Jane ♥ Beautiful

6. května 2013

6.5.2013


Ahooj!

jak se máte? :) Já docela nic moc, jsem nachcípaná a to se mi faakt nehodí, protože plánujem ve středu výlet, takže doufám, že se to trochu zlepší! Mm, když už jsme u toho výletu, nebydlí náhodou někdo z vás v okolí Dvora Králové? Chystáme se tam jet do zoo a když už pojedem takovou dálku, tak bych se chtěla podívat i někam do okolí, tak kdybyste někdo měl nějaký tip, uvítám ho :)
Tahle fotka je ještě z Itálie, ale dneska jsem na sobě měla to samé a hrozně jsem si oblíbila šaty v kombinaci s džískou, proto doufám, že se ještě moc neoteplí, abych tuhle kombinaci mohla ještě provětrat, nějak se mi doma nahromadilo spouustu šatů!.. A to jsem nikdy moc šatová nebyla.










Mějte se krásně!

 J.







34 komentářů:

  1. Sluší :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty s riflovou bundou sú super, tiež mám rada tú kombináciu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc ti to sluší, musím říct, že tvoje příjmení se k tobě opravdu hodí! :DD

    OdpovědětVymazat
  4. mne praveže nejaké pekne šaty doma chybaju, tak to musim napravit, inak sa mi tato kombinacia velmu páči :) tú pesničku milujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda. :)
      Já si ji pouštím pořád dokola :D

      Vymazat
  5. Moc ti to sluší Jani, jsi vážně kočka :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty šatičky vypadají moc hezky:) taky ráda nosím tuhle kombinaci:) Moc ti to sluší Jani:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, jestli můžu poradit tak pokud jsi Dvorskou Zoo v minulosti navštívila teď bych tam nejezdila :-) Loni nebo předloni to už nevím přesně zavedli Safari autem a stojí to za prd :-) já byla hodně zklamaná, protože bydlím asi 30 Km od Dvora takže naše školní výlety byly pravidelně tam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No byla jsem tam někdy.... no to už je hodně dávno :D Ale dá se jet i tím safari busem ne? Jako já to četla o těch autech a je to naprd no, ale i tak se tam hrozně těším :)
      A nenapadá tě nějaký výlet do okolí, co stojí za to? :)

      Vymazat
    2. Loni jsme na tý Safari neviděli skoro žádný zvíře. A autobusy tam jezdí jenže, jsou šíleně přeplněný a lidi na něj kolikrát čekaj třeba hodinu. A co se týče vstupnýho, platil se zvlášť vstup na Safari a normálně do Zoo. Ale mají nového ředitele a tyhle vstupy a ceny se měly měnit :-) jinak po Zoo je procházka tak na hodinu maximálně. Záleží na tom, co bys chtěla vidět :-)

      Vymazat
    3. No, chtěli jsme se kouknout na tu přehradu Les Království a do Babiččina údolí, ale tam nějak netuším, jak se dostat :/(jedeme vlaekm). Jinak jedeme i se psem, tak něco, kam pejsci můžou, takže asi žádný hrady nebo zámky, spíš něco přírodního, nějaká pěkná prochajda:)

      Vymazat
  8. Zrovna když se udělá celkem hezké počasí, tak jsi nemocná..to mě mrzí.. :( ale jinak Ti to na fotce mooc sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Waau na té fotce ti to ohromně sluší, jsi tam jak nějaká supr dupr celebrita :) A ta písnička ♥ nemám slov ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Saty miluji a tyhle jsou skvele :) moc Ti seknou. Preji brzke uzdraveni a pozdravuj tam odemne zviratka :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tam jsem byla před dvěma lety a je to tam moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  12. jsi kocka jako vzdycky, slusi ti to
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  13. Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  14. V zoo jsem byla minulý rok s přítelem a safari bylo trochu zklamání. Jeli jsme autem, abychom si mohli zastavovat sami kde chceme, ale nejblíž nám byly jen zebry, jinak většina zvířat byla schovaná a nebo byla někde v dálce. Na pražskou zoo to nemá, i když za návštěvu to asi stojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No popravdě jsem taky čekala trochu víc...spíš jsem si myslela, že tam prostě budou žirafy, lvi a tak..no a oni tam byli yen zebry a pakoně a ještě nějaký jiný..nic moc zvířata:D

      Vymazat
  15. Sluší ti to, líbí se mi ta sukně)

    OdpovědětVymazat
  16. Sekne ti to! :) Jinak sem vždy šikovná a na tvé posty narážím vždy až po pár dnech až mě to štve! :) :/

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, taky se mi moc líbí tahle kombinace a chtěla bych se zeptat, jestli bys mmi neprozradila, kdes tu bundičku kupovala a kolik asi tak stála. Víš, jestli prostě třeba je možný sehnat do těch 600 nebo prostě vždycky bude stát přes 1000a a abych řekla pravdu, moc často je v obchodech ani nevídám.

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥