Jane ♥ Beautiful

26. srpna 2013

Víkend

Krásný pondělní večer :),

dneska si dáme  na chvilku pokoj od Londýna (ale nebojte, jen na chvilku!:D). Mám pro vás takové menší shrnutí posledních dnů nebo spíš víkendu.
Konečně jsem se odhodlala k tomu, si vyklidit skříň. A je to skvělý, tolik místa na nový kousky!:D Pak jsme se jeli s kamarádkou  podívat na šaty na náš maturák. Noo, původně jsem jela pro nějaké jednoduché, splývavé, nakonec se mi zalíbily jedny princeznovské..no a pak jsem si zase vybrala splývavé :D Ukázala bych vám fotky, ale nevím proč, ale jsou strašně maličké, že na nich není nic  vidět. Ještě si to musím promyslet, přece jenom za priceznu bych mohla být jen jednou. a bojím se, aby mi to pak nebylo líto..
Večer jsme grilovali, já se  přejedla (omomooom hermelínek) a nakonec jsem přespala u kamarádky, jsem byla tak přejezená, že bych se ani nedoplazila domu. :D V sobotu bylo hezky, takže jsme chvilku lenošily u bazénu.
A v neděli jsme s mým drahým slavili výročí, zašli jsme si do mexický restaurace. A já si jako fakt chtěla dát něco novýho a neobvyklýho! Ale já prostě nerada experimentuju co se týče jídla, takže jsem si zas trapně dala steak. :D Jo a výbornej cheescake. Potom jsme si zašli do kina a jeli domů. :)
Dneska jsme se byli opět  podívat na šaty, objeli jsme asi 3 salony a nakonec jsem se teda rozhodla na 99% pro splývavé, jak už jsem psala, ještě si to musím promyslet, jsem totiž děsně nerozhodná.



Dneska jsme se byli opět  podívat na šaty, objeli jsme asi 3 salony a nakonec jsem se teda rozhodla na 99% pro splívavé, jak už jsem psala, ještě si to musím promyslet, jsem totiž děsně nerozhodná.

 

Co vy a šaty na maturák? Raději princeznovské nebo jednoduché ? :) 

 

 

Mějte se krásně,

pa J.

49 komentářů:

  1. Teda Jani, tobě to sekne! A závidím ti cheescake a taky Jobse, líbil se ti? Chtěla jsem na něj jít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Mooc děkuju! :)
      No popravdě, jsem na to šla hlavně kvůli příteli, on je na to ulítlej..mě to až zas tak nenadchlo:D:)

      Vymazat
  2. Janičko, ta poslední fotka je perfektní jsi kočka :)) Já na svém maturáku měla princeznovské, ale možná bych volila i splývavé, každému sluší jiné, určitě se dobře rozhodneš a budeš kočka :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:-*
      no..já jsem asi rozhodla pro splývavé :)

      Vymazat
  3. Krásné fotky a ty jsi vážně kočka! :)
    Taky začínám vybírat šaty na maturák a sakra, vůbec nevim, jaký chci! :D Mám celkem jasnou představu, co nechci, ale co chci se uvidí, až to najdu :))
    Jinak mi přijde líto, že bydlíš tak daleko, hrozně ráda bych tě poznala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju!:*
      Noooo, se mnou to taky bylo těžký! Nakonec jsem si vybírala mezi 3 a furt je zkoušela dokola a dokola:D Já původně nechtěla žádný šlehačkový, načančaný, pak jsem si zkusila jedny fakt slaďoučký, světle růžový, docela ke mě šly..už jakože jojojo ty si vemu..no a pak zase ty splývavý..:D
      Jéé, to mě moc těší, odkud jsi ty? :)

      Vymazat
    2. Je to komplikovaný a hlavně zásadní rozhodnutí :D No každopádně ti přeju šťastnou ruku, ať si vybereš ty nejlepší :) A taky doufám, že nám je pak ukážeš ;)

      Já jsem, dalo by se říct, z Prahy :)

      Vymazat
    3. Určitě! :)
      Jé, tak to není tak daleko, nějakejch 80km :))

      Vymazat
  4. Ty teprve maturuješ? Páni já myslela, že ti je tak 22 :) A jak se ti líbil film Jobs? Taky jsem na něm byla. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janička je naše mladice! :*
      ... která navíc roste do krásy...

      Vymazat
    2. Nooo:)) Děkuju Šári:-*
      Jak už jsem psala výš, byla jsem tam hlavně kvůli příteli, mě to až tak nenadchlo :)

      Vymazat
  5. Většina holek brojí proti tzv. dortu, ale pak většina podlehne. Ani já jsem nechtěla mít na sobě šlehačku, ale když jsem potom porovnala vzhled v dortu a ve splývavých, vsadila jsem na klasiku. Dobře jsem udělala – šatami všichni chválili a chtěli vědět, kde jsem si je půjčila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já si je taky zkoušela a krásný, ale je mi jasný, že u nás je budou mít všechny holky a já prostě chtěla fakt něco jednoduchýho..ikdyž jak se znám, tak až uvidím spolužačky, bude mi taky líto, že nemam klasiku. :)

      Vymazat
  6. Jsi krásná! Jak účes, tak outfit Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  7. Jsi krásná! A gratuluju k výročí! Jinak mně šaty šila přítelova maminka, ale nejvíc se mi také líbí splývavé.. :-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. moc ti to slusi a nejlepsi jsou ale fotky jidla, to ja muzu:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem měla maturák letos a do půjčovny jsem jela pevně rozhodnuta, že beru splývavé. Ale... :-D Vyzkoušela jsem "jen tak" i pár princeznovských a bylo jasno. Musím teda říct, že to nebyly žádné šlehačky a nějaké lesklé divnoty, jen tyl, prostě nádherné.
    Jenže mám výšku modelky, takže mi byly s podpatky všechny krátké. A nechat si je v salonu ušít by vyšlo na 8 tis. - proto jsem se (ač s obavami) svěřila do rukou místní švadleny a podle mého návrhu mi šaty spíchla, a musím říct, že to byla vážně pecka. Barva růžovo-nude-broskvová, tyl měl sem tam třpytku, na korzetu u výstřihu kamínky a krásná nadýchaná sukně. Úplně se těším, až si je nechám zkrátit a budu je nosit normálně na plesy :-)
    Asi už jsem trochu deformovaná :-D, ale úplně na tobě vidím nějaké jemné světlejší princeznovské. Podle mě by ti hrozně sedly :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, já když jsme si zkusila ty princeznovské světlounce růžové, tak jsem je taky chtěla..ale pak jsem si zase zkusila "ty moje" a líbily se mi prostě víc.
      Já bych si ideálně ty šaty představovala světle růžové, krémové, losoové, meruňkové..no a nakonec sem rozhodnutá pro žlutý..ale tak hezky žlutý:) trošku se bojim, abych v tom nevypadala divně, když jsem blondýna, ale prostě se v nich cejtim nejlíp :)

      Vymazat
  10. Jani ty budeš nejhezčí princezna v jakýchkoliv šatech :*
    a cheesecake i hermelínek bych si dala hned!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi nejmilejší :*
      Joo, já taky..teď ten cheescake!:D

      Vymazat
  11. Sluší ti to a ten cheescake vypadá úžasně. Na organizaci skříně se už taky dlouho chystám, momentálně bych ale spíš fakt potřebovala skříň navíc :D
    Já jsem na maturiťák měla krátký šaty, na dlouhý moc nejsem, a nelitovala jsem. Byly tam ještě dvě spolužačky v krátkých, tak jsem si nepřipadala blbě, a aspoň jsem měla jiný šaty, než většina lidí. Princeznovský, a hlavně teda korzetový šaty moc nemusím, ale záleží na tobě, je to tvůj maturák, a pokud ti na něm hodně záleží, tak si užij ten moment. Maturák je super, já jsem si ho užila, připadala jsem si tam jako VIP ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      no já si právě taky řikám, že moje spolužačky budou všechny za princeznu..ale právě se bojím, abych pak nelitovala, že to byl vlastně jediný den, kdy jsem za ní mohla bejt taky a nebudu :)

      Vymazat
  12. Já jsem si nechala šaty ušít od švadleny, splývavé, tedy respektive jsem měla korzet a sukni. Měla jsem jistotu, že nebudu mít stejné šaty jako někdo jiný (na plese se potkalo i 5 holek ve stejných šatech, i když si třeba půjčovaly z jiných měst). Sukně byla splývavá, myslím, že kdybych šla do salonu, tak si vyberu princeznovský, ale byla jsem v plesovém výboru a měla tolik práce s organizací, že jaksi mi na šaty nezbyl čas :D

    A moc Ti to sluší!

    Ten šatník obdivuju :) Mně je prostě většiny věci líto :D

    A.

    sororessa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No..ono je to možná i lepší!:D
      Děkuju moc:))

      Vymazat
  13. krásné fotky :)) na to jídlo už dostávám chuť :)
    A ty šaty.. mě maturiťák čeká až příští rok, takže budu mít čas vybrat, ale na závěr v tanečních jsem si pučovala šaty princeznovského stylu :) Z článku jsem nepochopila jestli si je budeš kupovat nebo jen pučovat. Kdybych si je jen pučovala tak bych si půjčila princeznovské a kdybych kupovala tak bych si koupila splívavé, abych je mohla ještě někdy využít. Ale je to na tobě ;) ... Kdyby ses chtěla na ty moje podívat tak tady :
    http://lucysworlds.blogspot.cz/2012/12/jaky-byl-muj-rok-2012.html .. kvalita fotek sice není nic extra ale doufám že to z nich půjde aspoň trochu poznat ;) ( to bílé je spodnička pod šaty)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu si je půjčovat a už jsem rozhodnutá pro splývavé :)
      Ty tvoje jsou taky moc hezké, ale já chci spíš nějakou jemnější, světlejší barvu :)

      Vymazat
  14. Já jsem měla splývavé a dodnes toho lituji :( Princeznovské už si totiž nikam nevezmu (leda na svojí svatbu), ale jinak na to příležitosti nejsou, zato splývavých si užívám až až

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, toho se právě bojím.. Ale zas si nejsem jistá, jestli bych delší šaty na jiné plesy nosila..moc to u nás nevídám :)

      Vymazat
    2. To já je právě nosím dost, třeba na maturáky, samozřejmě ne takové abych brala pozornost maturantkám, ale mám jich spoustu krásných, ale ty princeznovské už si prostě nikam nevezmu, to bych vypadala ještě nepatřičněji :(

      Vymazat
  15. ty šaty Ti určitě budou slušet:) Pak nám je musíš vyfotit!:) je vidět, že sis víkend moc užila:) Na Jobse se taky chystám:)

    OdpovědětVymazat
  16. skříň bych si měla také vyklidit a grilování (a i hermelínek) bylo u nás teď přes prázdniny na víkendovém pořádku :D
    co se týče šatů na maturák, tak v těch jsem měla jasno hned :) zrovna je prodávám, bohužel bych je jinak neunosila :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mimochodem jsou také takové splývané (žádná šlehačka! :D)

      Vymazat
    2. Já vím, ty jsi měla nádherné :)) Viď, že na další plesy si je nenosila? U nás se právě takhle na plesy moc dlouhé nenosí..takže bych ty splývavé nenosila..

      Vymazat
  17. Haha, já měla na maturitním plese splývavé černé šaty, a byly moc hezké... No, vlastně pořád jsou, navíc jsou víceméně využitelné i dál, třeba do divadla. :)
    Krásně sis užila víkend, u nás se spíš odpočívalo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, černé bych asi nechtěla no, já jsem spíš na ty jemnější:))

      Vymazat
  18. Wow, jak Ti to sluší.
    Nádherný šatník a ten bazén :)!

    OdpovědětVymazat
  19. Ahooj=) Jančo,nechceš udělat článek o vlasech-myslím jakou teď používáš barvu,jestli máš přeliv a celkově o kvalitě vlásků?díky...:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, někdy to můžu spáchat, jen nevím, kdy a jak to stihnu :))

      Vymazat
  20. Nádhernéé :) super bazén :) ak chceš môžeš sa zapojiť do mojej giveaway :) BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  21. Splývavé. Já měla princeznovské byla tostrašná otrava. Ano, byly to krásné šaty a nikam si podobné asi nevezmu, ale už bych ani nechtěla. Ta sukně je až příliš těžká, jsi moc velká, celý večer jenom dáváš pozor na šaty, protože jak jsi neskladná tak na tebe každý šlape a pak se nevejdeš ani na záchod :-D

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem na maturitním plese měla jednoduché, krátké šaty a byla jsem spokojená, ještě dnes je mám v šatníku, stáli mě tenkrát asi 700,- a nelitovala jsem... :) Zatancovala jsem ji nejlépe ze všech a cítila jsem se dobře.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥