Jane ♥ Beautiful

19. května 2013

Mé oblíbené parfémy na jaro/léto

Krásnou neděli mí skvělí čtenáři!

 

Při připravování dnešního článku jsem narazila na dvě velice důležitá zjištění.  Zjistila jsem totiž, že je fakt strašně těžký vyfotit parfémy! Ale jako fakt, asi z 20 fotek jsem vybrala jednu použitelnou..no a stejně je prostě divná! A to druhé zjištění je to, že mě mrzí, že teď blog docela zanedbávám a přitom k tomu nemám žádnej důvod..Jenom  mě prostě poslední dobou blog  nebaví, tak jako dřív a protože nechci, aby se z něho stala povinost, tak to tu teď prostě bude takový nijaký. Doufám, že mi to odpustíte, a i tak se sem občas budete vracet.

Ale konec řečí, dneska jsem si pro vás připravila mé tři parfémové miláčky na jaro. Některé z nich mám už po několikáté.


Mám ráda vůně sladké, na zimu klidně těžší a silnější, na léto/jaro spíš svěží a lehčí. 

 

 Paco Rabanne Lady Million


Moje úplně nejoblíbenější je Paco Rabanne Lady Million, kterou mám jen chvíli, ale zamilovala jsem se do ní na první přičichnutí! Hlava obsahuje pačuli a med, srdce jasmín, gardénii a květ pomerančovníku a základ citron, neroli a vanilku. Můžu vám říct, že tohle je fakt bomba, je dost sladká, ale zároveň je tam něco, co ji dělá vyjímečnou. Mám ji moc ráda a to i kvůli tomu, že je to pořádnej držák. Občas, když si ji stříknu i na tričko, tak je cítit hoodně dlouho.

 

Salvatore Ferragamo Incanto Dream


Na druhým místě je Salvatore Ferragamo Incanto Dream. Obsahuje sladké tropické ovoce, pivoňku a švestku, prostě bonbonek :)  Je fakt. hodně slaďoučká,  typická ovocenka. Trošku mě mrzí, že moc nevydrží, ale zase nadruhou stranu je poměrně levná, takže s ní nešetřím. :) Pokud máte rádi sladké ovocné vůně, tak ať už koupíte jakoukoliv Incanto, tak budete spokojené. Já měla Incanto Bliss a shine a všechny voněly krásně, ikdyž trošku podobně.

 

Clinique Happy


A na posledním místě je Clinique Happy, ze které cítím hodně květiny. Je spíš lehčí a úplně odlišná od Lady i Incanta, protože mi nepřijde vůbec sladká a třeba příteli nevoní vůbec, prej je to jak pro babky :D, ale mně voní a vydrží taky dost dlouho.

Lady Million si šetřím a používám ji spíš na "vyjímečné" chvilky nebo večer. S Incantem se stříkám klidně i k vodě. A happy používám jen když mám na ni náladu, což není každý den.


Jaké jsou vaše favoritky na léto/jaro? :)

Budu moc ráda za vaše tipy!

Přeju příjemný start týdne,

Papa J.♥



34 komentářů:

  1. já neustále používám mou oblíbenou Chloe<3

    OdpovědětVymazat
  2. Já tak nějak používám celý rok ty samé parfémy :-) Nemám to tak, že těžké vůně bych používala v zimě a lehké v létě. Musím se přiznat, že mě svěží lehké vůně nikdy nelákaly. Na ostatních mi třeba voní, ale já je používat nemůžu. Nejsem to prostě já :-) Moje láska je Hypnose, tam je to bez diskuze :-D Používám víceméně většinou jen tenhle parfém. Občas se navoním Especially od Escady. Mám doma samozřejmě víc parfémů, ale nejčastěji používám tyhle dva. Mám zálusk na Chloé a Body od Burberry.

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji Milion u muzu, ale zenskou zatim radne neznam :( zrovna hledam vuni pro leto a nemohu si vybrat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aa,no na to jsem zapomněla! taky ji miluju v pánské verzi, klidně bych ji nosila i já sama:D

      Vymazat
  4. ja na leto rada DKNY Be delicious :) Takova moje klasika

    OdpovědětVymazat
  5. Mmm Paco Rabanne přímo zbožňuji... na léto je ideální a nejlepší je, že když se s ním jednou stříknu, tak ho cítí i moje okolí i já po celém dni :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Moji oblíbenci už dlouho Jil Sander Pure, DKNY WOMAN, Bvlgari omnia green jade,kdybys je zkoušela,tak jim nech chvíli na rozvonění,aspoň 10 minut,jsou to takový moje "čistotky" :o)
    jinak obdivuju blogerky,co mají denně co napsat,já bych asi nic nevymyslela :-)
    takže tě naprosto chápu,že ač nechceš blog zanedbávat,tak prostě někdy není o čem psát... :-)
    koukám k tobě denně a těším se,o čem to zase bude :o) nejradši mám vlasy,ale přečtu si i vše ostatní.
    měj se hezky
    nikita 13 :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Luci, podívám se po ních, takové ty čisté vůně taky můžu :))
      No ono to ani není tak o tom, že bych neměla o čem psát, spíš mi prostě nějak chybí tak chuť:( Potřebuju chytit druhou muzu :D
      Moc moc děkuju!!:)

      Vymazat
    2. A ještě jsem vlastně zapomněla,že jsem nedávno zastavila jednu holku v obchoďáku (nikdy jsem to neudělala :-) ) čím je navoněná,že to nádherně voní (pořád jsem se k ní nakláněla,až jsem se zeptala :-) ) a řekla mi,že je to SHISEIDO ZEN (taková klasická kostka - hnědozlatá,ne žádná limitka nebo je i něco s kytkama,tak to ne,prostě klasika),
      http://www.parfums.cz/shiseido/zen2007-parfemovana-voda-pro-zeny/
      tak jsem to v Marionnaud vyzkoušela na ruku i na papírek a musím říct,že asi po 10 minutách tak krásná svěží vůně,že je určitě na mým wishlistu :o) po takových zlatých vůních ani po této značce bych nikdy nesáhla,myslela jsem si,že jsou těžký nebo sladký,ale tohle mě tak překvapilo! :-) taky doporučuju
      nikita13

      Vymazat
    3. Hmm, tak ten si taky očuchám :))

      Vymazat
  7. Tiež mám Salvatore a je skvelááá :)
    Ak by si chcela skúsiť šťastie a vyhrať produkty od Rimmel a Essence poď na môj blog, kde práve prebieha GIVEAWAY :)
    http://belle-katinka.blogspot.sk/2013/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Přiznám se, že ani jeden neznám, ale očuchám je, až budu mít možnost:) Myslím, že nejvíc by mi voněl ten prostřední:)

    OdpovědětVymazat
  9. Incanto jsem kdysi měla. Teď jsou mými nejoblíbenějšími asi Covet od Sarah Jessica Parker, Allure a Chance Eau Fraiche od Chanel a Prada L´eau d´ambre.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to já bych se koupala spíš v pánské verzi. Dámská Lady je na mě moc jednotvárně sladká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako ta mi ale taky voní! jen je mi to takový blbý..se vonět pánskou :DD

      Vymazat
  11. Super tipy, já miluju od B.U. Happy

    OdpovědětVymazat
  12. Na Lady Million jsi mě nalákala, musím očichat :). Moje oblíbené jsou Lancome La Vie est Belle, Escada Cherry in the Air, Nina červené jablko.

    OdpovědětVymazat
  13. Já používám několik let nejraději Cerruti 1881 a Cacharel Amor Amor.

    OdpovědětVymazat
  14. Byla jsi můj nejoblíbenější blog 2 roky,ale to že se ukážeš a napíšeš 1 za 10000 let mě donutilo přesedlat na jiný blog!
    A myslím,že nebudu jediná!
    --L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéžiši, tak asi dělá i něco jiného, než že sedí 24 hodin u internetu. Jsou u jiné věci, jako třeba i škola a tak, víš? :)

      Vymazat
    2. Děkuju Helenko, ale slečna má pravdu..

      Vymazat
  15. Ja vim a mrzi me to, vazne. Ale proste jsem ted nejak ztratila chut a nebavi me to tolik, jako driv a rozhodne nechci, aby se mi blog zprotivil, chci ho mit stale jako svuj konicek... a fakt me to mrzi...takze si chci dat na chvilku od blogu pauzu a pak snad zase chut do psani prijde, protoze blog urcite rusit nechci.

    OdpovědětVymazat
  16. uu <3 a miluji znacku chanel <3
    Zvu tě na Primark giveaway

    OdpovědětVymazat
  17. http://anickieborn.blogspot.cz/2013/05/giveaway-na-obnovu-blogu-jsem-se.html#more ahoj zvu tě na giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já se tento týden zaregistrovala k Oriflame a taky dobré. Registrace je zdarma na http://www.kosmetika-sleva.cz/ a teď mám na vše slevu 23%. A ještě si můžu i něco vydělat. to je super.

    OdpovědětVymazat
  19. Znáte kosmetiku Oriflame? Na stránkách www.orif24.cz se můžete zaregistrovat zdarma a navíc získáte dárky a vzorky vůní k objednávce. Já sama jsem této super Oriflame akce využila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥