Jane ♥ Beautiful

24. dubna 2013

Hodinky Michael Kors - které?

Ahojte :)),

tak se vám po delší době ozývám z Itálie. Je tu náááádherný počasí, mám spálený čelo a nos, takže vypadám jak prase :D Ale utěšuju se tím, že tu má minimálně každý druhý něco spálenýho :D. Chtěla jsem vám ukázat pár fotek, bohužel moje čtečka absolutně nespolupracuje, tak bohužel, ale snad se do konce rozhejbe.
Ale teď zas k tomu hlavnímu, k článku, jestli to tak teda vůbec můžu nazvat. Chci si totiž k narozkám koupit nějaké lepší hodinky, zalíbily se mi tady troje Michael Kors, no a já samozřejmě nevím, které vybrat, tak vás žádám o radu.
Všechny tři mají něco do sebe, ale to bych nebyla já, aby se mi nejvíc nelíbily ty nejdražší, žejo.
Všechny hodinky jsou v odstínu rose gold, zdá se mi takový nevšední a moc hezký, původně jsem chtěla klasiku zlaté, ale jsou až moc žlutý a ve skutečnosti se mi moc nelíbí.
Tyhle se mi líbí  nejvíc, jenže stojí 250 eur, což je fakt hodně, ale zase, když už, tak už...  Ale bojím se, aby kvůli těm kamínkům nepůsobily kýčovitě, co myslíte?

Tyhle jsou za těmi prvními hned těsně v závěsu, ale jsou o dost menší a proto se mi nelíbí úplně na 100%. Líbí se mi, když jsou hodinky  masivní.


Tyto se mi z nich líbí nejméně, ale taky mají něco do sebe.
Poslední dvoje hodinky stojí 200 eur, což je podstatně menší cena..

Bože, tohle je tak těžký rozhodnutí pro někoho, kdo se nedokáže rozhodnout ani jestli si koupí sušenky čokoládový nebo oříškový!:D Proto pevně doufám, že mi prosím prosím pomůžete  se rozhodnout. Moc vám děkuju za každý názor, nejlépe kdybyste napsali pro a proti, moc děkuju!

38 komentářů:

  1. Já bych se rozhodovala mezi prvními a posledními :) Užívej si Itálii a těším se na fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, všechny jsou krásný ale mě se nejvíc líbí ty druhé

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se nejvíc líbí ty druhé...

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych ty první nechtěla právě kvůli těm kamínkům, měla bych strach že by třeba časem vypadali. Nejvíce se mi líbí právě ty druhé, i když jsou menší tak si myslím že by to vůbec neuškodilo, protože i tak jsou výrazné a jak se řiká že méně je někdy více. Ty třetí se mi nelíbi už vůbec přijdou mi tak trochu jako pánský.

    Užívej Itálii :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak já bych tedy šla do těch druhých :-) potom nám dej určitě vědět, jak si se rozhodla :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych se zase rozhodovala mezi druhými a třetími =o) ty kamínky u těch prvních na mě právě působí jak za 100 kč z pouti ( to je ovšem subjektivní názor )... ty druhé jsou hezké, ale jestli chceš masivnější, pak jsou nejlepší ( dle mě ) ty třetí - ty splňují obojí a jsou takové nejzajímavější.

    Jinak přeji krásnou dovolenou! =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych brala ty druhé, ty se mi líbí moc. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí druhé a třetí (ty víc). :)

    OdpovědětVymazat
  9. rozhodně první, jsou dokonalé, kamínky miluji, růžové zlato taky :)

    OdpovědětVymazat
  10. asi by to chtělo vidět naživo. Já kamínky nemám ráda nikdy a na ničem, takže za mě 2.

    OdpovědětVymazat
  11. Určitě ty druhé hodinky! Vypadají nejluxusněji a elegantně. Nemám na hodinkách ráda kamínky, prtože vypadají levně, i když cenovka ukazuje opak. A ten bílý ciferník jim taky moc nepřidává. Třetí hodiny jsou taky pěkné, i když bych osobně investovala do elegantnějších hodinek, než do těch sportovněji vypadajících :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš asi pravdu, když tak na to tak koukám, tak ty první vážně vypadají dost lacině...

      Vymazat
  12. Z těchto se mi nejvíc líbí ty druhé. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Mne sa najviac páčia tie prvé :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám děkuji za komentáře! Myslím, že mám rozhodnuto, ale jak se znám ještě to minimálně 30x změním :D každopádně máte asi pravdu, ty první hodinky vypadají docela lacině..a to jsem byla už skoro plně rozhodnutá pro ně, nechám se lehko ovlivnit no :D
    Klidně ale přidávejte komentáře dál!:)

    OdpovědětVymazat
  15. Já být tebou si koupím ty třetí. Vypadají nejvíce "dospěle" a myslím, že se budou hodit téměř ke všemu. Ty první se mi líbí také, ale ty kamínky jsou opravdu takové všelijaké. Sice hodinkám nerozumím, ale myslím, že kamínky by ti časem odpadali. Každopádně ty hodinky budeš nosit ty sama a né my, takže se opravdu musíš rozhodnout sama, protože ty hodinky za tebe nikdo jiný nosit potom nebude.

    OdpovědětVymazat
  16. Ty jo, to je fakt hodně peněz :D hodinky od MK vždycky byly takový můj malý sen :(
    ty druhé jsou nejkrásnější!!

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. já bych byla pro ty zlaté stejně :D já si nemůžu pomoct, ale tahle růžová pro mě není ono :-/ když už, tak bych brala něco mezi těmi prvními a druhými hodinkami - bez kamínků, ale s bílým tím.. no.. displejíčkem? :D víš co myslím!

    OdpovědětVymazat
  18. jsem pro ty poslední! :) napsat pro a proti nedokážu, jediný můj argument je, že se mi prostě líbí nejvíc :D
    podle mě je lepší koupit si hodinky bez kamínků, je to univerzálnější, a hodí se to k více doplňkům i oblečení....když by sis k těm kamínkovým vzala ještě náramek, tak už by to vypadalo moc přeplácaně. A taky vypadají docela lacině (to je divný to psát, vzhledem k té ceně...:D).

    OdpovědětVymazat
  19. Určitě ty první, jsou nejhezčí :) Já taky vždycky, když jdu nakupovat a zalíbí se mi to, tak je vždycky cena docela vysoká :D

    OdpovědětVymazat
  20. Taky bych se rozhodovala buď první nebo druhé, takže moc neporadím :D Nejvíc by se mi asi líbily první bez kamínků a druhé, kdyby byly větší.. a to je přesně důvod, proč jsem si já zatím žádné nepořídila, protože žádné nejsou 100% podle mých představ :D

    OdpovědětVymazat
  21. jsem taky pro druhé - jsou čisté, elegantní a mají něco do sebe, co mě nutí se na ně podívat znovu. Ty třetí jsou taková sportovnější univerzální klasika a o těch prvních - škoda mluvit. Je to už pasé, a jsem tomu hrozně ráda, protože móda okamínkovaných věcí působila, jak procházet se po pouti, až na to, že to měl kadžý nezávisle na věku a množství =D

    OdpovědětVymazat
  22. Musím říct, že ta barva je naprosto skvostná, ale já bych si nevybrala žádné, možná ty první, ale je pravda, že působí dost lacině ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Najviac sa mi páčia prvé :)

    OdpovědětVymazat
  24. Tie prve ma jedna znama a vyzeraju pekne, ale nie az tak skvelo aby som ich chcela:). Ako uz pisali ini, aj podla mna posobia trochu lacno, a nie je jednoduche ich skombinovat,tak aby to nevyzeralo "preplacane" ( aspon podla mna) a okrem toho su podla mna dost velke, a nie na kazdej malej "rucke" by vyzerali pekne... Tym druhym nemam co vytknut. Elegantne, stylove, ziadne gycove kamienky, optimalna velkost, proste top! No a tie tretie na moj vkus posobia prilis muzsky a sportovo, a nehodia sa podla mna len tak ku kazdemu outfitu. Takze ja som jednoznacne za 2. Ale radim ti vyber si tie, ktore sa ti pacili najviac ako prve a o kt. vies, ze vystihuju tvoj styl a urcite to neolutujes :)




    OdpovědětVymazat
  25. za tu cenu se dají koupit v růžové DKNY, Moschino nebo i jiné - lepší značky. Osobně mám hodinky jedině Fossil a jsem spokojená. Nějaký MK vypadá dost kýčovitě a ano, vím kdo to je, ale bohužel, vyoadají jako z Tally Weil. Sorry.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty první uznávám, že jsou dost kýčovité, ale ty druhý se mi zdají krásný.. Já po MK toužím už dlouho, takže tohle bylo jasný, naopak DKNY mě moc neláká a jinak mi to přijde tak nějak nastejno.

      Vymazat
  26. Za mě určitě ty první :) Sama jedny od Korse v odstínu rose gold vlastním a jsem moc spokojená :)

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ty první jsou naprosto úžasné! Ale taky bych chtěla žlutě zlaté, rose gold mě nebere :)

    OdpovědětVymazat
  28. Mile damy,v hodinkach se velmi dobre vyznam a jestli muzu poradit,od tehle znacky za ty ceny,bych nebral ani jedny.Chapu ze se Vam po dizajnove strance libej,ale pri vyberu koukeje na hodinky jako na celek,to jest,kvalita zpracovani,pouzite materialy,technologie povrchove upravy a hlavne na to nejdulezitejsi,pouzity strojek.Na oficialnich strankach,ci jinych,zabivajicich se prodejem teto znacky,neni nikde v informacich popsana znacka,ci vyrobce strojku.Proto se mirne obavam,aby jste si za tuhle cenu,nekoupili levny cinsky strojek ve drahem kabatku.Za tyhle ceny se daji poridit kvalitni japonske hodinky,ci pri trose hledani,hodinky se svycarskym strojkem,coz je kvalitativne jina liga,nez vsechny modni znacky.:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by som vobec netvrdila, mam 2. v druhom rade odtial http://www.lacne-tipy.sk/moda-a-oblecenie/michael-kors-hodinky/ a som s nimi nadmieru spokojna

      Vymazat

Děkuji! ♥