Jane ♥ Beautiful

15. května 2013

Pro blondýnky - John Frieda sprej na zesvětlení odrostů

Krásnou středu přeju! :)

dneska mám pro vás, hlavně pro blondýnky, tip na jeden skvělej výrobek. Vy, co chodíte na melír, to určitě znáte. Třeba já bych klidně na melír chodila kvůli odrostům každej měsíc, ale to bohužel není možné, a proto jsem moc ráda, že jsem objevila něco tak skvělýho, jako je tento sprej. Celkově jsem si teď dost značku John Frieda zamilovala. Nejvíc za to ale vděčím Jeanny , v jejíž GA jsem mohla JF vyhrát. Ještě jednou moc děkuji!


Jedná se o John Frieda Go blonder lightening spray s 2% peroxidu, což je trochu znát na jeho vůni, která je docela chemická, ve vlasech se ale naštěstí nedrží. Je vhodný pro blond vlasy, určitě se nehodí pro brunetky.
Já jsem ho zatím použila jen 3x, ale musím říct, že je to znát. Co je pro mě hlavní je to, že nezabarvuje vlasy do zrz jako třeba sprej od Baley, ale spíš do takové moc pěkné béžové. Výrazných výsledků dosáhnete až při 10-té aplikaci, ale jak píšu, ja vidím velký rozdíl už při 3 aplikacích a přijde mi, že odrosty nejsou vidět skoro vůbec.
 Sprej jsem používala dohromady s fénem, takže nevím, jak by to fungovalo bez působení tepla, ale podle mě nijak, protože teplo to nějak aktivuje.
Co mi na něm vadí, je aplikátor, který nestříká jen takovou tu mlhu, ale spíš docela silný proud nebo jak to říct :D.
I přes to, že obsahuje peroxid, který vlasy postupně zesvětluje, jsem si nevšimla žádného vysušování. Navíc mi přijde, že vlasům dodá objem, takže se ani nebojte toho, že by vlasy zatížil nebo zmastil. Konzistence je vodová.
Samozřejmě jako dalších spousta jiných skvělých věcí není u nás ani tento sprej dostupný, ale vím, že se dá něco pokoupit na aukru nebo u našich německých sousedů za asi 7 euro/100ml.
Ještě doplním, že se dá použít i na celé vlasy pro oživení, ne jen na odrosty.





VÝSLEDEK

 Chtěla jsem vám ukázat i fotku před, ale můj foťák to prostě zachytil strašně špatně, i tady na téhle fotce to moc neodpovídá realitě. Předtím jsem měla cca 4 cm odrosty.



 + funguje
 + nevysušuje
+ nebarví do zrz
+ dodá objem
+ nemastí, nezatěžuje
- není dostupný u nás
- špatně stříká
 
Závěrem musím říct, že pro mě je tohle opravdu obrovský pomocník a určitě to není moje poslední balení. Tímhle způsobem se dá melír opravdu dost oddálit a co si budem povídat, občas se to prostě hodí. :)

Tak co, blondýnky, zaujal vás tento sprej nebo máte svoji jinou vychytávku? Jak pečujete o barvu vlasů v období mezi melíry?  


Mějte se krásně a ať vám ten týden co nejrychleji uteče! :) Papa, J. ♥

27 komentářů:

  1. To by se mi líbilo, ale moje vlasy nesnesou peroxid :(

    OdpovědětVymazat
  2. jeee to je docela dobry, to by se mi hodilo
    mimochodem zvu te mne na giveaway o kozenou kabelku
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásný, ale já si vlasy nebarvím, tak nic pro mě))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhodou je super, že si vlasy nebarvíš, aspoň máš o starost méně:)

      Vymazat
  4. Z toho spreje jsem nadšená, chtěla jsem trochu "vyšisovat" vlasy a povedlo se při prvním použití. Kdyby ho někdo chtěl, prodávám ho na blogu (v sekci blogsale). Je fakt super. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo..tak to je super věc Janí.. Já chodím na melíry každé 3 měsíce, ale tohle by se docela šiklo..platit za melíry takové pálky se mi taky pořád nechce :D::D

    OdpovědětVymazat
  6. Já ho asi chci.. ale až potom, co spotřebuju Balea zásobu, kterou jsem si nasyslila :o) mě naštěstí do zrzava nechytá..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych byla taky ráda, kdyby nechytala do rezava..přece jenom je o dost levnější, ale bohužel no.. :)

      Vymazat
  7. JF mám ráda, ale u toho spreje bych se bála, že až půjdu ke kadeřníkovi tak mi to může změnit pak barvu melíru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, to jsem nějak nezkoumala..ale je možný, že jo, když bude ten odrost světlejší..hm fakt nevím.

      Vymazat
  8. jani,super článek :o) přípravek je určo praktickej,taky si někdy říkám,že potřebuju na melír třeba po měsíci,ale pak to nějakým záhadným způsobem vydržím 3 měsíce a odrosty se mi naopak líbí :-)
    věřím,že jsi spokojená s výsledkem,ale já bych si peroxid na hlavu nestříkala,ani slabej....
    jinak máš krásnou barvu vlasů,ale to už se opakuju :o)
    nikita13 :o))

    OdpovědětVymazat
  9. myslela jsem jako,že bych ho nestříkala na kůži, jinak že mám peroxidový melír,to víš :-)) podle mě,kdo barví barvama s peroxidem a dává to přímo na kůži,tak ty vlasy řídnou...
    Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to máš asi pravdu.. to mě nějak nenapadlo, že si dávám vlastně na kůži peroxid..ale zase si říkám, že když si ho tam občas stříknu, že se snad nic nestane, když to nedělám pořád..
      Děkuju! :) Za chvíli mám v plánu vyzkoušet ten Chroma od tebe, tak jsem zvědaváá :)

      Vymazat
  10. Jako je fajn, ale když jsem ho kupovala před 2 lety já, na krabičce inzerovali "bez peroxidu" ale stačilo se podívat na složení a bylo jasné, že tam sice není přímo, ale je tam látka, která se na něj rozkládá působením tepla. Fajn produkt, určitě plní co má. JF jsem v Anglii nakoupila po kilech a mé nadšení se zdálo bez konce. Konec vzalo až s tím, co mi používání téhle značky delší dobu udělalo s vlasy...nevermore. Je to obyčejná drogérka (viz složení), akorát předražená. Šampony vysušují a kondicionér to zaplácne silikonem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám stejnou zkušenost jako ty,JF znám už strašně dlouho a jak jsem byla nadšená,když jsem ho před lety sehnala, celá natěšená jsem používala šampon a kondicioner na blond až champagne odstín, ale byla jsem moc zklamaná,vysušoval,takže přesně ja píšeš - předražená drogérka a akorát moc humbuku kolem :o)))
      nikita13

      Vymazat
    2. Jo holky, to mátě možná pravdu..já jsem ale zatím spokojená i s dalšími věcmi, možná proto, že je nepoužívám furt, ale střídám je s jinými, nicméně mam po nich vždycky fakt krásný vlasy :)

      Vymazat
  11. A já jsem s tou Baleou právě spokojená. Mám doma pěknou zásobu, ale zapřísahala jsem se ,že se nebudu barvit a ani jinak odbarvovat, takže to zkusím poctivě vydržet:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ten me hodne zaujal:) s odrosty dost bojuji,takže jsem něco takového sháněla:) děkuji za tip Jani:)

    OdpovědětVymazat
  13. blondyna som nikdy nebola, aj ked som ako mala chcela byt:D

    OdpovědětVymazat
  14. Zajímavá záležitost, jen škoda té (ne)dostupnosti

    OdpovědětVymazat
  15. Ja pouzivam blond spray od schwarzkopf.Ten ma rozprasovac, takze sa lahko aplikuje a pekne zosvetluje.Sona

    OdpovědětVymazat
  16. kde ho kupim? dakujem

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥