Jane ♥ Beautiful

24. března 2013

Moje kosmetická výbava na hory

Já vím, já vím. Minule jsem tak trochu přivolávala jaro a dneska prudím se zimou. Když já ale tenhle článek chtěla udělat už minulý rok, jenže to už bylo tuplem pozdě. (někdy na konci dubna:D). No a tak ho udělám dnes a přísahám, že to bude tento rok poslední článek se zimní tématikou!

 

 

VLASY 


Začnu vlasy. Díky skvělé Jeanny jsem měla možnost vyhrát kosmetiku od značky John Frieda. Vybrala jsem si řadu Full repair, která byla absolutně skvělou volbou! Určitě o ní ještě bude řeč, nebojte.
Kokosovou Baleu určitě všichni znáte a nemusím k ní nic víc dodávat.  A kokosový olej je můj univerzální výrobek, který používám jak na konečky, tak na zuby, tak i na odlíčení očí. Tangle teezer je klasika, bez které se neobejdu.

 PLEŤ

 

Na pleť toho mám trošku víc. Na odlíčení jsem si zabalila čistící gel od Biodermy, akorát jsem si ho přelila do menšího a praktičtějšího balení. Dále Jarischův roztok, Skinoren od kožní, dětský krém do mrazů, který používám ráno i večer a taky samozřejmě opalovací krém. :) Heřmánkový čaj s sebou tahám proto, že si z něho dělám odvar, nalévám do ledovače a pak si s ním každé ráno přejíždím po obličeji a je to super! Splasknou mi tak oteklé oči a celkově je to příjemný. Na roznípané pupínky ledový gel a na rty carmex + tyčinka s uv filtrem, ale tu jsem zapomněla vyfotit.

 TĚLO

 

Co se týče tělové kosmetiky, tak s sebou beru  ksežřání vonící pistáciový gel, krém na ruce a tělové máslo od Palmer´s ( bohužel ale nevoní tak, jako olej :() a samozřejmě deodorant a parfém.


 LÍČENÍ

 

Šminek jsem se snažila vzít si s sebou, co nejméně, ale moc se mi to nepovedlo.:DD 
MU od Mary Kay, který se zdá zatím být docela fajn, korektor Dermacol a MUA (který je mimochodem skvělý!), pudr od NYC, tvářenka + bronzer a rtěnka ELF, paletka Sleek, se kterou se dá nalíčit jak na den, tak na noc, řasenka Revlon, barvící balzám Miss Sporty, báze Artdeco a brow kit MUA. A abych měla čím make up nanášet, tak taky samozřejmě štětce Is´mine.
 Všechy tyhle serepetičky mám schované v taštičce, která byla v Senzaboxu (nebo Ladyboxu? nevím)

 ZUBY

 

A na závěr ústní hygiena. Můj oblíbený Curaprox kartáček, pasta a ústní voda Elmex + mezizubní kartáčky. :)


Jako já se snažila, aby toho bylo co nejmíň... ale, všechno prostě nutně potřebuju!:D

Jak na tom jste vy? Taky toho taháte hodně nebo vám stačí minimum? Prosím, řekněte, že to máte podobně!:D

22 komentářů:

  1. No mám toho mnohem méně :D Když jedu na dovču vlastně si vystačim s nějakym mazadlem na tělo,pak krém na obličej a dekorativka - paletka stínů,řasenka,tužka,lesk,make-up,pudr,tvářenka. A samozřejmě kartáček,pasta. Tim to pro mě hasne. :D

    OdpovědětVymazat
  2. kokosáky od Balei mám ráda a bio kokosáka olejáka bych taky brala :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj, pro každé případy toho mám taky takové "množství". Ale kdyby jsem měla zase vytahat všechno, co potřebuju normálně, tak by mi pár fotek nestačilo :D Takže neboj :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já toho vždycky táhnu víc, než potřebuju :). Vždycky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, to je pravda! Třeba tělový mlíko si beru, ale jak se znám, ani o něj nezavadim.. :D A nakonec si stejně vlasy budu mejt jednim šamponem a kondišem :D

      Vymazat
  5. No jako asi bych si zaťukala na čelo, kdo s sebou může vláčet tolik věcí a kdo se může chtít na sjezdovku malovat, ale vzhledem k tomu, že a tos tu tuším, někde sama psala, je pro tebe téma číslo jedna akné a bez make-upu nejdeš ani s košem, se ti nedivím. Kdybys neřešila akné, nevlečeš všechna ta čistítka a dekorativky máš půlku, pokud vůbec nějakou. Jsi zkrátka zvyklá se denně líčit. Mně osobně by stačil nějaký čistič na obličej, krém a balzám na rty, dekorativku bych nepotřebovala, protože představa, že trávím čas venku na mraze a slzí mi oči a já si je otírám a všelijak šmudlám... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je pravda :) Jinak já si na sjezdovku taky nelíčím oči, jen řasenku, protože bez ní jsem jako blondýna úplně jak vyblitý lečo :D mám to spíš s sebou na večer, kdybych někam šla.. ale ten MU je prostě pro mě nutností..

      Vymazat
    2. Já si samozřejmě taky nalíčená připadám hezčí, nicméně vím, kdy to nemá smysl (venku mi v chladnějším počasí okamžitě slzí oči), takže na sjezdovku bych se nemalovala a nemám potíže s pletí, tudíž večer by mi stačila řasenka. (Pak bych si samozřejmě musela vzít ještě nějaký odličovač a věci typu mýdlo, pasta, šampon, čili by toho bylo znatelně méně.) Ale kdo nezažil, nepochopí, jaký je to pocit, že bez make-upu ani krok, protože prostě ty pitomý pupínky.

      Vymazat
  6. Jééé kdybys viděla co všechno jsem schopná sebou tahat já :)) jsme na tom hodně podobně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, aspoň si nepřijdu tak divně!:D

      Vymazat
  7. tak teda maš toho ovela viac ako ja taham zo sebou, ale vždy ked sa balim niekde tak si vravim toto nutne potrebujem, to sa mi zide a zakon schvalnosti, nejako nevinde na ličenie čas potom takže tie veci ani nepoužijem..:D

    OdpovědětVymazat
  8. Já s sebou vždy tahám podobné množství:-D i když se to snažím omezit, tak to prostě nejde, všechno to jsou věci, co nutně potřebuju:-D

    OdpovědětVymazat
  9. Vidím že se balíme celkem podobně. Já bez kosmetiku nepřežiju ani hory, ani dovolenou,ta jezdí prostě pořád a všude semnou :D Snažím se to omezit, ale pak když si polovinu věcí nevezmu, vše musím dokupovat a je to pak stejné jako kdybych je nevyhdoila :D

    http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tangle teezer také miluju! :) jen se mi na něm asi po měsíci používání ohnuly ty zoubky :( zatím česá pořád stejně, tak nevím, jestli budu kupovat nový :D

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  11. mám to vždy dosť podobne :)

    OdpovědětVymazat
  12. Chybí mi tam nějaký krém na obličej s UV. Osobně bych se bez alespoň 10 neobešla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥