Jane ♥ Beautiful

28. srpna 2013

Úlovky z Londýna

Krásný večer,


dneska bych vám ráda ukázala, co jsem si přivezla z Londýna. Jak už jsem jendou říkala, byla jsem velmi skromná a vlastně jsem si ani nic moc nekoupila (klasicky:D). Hrozně jsem se tam těšila, na nákupy asi nejvíc a jako... ono zas není moc o co stát. Protože ty slevy zas tak obrovský, jak jsem čekala, nejsou. Třeba v Topshopu bylo spoustu věcí za 20 liber, ale pro mě je prostě furt hodně dát za tílko 600,-, takže Topshopu jsem se vyhýbala obloukem. Za to třeba New Look byl super, ale taky žádný extra slevy, na který jsem zvyklá třeba v Drážďanech a občas i u nás ( žejoo, krásná sukýnko a tílečko za 79,-!). Achjo, jsem rozmazlená. Ale něco jsem tam přece jen sehnala a to boyfriendky. Chtěla jsem si je totiž koupit už u nás, ale nechtělo se mi za ně dávat litr, když nevím, jestli je jako fakt budu nosit. No tady je měli za 10 liber, tak jsem je hned brala a teď je úplně miluju, ikdyž se nikomu nelíbí:D K nim jsem přihodila ještě černé šaty, jedny jeggins a růžové sáčko.
Dál jsem se moc těšila do Primarku, nooo a nemůžu si pomoct, přijde mi to jako tržnice :( Je teda oooobrovský, maj nádherný pyžama a takový ty blbůstky na doma, krásný doplňky.. ale jinak mi to fakt přijde docela hrozný, vlastně jsem si tam koupila jen pár obyč tílek, protože ty byly fakt stejné jak z HM za 150,- a jedny kalhoty, tak uvidíme, jak se jim bude dařit, ale pyžamo už se mi páře. Jo a vlastně kabelky! No za 150,- jsem si je vzala, i kdyby se mi měly rozpadnout za měsíc. :D  
Nejkrásnější obchod je Hollister, je tak moc hezkej, že jsem si na něj dokonce vystála v sobotu dopoledne frontu! Jsem totiž nutně potřebovala ty jejich ultra super skvěle voňavý spreje, ooo to je vůně.


Tílko Céline Paris jsem tam taky nemohla nechat a  s ním tenhle ťuťuťu náhrdelník s lvíčkem za 3 libry! To vám ale bylo taky zajímavý, viděla jsem ho totiž na 2 černoškách a už  už jsem se jich chtěla zeptat, kde ho koupily, protože jsem ho prostě m u s e l a mít! Nu, pak jsem se otočila a zahlédla jsem ho! Naše láska se zrodila. K němu jsem přihodila ještě naušnice a roztomilej prstýnek, přece ho tam nenechám samotnýho O:)).




A to bych samozřejmě nebyla já, abych si nepřivezla něco z papírnictví. Protože to je hned po drogerii můj nejoblíbenější obchod. Jaká smůla to byla (nebo štěstí?), že jsem Paperchase našla až na nádraží, kdy jsme měli jen pár minut do odjezdu, takže jsem to honem rychle prolezla a odvezla si sebou aspoň tenhle rozkošný penál :)



 A to poslední nakonec,  kosmetika..té je taky dost poskromnu, vzala jsem jen to, co u nás není dostupné. (nonono, ono je toho víc, ale už jsem neměla moc liber :(:D). Takže Aussie samozřejmě, chtěla jsem jí dát ještě šanci, když mě minule tak zklamala.. Co kdyby náhodou, žejo. Nejlepší a nejvoňavější Carex a jahodový Carmex s malinovým Nivea máslíčkem (úžasná věc!)



Pro dnešek se s vámi loučím moji milí, měla bych jít spát, protože zejtra vstávám, ale jak se znám, zase to protáhnu do půlnoci a ráno budu vypadat jak panda.

Mějte se krásně,
pa J.

21 komentářů:

  1. Tak to jsou TOP věci. Nádhera, brala bych všechno! :D..

    OdpovědětVymazat
  2. To mi pripomnelo ze potrebuju novej Hollister sprej.. TA VUNE:D x

    OdpovědětVymazat
  3. A kde jsi prosim te koupila to tilko Celine?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tyjo, normálně u takovýhotoho pouličního stánku :)

      Vymazat
  4. Krásné věci jsi pořídila a Aussie!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásne úlovky! ani neviem čo sa mi najviac páči :)

    OdpovědětVymazat
  6. Prostě nádhera , ta hnědá kabelka! :)

    OdpovědětVymazat
  7. triko celine je super, ale celkově si dobře pořídila! Náhrdelník se mi moc líbí

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. krásně sis nakoupila :)
    carmex mám mátový, ale Aussie už jsem za ten měsíc stihla zlikvidovat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám doma taky ten obyč, tak jsem chtěla zkusit ten s příchutí :D

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. krásne úlovky :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Já jenom před obrazovkou jééé! Hrozně ti závidím špampony aussie a potom lip butter od nivei

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to všechno krásně! A ty londýnský trička? Musím mít! :)

    OdpovědětVymazat
  13. to jsou skvělé úlovky:) To tričko Celine nutně potřebuju taky!:-D a ten náhrdelník je moc hezkej, ještě, že jsi ho objevila:)

    OdpovědětVymazat
  14. skvělé úlovky moc pěkné ta taštička je krásná:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥