla jen jednou a už ji proto nechci. :-) Myslím, že to zrovna byla pěnovka od L'Oreal, co mi nesedlo, takže budu pátrat u jiných značek. Jsem děsně rozmazlená a vážně se mi to nechce matlat. :-)

      Vymazat
  11. Amazing effect ;) You have very beautiful hair ;)

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. máš to moc hezké, já mám Oliu moc ráda! až budu zase barvit, tak jdu pro ní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju!
      No právě tys mě na ni dost nalákala:)

      Vymazat
  13. Já se teď rozhoduji nad Oliou a Perfect Mousse, tak snad to dopadne dobře, protože na svoje vlasy si vždycky musím koupit dvě balení :)
    Jinak to máš moc hezký, tahle barva ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych tady někdy ráda vyzkoušela tu pěnovou, ale hodně jsem četla, že chytá tmavě, tak se jí docela bojím..
      No, já teď měla jednu, ale bylo to jen tak tak, klidně bych si vzala ještě půlku, ikdyž s emi zdá, že ty olii je víc ne třeba castingu :)

      Vymazat
  14. Jani, nechci ti nijak podkuřovat, ale už dávno jsem ti chtěla napsat, že poslední dobou se mi tvoje vlasy líbí daleko víc než vlasy jedné známé vlasové blogerky (určitě budeš vědět kterou myslím :* ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, tak jestli myslíš tu, co myslím já, tak mě to moc moc moc moc potěšilo, protože právě vlasy jako má ona byly vždycky mým snem:))) si zlatá:-*

      Vymazat
    2. Myslím, že jsme se pochopily :)

      Vymazat
  15. počuj akej farby máš vlasy normálne? :D mne sa strašne tie tvoje páčia, tá farba je super..asi takú nejakú by som teraz chcela :D a nezničili sa ti keď si chodila 5 rokov na melíry? :D lebo vyzerajú krásne :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥