Jane ♥ Beautiful

28. dubna 2013

Hodinky Michael Kors MK5128

Krásný večer,

 jak jsem slíbila, dnešní článek bude o hodinkách, které jsem si koupila v Itálii. Ještě jednou vám musím poděkovat za rady, protože myslím, že jsem díky vám vybrala víc než dobře! Taky vám děkuju, že jste mě odradili od kamínků, protože já jsem si pro ně šla s tím, že chci rozhodně kamínky, ale teď jsem fakt moc ráda, že tam nejsou.. Protože máte pravdu, vypadá to kýčovitě a nemohla bych k nim nosit náramky, což já ráda.
Přála jsem si je k 18. narozeninám, a tak když jsem od sourozenců, babičky a našich dostala peníze, bylo to jasný. Chtěla jsem totiž nějaký dárek, který až se na něj podívám, tak budu přesně vědět, k jaký příležitosti jsem ho dostala. Už několikrát se mi stalo, že jsem dostala peníze a pak je "rozfofrovala" za úplný ptákoviny a když jsem si chtěla vybavit, co že jsem si to k narozkám koupila, tak jsem nevěděla. Proto tento dražší a pro mě hodně cenný dárek. :) Je pravda, že někteří na mě koukaj jak na debila, jakože jsem si přece mohla vybrat levnější a že to nemá cenu a podobně, ale.. to mě moc nezajímá.
Jak už jsem psala, stály 190 eur, takže vyjdou o něco lépe než u nás a jsem z nich jednoduše nadšená, doufám, že mi to nadšení vydrží ještě hodně dlouho. :)


Jak se vám líbí? Mně moc! Kupujete si raději jednu dražší věc, ke které máte bližší vztah nebo více levnějších? Koupili byste si takto drahé hodinky nebo vám to přijde jako malichernost?

43 komentářů:

  1. Jsou krásné :) Já mám zápěstí 13cm takže na mě by vypadaly směšně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem si teď taky ze zvědavosti změřila zápěstí a mám 14 cm, takže se to jen zdá, tak velké nejsou :))

      Vymazat
    2. to máte vážně tenká zápěstí holky :p. Ze zvědavosti jsem si taky změřila a mám 15..já sice nejsem extra hubená, ale ruce a zápěstí mám fakt tenké, takže jsem trochu v šoku, že někdo má tak málo :D.

      Vymazat
    3. já taky nejsem zrovna hubeňour..ale zápěstí mám taky docela tenký..ale zase bych neřekla, že až nějak hodně :D

      Vymazat
  2. Wooow tie su krásne. 190 eur je síce dosť ale myslím že je to dobrá investícia. A presne ako píšeš máš krásnu sponieknu na narodky ( dodatočne gratulujem:).
    Inak budem moc rada ak zavítaš ku mne na blog. Začínam:))
    DanyLoveLife

    OdpovědětVymazat
  3. strašně moc závidím! jsou dokonalý! :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou krásné! Já jsem teda ujetá na kamínky, ale opravdu jednodušší jsou lepší...
    No a rozhodně souhlasím s tebou, je lepší koupit si dárek sice dražší, ale jedinečný, než peníze rozfrcat za drobnosti. Koneckonců je to investice, která ti vydrží léta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, to si říkám taky :) tak nějak prostě cítím, že jsem udělala dobře, ikdyž mi to spoustu lidí vymlouvalo..

      Vymazat
  5. Jsou krásné.. :) ale mě by bylo asi líto těch peněz :D:D za 5000,- bych měla desatery :D:D Já jsem k 18. narozkám (ježiš, to už je dáávno:D:D dostala prstýnek z bílého zlata, stál taky kolem 5000,- a moc ho nenosím, protože mi je větší, ale já ho mermomocí chtěla:D)

    Je fajn, že z nich máš radost, protože Ti moc sluší..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je blbý!:D No já jsem prostě chtěla něco víc luxusnějšího, cennýho pro mě:))
      Děkuju!

      Vymazat
  6. Moc krásné jsou. Taky si ráda dopřávám některé věci dražší. Na některých artiklech je to vidět (boty, kabelky, šperky), na jiných ne tolik (oblečení) a na dalších vůbec (kosmetika). :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky to tak mám... u oblečení šetřím dost :)

      Vymazat
  7. Krásné hodinky :)! Jinak ano, dělám přesně to, že kupuji kvalitnější, někdy luxusnější i dražší některé kousky, protože vím, že mi vydrží, mám z nich lepší pocit, vic si jich vážím, protože jinak si moc vážit věcí neumím..a kombinuji je právě s levnými kousky :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ty hodinky jsou úžasné! Závidím ti je O:)

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosta bomba! Take jsem to udelala takto s darkem na sve 20tiny :) a urco si vzdy vzpomenu :) Jsou krasne! Budes mnauky :-*

    OdpovědětVymazat
  10. nádherné, já mám hodinky moc ráda, takže bych vůbec nelitovala investice

    OdpovědětVymazat
  11. Josu úúžasné! Myslím, že tyhle hodinky chci čím dál tím víc a víc :( Achjo :D Vidím to tak, že si pro ně v létě budu muset zajet noo :D

    OdpovědětVymazat
  12. Hodinky su uzasne. Na promociu som si chcela kupit presne take iste, ale teraz rozmyslam aj nad Marc Jacobs, takze sa neviem rozhodnut :D

    OdpovědětVymazat
  13. Holky, všem moc děkuju!!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Náááádherné, skvelá voľba nakoniec !

    OdpovědětVymazat
  15. Jani jsou OPRAVDU nádherný..a 5000 je sice dost, ale za hodinky by mi to VUBEC líto nebylo..klidně bych dala jednou tolik kdybych na to i přiměřeně vydělávala :D, protože hodinky jsou na několik let a stačí jedny..já bych si Korse či DKNY přála ted za magisterské státnice..tak uvidím..a když to neklapne tak si je budu přát za rok k 25. :) a jedno z toho určitě klapne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, myslím si to samé :))
      Tak at to klapne!:)

      Vymazat
  16. Taky jsem si k osmnáctinám pořídila za peníze od babičky hodinky, i když teda stály výrazně míň. Ale od té doby je nosím skoro pořád, jsou sportovnější, takže se mnou byly i na horách, mají šrámy z rumunského Fagaraše a o to je mám radši. Rozhodně souhlasím, že za peníze k narozeninám je fajn si koupit něco pořádného a ne je utratit za zmrzlinu (mám narozeniny v létě). Nad takovou sumou za hodinky bych asi váhala, ale pokud věříš, že se neošoupou nebo jinak nepoškodí, tak proč ne, do hodinek asi neztloustneš, takže ti můžou vydržet pěkně dlouho a třeba je jednou podědí vnoučata. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to ti věřím, takhle bych si jich vážila ještě víc, kdyby mi připomínaly nějakou vzácnou událost :)

      Vymazat
  17. Och, tak ty jsou! Snad třeba za maturitu :D

    OdpovědětVymazat
  18. V reálu jsou krásné! Dobrý nákup!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky mi přijdou o dost hezčí, než na ofiko fotce:))

      Vymazat
  19. Páni, jsou krásný, hrozně se mi lbíí ten styl)

    OdpovědětVymazat
  20. Jani jsou krásné! :) Já mám robustnější no mám model 8281. Mě se moc rosegold nelíbí já si jela pro jasné zlaté. :D Ale to je spíše dle preferencí. Na mě také koukali zvláštně, ale dostala sem je k 19. narozeninám od rodičů a vždy mi je budou připomínat. :) A já sem určitě za to,že je lepší do hodinek investovat. Je fakt,že od té doby, co mám MK nenosím žádné jiné. :D :) Bez nich už nikdy v životě možná v budoucnu pořídím ve stříbrno/zlaté variantě. :)

    OdpovědětVymazat
  21. jsou moc moc hezké, ale osobně bych se asi koukla po jiném modelu, protože přímo tento model se teď hojne nakupuje na ebay za nějakých 300,-... ale samozřejmě, že je to jen tvá věc, tvůj dobrý pocit a o to tady jde :) jinak já si moc přála bílo-stříbrné keramické hodinky a to se mi splnilo na Vánoce :) na tu větší velikost si člověk rychle zvykne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt jo?:X Vidíš, to jsem nevěděla..no ale i tak bych si je pravděpodobně koupila, protože se mi líbí nejvíc :)

      Vymazat
  22. Supeeer nádherné hodinky idem si hned kúpiť :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tiež sa mi veľmi páčia hodinky značky Michael Kors a už aj jedny doma mám :)

    OdpovědětVymazat
  24. Taky jsem měla před nedávnem narozeniny, konkrétně osmnáctiny a ty se přece musí oslavit pořádně ! :) Od rodičů jsem si proto přála tyto hodinky: https://www.hodinky-beny.cz/chopard-happy-sport-278573-6011--1010368.html a nakonec jsem je i dostala. Staly sice přes 200 tisíc korun, ale chtěla jsem něco opravdu speciálního :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥