Jane ♥ Beautiful

20. března 2013

Jarní novinky v mém šatníku

Krásnou středu,
v dnešním článku bych vám ráda ukázala mých pár nových kousků, které jsem si pořídila na jaro. Víte, nějak si to jaro přivolat musíme, tak proč ne zrovna tímto článkem. :-) Já mám zimu ráda, ale čeho je moc, toho je příliš..a já už se prostě moc těším na to, až vytáhnu své nové balerínky, hodim přes sebe jen sáčko a půjdu. A navíc, sluníčko už mi fakt moc chybí. Ikdyž dneska už u nás trošku vykouklo... :-)

První, co bych vám ráda ukázala, jsou mé nové boty, ze kterých mám vážně obrovskou radost. Ty světlounce růžové a černé se zlatými detaily jsem kupovala v OK shopu. Ty třetí, béžové balerínky jsem dostala od eshopu Rejnok obuv. Všechny boty jsem si hned zamilovala a už se vážně nemůžu dočkat, až si je obuju. Béžové baleríny jsou značky Elite a zrovna na ně mají na eshopu akci. Zkoušela jsem je zatím jen doma, ale velikosti 39 mi sedí jako ulitá, nikde netlačí, ani nic podobného.  Navíc se mi  moc líbí, že boty můžete do 30 dnů vrátit a poštovné hradí eshop. To si myslím, že je obrovská výhoda, jelikož jsem to takhle snad nikde neviděla a co si budem povídat, zrovna u bot je to docela praktické. Taky musím vyzdvihnout, že zboží doručují do 48 hod. Navíc mají spoustu slev pro pravidelné zákazníky. No nemůžu jinak, než vám eshop doporučit. :-)


Mým dalším úlovkem byla jarní parka, kterou jsem koupila za 100,- v sekáči v Písku, když jsme jeli se školou na exkurzi a také béžové sáčko/kabátek z Promodu.
Náhrdelník mi přivezli naši z Thajska, jen jsem vám ho zapomněla ukázat.

Také jsem si koupila jedny světlé a jedny tmavší  džíny v Lindexu, oboje skěle sedí a jsou kratší, což se mi hrozně v kombinaci s balerínkami líbí. :-)


Z Asosu jsem si objednala tohle krásné, meruňkové psaníčko + prstýnek River Islandnaušnice jsem dostala od kamarádky. ( Děkuju Jájo:*)


Tak, pár věcí z mého wishlistu si můžu vesele odškrtnout, teď už jen sehnat ten zbytek. 
Chtěla bych se podívat na Jarmark OnaDnes, třeba tam něco seženu, chystáte se někdo? :-)

Mějte se krásně a přeju krásný zbytek středy! Pusu J.


29 komentářů:

  1. Krasne ulovky :) mame stejne psanicko! Take se nemohu dockat, az obuji sve balerinky a sacka, bundicky!! Uz aby to tu bylo !! Na akci od OnaDnes se chystam a to jako "prodavajici" :) mam doma spoustu vecicek, ktere uz neunosim a tak je to skvela cesta jak se dostat k jinym a zaroven poslat veci,ktere neunosim do sveta k nekomu, komu jeste udelaji radost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky jsem ho viděla první u tebe a MUSELA ho mít!:D Jé, tak to je super, třeba se potkáme :) Já tam teda prodávat nejdu, jen to tam obhlídnout :)

      Vymazat
  2. je to "detaIl", prosim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pardon, už jsem to opravila :-)

      Vymazat
    2. Diky, ja uz jsem na to nekde narazila a bohuzel u tebe pretekl pohar trpelivosti:). Jinak abych jen neprudila, tak ta parka je bozi ulovek. Tak se mej fajn a drzim palce v boji s akne.

      Vymazat
    3. V pohodě :-))
      Děkuju moc!

      Vymazat
  3. budeš kočka ! :) líbí se mi úplně všechno :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný a ty první botky,nádhera.

    OdpovědětVymazat
  5. to sú nádherné veci,kvôli takým by som sa jari nemohla dočkať :))

    OdpovědětVymazat
  6. krásné botičky, mám doma podobné,ale už dosluhují :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ty balerínky jsou úžasné :) Také už se nemůžu dočkat jara :)

    OdpovědětVymazat
  8. Balerinky a parka vyzeraju super ... uz sa neviem dockat kedy budem moct nosit balerinky ...teraz je na ne zima este podla mna ... :)

    OdpovědětVymazat
  9. no prenádherné veci! tie boty aaa ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Tééda, moc pěkné věci!! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Hzeké věci, chtelo by to fotky, jak vypadají na Tobě... :))

    Jane´s colours


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no.. když já se na všech fotkách děsnš tvářim, že si to pak vždy rozmyslim..:DD Ale uvidíme, třeba se na jaře naučim tvářit lépe!:D

      Vymazat
  12. dokonalé věci, přechází mi zrak!

    OdpovědětVymazat
  13. Moc hezké věci! Ty balerínky jsou naprosto kouzelné!:) A celkově všechno se mi hrozně líbí a brala bych to do svého šatníku všemi deseti!:)

    OdpovědětVymazat
  14. Všechno bych ti sebrala a navlékla na sebe:)
    Jinak jsem taky pro fotky na tobě:*

    OdpovědětVymazat
  15. do všetkého som sa totálne zamilovala!! :) máš proste úžasný vkus a všetko sa mi totálne páči :) tie balerínky sú proste dokonalé, škoda že nikde v mojom okolí nieje OK shop tie čierne sa mi páčia najviac :) aj tá kabelka, rifle sú taktiež isto skvelé pretože rifle z novej kolekcie v Lindexe sú naozaj božské :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! U nás v ČR je taky OK shop jen v pár městech, naštěstí je jeden blízko toho mého :D

      Vymazat
  16. ježííš to je dokonaly závidim

    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné botičky! kolik tě stály ty z toho OK shopu? A už mě štve, ja vidím u různých bloggerek pořád "z OK shopu" "To měli v OK shopu" atd a já vůbec nevím kde to je :D

    Jinak začínám sledovat, moc se mi tvůj blog líbí :) Budu moc ráda, když mě začneš sledovat i ty :)

    http://misinkoutek.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥