Jane ♥ Beautiful

19. srpna 2013

Londýn poprvé




Ahoooj!,

ty bláho, to už je zas dlouho, co jsem napsala poslední článek! A to jsem vám slibovala, jak se ještě před odjezdem ozvu.. no krapet mi to nevyšlo, protože balení a navíc ještě výlet do Prahy před odjezdem mi moje plány malinko zkomplikovaly. Ale teď už tu mám pro vás  dojmy (a že jsou jen ty nejlepší!) z mého našeho londýnského výletu.
Musím říct, že mě Londýn opravdu dostal. Je to tááák nádherné město s tak úžasnými, milými a ochotnými lidmi. Velmi, velmi dobře si dokážu představit tu žít, ikdyž, to už jsem říkala i o Švýcarsku....no, tak tam bych holt jezdila často na dovolenou!:D
Ale zpět k Londýnu. Byli jsme tam dohromady 6 nocí, takže cca 6 celých dní, z toho jsme jeden den návštívili i Brighton a Eastbourne, ale o tom až zas v jiném článku.  Za těch 6 dní jsme stihli projít takové ty  hlavní památky, 2x si udělat nákupní den a taky si trochu odpočinout a nasát atmosféru v parcích. Kdyby bylo na mě, vydržela bych tam ještě déle nebo tam nejlíp zůstala, ale to bohužel nejde. Ale těch 6 dní je na Londýn optimálních :)
Co mě hrozně překvapilo bylo, že spousta angličanek má akné a tím myslím opravdu akné, kolikrát i horší než já. Už jenom kvůli tomu bych se tam přestěhovala, protože si z toho nikdo nic nedělá a hlavně to má opravdu spoustu lidí, takže jim to přijde takové "normální" nebo jak to říct, u nás se to zas až tak moc nevidí, takže si tu přijdu divně, ale tady to berou úplně jinak. Kolikrát jsem si tam fakt dala jen trochu make upu a cítila se skvěle i přesto, že fleky byly dost viditelné.

Když jsme do  Londýna přijeli, tak jsem se maličko bála, že co tu jako budeme tak dlouho dělat.. no nakonec bych brala těch dní i víc, protože jsem vždycky vyšli okolo 10 dopoledne a vraceli se ve 12 v noci, né-li později. :D Bylo tam opravdu pořád co k vidění a spousta věcí, co dělat. Od relaxování v parku, posezení v kavárnách, přes nákupy, procházky okolo Temže, po památkách, po muzeích. Super.
Celý týden jsme měli krásné počasí, kolem 20 stupňů, sluníčko, prostě akorát na lítání.  Párkrát nám sprchlo, ale to se dalo čekat..a navíc, chtěla jsem taky zažít aspoň jednou to pravé londýnské počasí. :D 

První den jsme se prošli po památkách...Začali jsme na Picadilly circus,  prošli se okolo Westminsterského paláce a došli jsme na Trafalgarské náměstí.






  Druhý den jsme se vydali opět po památkách, ale tentokrát jsme to vzali okružní jízdou dubledeckrem (jsou úžasný a roztomilý!:D), udělali si paštikový piknik v Hyde parku (:D) a relaxovali :)


v double deckru s drahoušem :)
haha, se segrou


Pak jsme se prošli ke Kensingtonskému paláci, udělali si fotku v zahradách...




  ..a jeli kolem nákupního domu Harrords  až k London eye.



 haha, aby se měli volající v budce na co koukat :D  


Tak a už jste u konce popisování naši prvních dvou dnů, příště vás budou čekat ty zbylé dny, výlet do Brightonu, pak také to, co jsem si z Londýna přivezla (a byla jsem skromná a odolala jsem skoro  všem červeným cedulkám se slevou!).
Musím říct, že psát takovéhle články miluju, protože mi při psaní tak trochu přijde, jako když jsem znovu v Londýně.. :)
Snad se vám článek líbil a aspoň trochu vás nalákal na to, Londýn navštívit, protože je to opravdu kouzelné město.

PS: Chtěli byste článek o tom, kde jsme se ubytovali, jak jsme tam jeli, jak je to s dopravou v Londýně, s cenama, no prostě zrátka, všechno detailně popsat? Já jsem třeba nějakej podobnej článek při plánování hledala a nic jsem nenašla, tak třeba byste to ocenili, dejte mi prosím vědět do komentářů. :)


Mějte se skvěle,
pa J.



49 komentářů:

  1. Určitě by mě zajímali všechny detaily! :))
    Fotky jsou krásné, musela jsi být největší kočka široko daleko :)) moc se těším na další příspěvky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju, ale to určitě ne! Bylo tam taaaak krásných holek, že jsem si tam připadala hrozně!:D

      Vymazat
  2. Jeee, s přítelem jste spolu moc krásní! :) a taky se mi moc líbí tvoje tričko, námořnické proužky mám nejradši :)
    A o tom, jak skvělý Londýn je se snad ani zmiňovat nemusím<3 a určitě se s námi poděl o další fotky, všechno si to ráda prohlédnu a taky trošku zavzpomínám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Markétko!:*
      A já mám zas ráda to tvoje! :)

      Vymazat
  3. Londýn je skvělý, taky ho miluji, mrzí mě, že už tu budu jen necelé 4 týdny. Je pravda, že tam můžu jezdit pořád dokola a při každé návštěvě mě čeká nový zážitek a neobjevená místa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, i tak ti závidím :)) Můžu se zeptat, co tam děláš tak dlouho?:)

      Vymazat
    2. Hlídám tu kamarádům holčičku, nedostali školku a hledali výpomoc, tak jsem to vzala. Nezapomenutelná zkušenost :)

      Vymazat
    3. Taky jsem psala o tipech do Londýna článek, myslím, že tipů na cestování není nikdy dost, tak kdyby se někdo chtěl podívat :)

      http://evelinbeauty.blogspot.co.uk/2013/05/londyn.html

      Vymazat
  4. Strasne moc ti to slusi, opravdu kocena :-) a urcite udelej podrobnejsi clanek, fotky jsou krasne! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten tvůj drahouš je vážně sladkej a strašně vám to sluší :-) Já jsem v Londýně byla před X lety a už si to skoro nepamatuji, ale na podzim bych tam chtěla jet, tak by mě tvoje rady na ubytování a tak zajímaly :-)
    Už se těším na další dny a protože jsem holka, tak se taky hlavně těším na to, co sis koupila :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahouš děkuje! :)
      No..ono toho vážně moc není!:D

      Vymazat
  6. Všechno mě zajímá, do Londýna se zatím stále jen chystám... :)
    Sluší vám to. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Janicko nadhera! Strasne moc ti to slusi, jsi krasna :-* uzivej, take chci takhle vyrazit do Londyna

    OdpovědětVymazat
  8. Objevila jsem tě až dnes, ale už nikdy neopustím! Skvělý blog, skvělý design, články i ty - jsi moc krásná!!:) Wau, nemohu uvěřit, že jsem našla takový poklad, podle mého gusta, jak by podle mě měl vypadat každý správný bloger:)♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježiiiš, ani nevíš, jak moc mě teď tvůj komentář potěšil! Jsi vážně moc milá :) děkuju!♥

      Vymazat
    2. Mimochodem, ty jsi šílená kočka!

      Vymazat
  9. Jé ty se tak máš :) A hrozně ti to slušelo! Určitě více fotek! :)

    OdpovědětVymazat
  10. super fotky, víc takových! strašně moc ti to na všech sluší.

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Aaaach, Londyn, ten zboznuji :-) a ta Majka, taky ji sebou vozivam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje nejoblíbenější, spolu s Matějem, paštika :D:)

      Vymazat
  12. Londýn je nádhera, to bezpochyby! Do Švýcarksa jsem měla možnost jet minulý rok v červnu a jak jsem si tak pročítala tvoje články, teď vážně lituji, že jsem tam nakonec nejela:D. Snad někdy příště.
    Opravdu má tolik Angličanek akné? Hmm, tak to bych tam pravděpodobně sama zapadla mnohem lépe než tady, akné mě trápí v podstatě od začátku puberty, s tím, že v průběhu posledních dvou let se mi opravdu rapidně zhoršilo, především na bradě a v okolí úst.Zbavit se těch potvůrek, to je zkrátka běh na dlouhou trať, ale jsem si jistá, že jednou se nám to stroprocentně podaří! :)
    Fotky jsou skvělé, moc vám to na nich sluší !:)
    Jen tak s blogem dál, Jane, moc ráda sem chodím, ať už pro jakoukoliv radu, tip, nebo třeba si přečíst nějaký pěkný článek, jako je tento:).
    P.S.: Achjo,právě jsem dostala chuť na Twixky:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, musím říct, že fakt skoro každá druhá slečna a nikdo si z toho vůbec nic nedělal :)
      Určitě jo!:)
      Děkuju, jsi moc moc milá!:*
      Hihi, pár jich doma mám, tak ti pošlu :D:*

      Vymazat
  13. Ty detaily o cestě by byly super, přesně něco takového hledám. Tvůj článek by byl jistě užitečný pro více lidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jelikož se zmiňuješ o akné, přidávám odkaz na článek o mém boji s tímto nepřítelem: http://www.slecnajahodova.blogspot.cz/2013/07/my-skinstory-1dil-neporazitele-akne.html.

      Vymazat
  14. Do Londýna jezdím každý rok, ale nikdy by mě nenapadlo řešit tam akné. :D Hlavně podle mě ty můžeš jen velmi těžko poznat, která slečna nebo paní je turistka a která rodilá Britka.. To bys musela s každou osobně alespoň pár minut komunikovat. A že je to tvůj hlavní důvod k přestěhování se tam.. no tak to tedy držím palce do budoucna. :D ..Takový článek se prostě nedá brát seriózně, kdybych jela do Londýna poprvé, nic bych si z něj odnést nemohla.. Neber to špatně, je to jen můj názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako jasně, to máš pravdu, že nemůžu poznat, jestli to jsou fakt Angličanky, ale třeba u nás na hotelu vím určitě, že to Angličanky byly.
      A nikde jsem nenapsala, že je to můj hlavní důvd k odstěhování se, jen že mě to překvapilo, jak to berou v pohodě a nikomu to nepřijde divný jako u nás.
      A navíc tenhle článek ani nemá dát nějaké rady před odjezdem do Londýna, jen prostě svým čtenářkám ukazuju, jak jsem se měla já, na rady ohledně Londýna tu bude jiný článek :)

      Vymazat
  15. Úžasný článek!! :) Vždycky mě potěší, když u tebe najdu nový článek a můžu si počís t :3 Takže já bych "detailní zprávu" moc uvítala :D ! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, prosím určitě napiš článek o cenách, ubytování, dopravě...atd. Mnoho z nás to určitě ocení!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napíšu, napíšu, do konce týdne to stihnu :)

      Vymazat
  17. Ach jo, při čtení tohohle článku se mi úplně zastesklo, jak super to v Londýně bylo, když jsem tam byla. Musím tam vyrazit brzy znovu! :)
    Fotky jsou nádherné, tobě to moc sluší a s drahoušem jste extrémně roztomilý pár :)
    Těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, mně se taky stýská a to jsem odtamtud pryč dva dny! :D
      Děkujem:)))

      Vymazat
  18. ty podvečerní fotky jsou pěkné, hlavní ta třetí od konce.... je hezké, že hodně cestuješ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je pravda, že už tolik nenakupuji a neutrácím za blbosti, naopak se snažím šetřit na výlety :)
      Děkuji! :)

      Vymazat
  19. Krásný fotky!, určitě napiš článek o ubytování, dopravě....Strašně by mě to zajímalo :)

    OdpovědětVymazat
  20. S přítelem jste úžasní (zaujali jste mě víc než samotný Londýn :D) A ty tvoje "kýtičky", no mňam!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥