Jane ♥ Beautiful

26. dubna 2013

Italské povídání




Ahoj ahoj,

jak se máte? Moc vám děkuju za všechny komentáře k minulému článku, hodně mi pomohly. Hodinky už mám doma, nebojte, brzy vám ukážu, které že to nakonec vyhrály. Musím ale říct, že jsem do nich absolutně zamilovaná! Pořád se na ně musím dívat, jak se mi líbí... ale to bych nebyla já, abych o ně málem nepřišla!:D
 Jsme si takhle s kamarádkou včera (a taky předevčírem a předpředevčírem..:D) vyšly do baru, já jako největší frajerka samozřejmě s hodinkama na ruce a tancujem a tancujem, pak jdeme na záchod a najednou slyšíme, jak někdo ťuká na dveře (no, ťuká, to se vážně nehodí, spíš buší:D ) a řve (už jsem začínala bejt zlehka posraná), tak teda jako vyjdem ven a tam nikdo... noo, ale pak k nám přišly nějaký dvě italky a začaly  na nás hulákat italsky, a ikdyž jsem jim nerozuměla, tak mi bylo jasný, že to nebude nic dobrýho.. A taky že nebylo!:D Nejdřív jsem to teda úplně nechápala (nojo, ta angličtina..), ale pak mi to došlo, když řekla "Go away, NOW". Začala nám řikat, že tohle je jejich "lokál" a že co tady jako děláme, ať okamžitě vypadnem (nejdřív to bylo ať jsme do deseti minut pryč, pak už to bylo now!:D) nebo že nás zbijou. ( tak tady už jsem byla posraná úplně) Mrcha, co si myslí, navíc po nás ještě pokřikovala "bitch"..no to už byl konec. Kamarádka byla fakt naštvaná, ale já jenom věděla, že nechci dostat přes hubu, protože mám přece hodinky! Naštěstí se uklidnila a radši jsme jim vyklidily pole..ale prostě! Nechápu :D Dneska už si je  raději neberu, bůh ví co bude, když je zas potkáme..:D Mimochodem musím říct, že se to tady vůbec nedá srovnávat s Čr. Mě totiž diskotéky nijak extra nebaví, ale tady, tady je to fakt jiný, ty lidi jsou tak milí, pořád se baví, nic neřeší, tancujou. A prostě je to fakt super, škoda, že nejsou i u nás takoví... Až teda na ten včerejší incident ten by bejt nemusel, ale aspoň mám zajímavou historku, když nic jinýho. :D

Jinak jak už jsem psala, počasí jsme měli krásný, až na neděli a dnešek. Koupila jsem si svýho prvního "čabíka", měli ho totiž jen za 10 eur..zatím je super, ale je fakt maličko pigmentovaný (mám woppin´ wattermelon), ale nevadí mi to.

Nakonec musím ještě dodat, že s každým dalším rokem, co jsem na horách, vzpomínám na ty předchozí a je mi z toho hrozně smutno, protože to už nikdy nebude, už nikdy mi nebude 10 a.. já se s tim nějak nemůžu pořád smířit...

Nooo, pro dnešek to je vše, myslím, že jsem vás zahltila až až! Já se jdu připravit na dnešní flower party s novýma kytičkovanýma šatama. :)


Mějte se nádherně!

23 komentářů:

  1. Kočko, nevím jak vypadá kámoška, ale jediný co mě napadá jako důvod toho vyhazovu z podniku od místních holek je ten, že ty jsi přeci krásná BLONDÝNA!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No.. kámoška je taky blondýna...:D Děkuju moc :-* Je pravda, že blondýny jsem tam byly jen my dvě, ale přece i tak, no já nevim, já bych si to teda nedovolila.

      Vymazat
    2. Věř mi, že to vážne bylo proto. Vsadím se že navíc ony nebyly nic moc...

      Vymazat
    3. :) Ošklivý určitě nebyly..ale ani nic vyjímečnýho :D

      Vymazat
  2. :D Jé tak to bych byla asi taky poto... Užívej. :) Jinak máš pravdu u nás jsou diskotéky taky hrozný a hold moje kamarádky nejsou moc akční a já zas až moc. :D A hlavně budeš mít super vzpomínky v podobě dvou naštvaných Italek. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to si říkám taky! Aspoň je co vyprávět :D

      Vymazat
  3. Páni, krásné fotky )) A máš dokonalé záhlaví na blogu)

    OdpovědětVymazat
  4. To je zvláštní, moc to nechápu :p..asi vás vykoply, že jste byly pro ně konkurence :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejspíš..ikdyž nechápu proč, kdybysme aspoň tancovaly s ňákýma jejich klukama, ale nic..no prostě nevim :D

      Vymazat
  5. tá posledná fotka je taká pri ktorej nedýchaš ♥

    OdpovědětVymazat
  6. ježiš :D:D tak to bych teda byla taky po...á až za ušima:D:D My jsme byli v pátek s kámoškama a teda, už asi dlouho nebudu..:( samí úchylové:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to máš teda pravdu!:)

      Vymazat
    2. ještě ke všemu v Teplicích..tam je to hrozný :D (teda snad jste byli v Tp:D)

      Vymazat
    3. ano byli :D:D bohužel na Luně :D:D

      Vymazat
    4. hm, tak to je jasný :D

      Vymazat
  7. ahoj. krasne krasne. to je Val di Sole?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! Nene, je to Livigno :)

      Vymazat
    2. tam delam maestro di sci. jak to ze jsem to nepoznala :) pockej, neni to apartman Minia? podle tech okenic ... tam kde mas tu fotku v tom outfittu. ja odjela tyden pred tebou - jak bylo 9 knights freeski session. tam teda prekrasne nasnezilo jeste. Myslela jsem ze po tech vedrech to roztalo. ale 3000 m je proste porad dost vysoko :) nejlepsi jsou skipass free dny. akorat teda skoda toho mnoztsvi Polaku. Jo a ty holky co te vyhazovaly - to urcite nebyly Italky. ale pouze italsky mluvici polki nebo nejake rumunky. Tohle by Italové nikdy neudelali. natožpak holky.

      Vymazat
    3. Nene, jak mám tu fotku v outfitu, tak naproti je zastávka dřevěná a kousíček od ní jsou 2 baraky, mám dojem, že se to jmenuje nějak la lescata..ale fakt vůbec nevim, nějak tak :D.
      No my měli první dva dny tak nějak nic moc, kdy sněžilo, a pak už bylo krásně.
      Jo, ty jsou super, v tyhle období tam jen jezdíme, o hlavní sezonu nikdy:)
      Fakt jo? No je to možný, když si je teď tak vybavuju, na italky moc nevypadaly..byly spíš takový bledější :D
      Můžu se zeptat, jak si se k tomu maestro di sci dostala? Jestli budeš mít čas, tak mi klidně napiš na mail, moc mě to zajímá :) (jane.beautiful@seznam.cz)

      Vymazat

Děkuji! ♥