Jane ♥ Beautiful

7. března 2013

Bělejší zuby díky kokosovému oleji? Ano!

Že jste o tom ještě neslyšeli? No to já donedávna taky ne! Ale když jsem díky eshopu Síla doteku kokosový olej mohla vyzkoušet, tak proč ne zrovna na zuby, žejo. Určitě spousta z vás kokosák miluje, jak na vlasy, pleť nebo cokoliv, ale kdo z vás  věděl, že vám i rozzáří úsměv?


Byla to celkem náhoda, nejdřív jsem o kokosáku chtěla psát všeobecně, prostě jak je dobrý na vlasy, na pleť a blabla, jako on je suprovej , o tom není pochyb, ale tohle myslím ví snad každá z vás a číst to po xtý taky není labůžo. A tak když jsem se na omlázku dočetla, že jako bělí zuby, tak to se ví, že jsem to musela vyzkoušet. No a ono to fakt funguje! Teda funguje, nečekejte od toho, že byste po prvním použití měli hollywoodsky zářivej úsměv, ale patrnej rozdíl tam je už po 14 dnech. Navíc i dásně zklidňuje a to můžu potvrdit, protože než jsem ho začala používat, byla jsem na čištení u dentální hygienistky, tak si asi dokážete představit, jak moje dásně při čištění zubů brečely, ale po týdnu používání mi je kokosák krásně zklidnil a už to bylo v pohodě. Taky je celkově dobrý na dezinfekci, ničí bakterie, působí antisepticky, proti aftům, na ty  já ale netrpím, takže to vám nepovím. No takže i kdyby vám na bělení nezabral, tak i tak je celkem dobrý ho používat.

Jak ho používat?

 

Já jsem ho používala 2x denně  po normálním čištění zubů. Tedy, vyčistila jsem si zuby pastou a pak jsem na kartáček nabrala trochu kokosáče a zase si čistila zuby a dál už pusu nevyplachovala, aby kokosák ještě pěkně působil.. Dělám to tak už cca 3 týdny a výsledek je vážně znát. Nebo já ho alespoň vidím, ale věřím, že okolí si bez pořádného bližšího zkoumání ničeho nevšimne.


 Někdo si stěžoval, že mu vadí ta pachuť, ale dá se to, mně trošku přijde, jako bych v puse měla mejdlo, ale rozhodně to není nic, co by se nedalo přežít. Jo a taky v puse neni vůbec mastný, spíš vám to vytvoří takovou "mléčnou" emulzi.

Popravdě se přiznám, že absolutně netuším, na jakém principu bělí, jestli to nějak leští nebo jánevimco, ale ani mě to nezajímá, hlavně že funguje!:D Prej to takhle dělaji i v Indii, místo pasty.

Taky jsem dostala tip, že je fajn si do něj kápnout kapku éterického oleje, třeba mátový - pro svěží dech.

EDIT: Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem vám chtěla ukázat zuby před a po, bohužel můj foťák nespolupracuje, takže mi vyfotil zuby bělejší ještě před použitím kokosáku. :D

Slyšeli jste někdy o tom? Zaujalo vás to? Zkusíte to? :)

 

Mějte se krásně, posílám pusu.:*

51 komentářů:

  1. Tak to musím vyzkoušet, díky za tip :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. tohle vypadá vážně nadějně!

    OdpovědětVymazat
  3. ci panečku to chcem vyskúšať!:)♥

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem si zrovna kokosak dala na celé telo a i na zuby :) jestli bude článek tak se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to by mě nenapadlo, ale díky za tip:) Já ho chtěla vyzkoušet na vlasy, ale teď ho zkusím i na zuby až si ho pořídím:)

    OdpovědětVymazat
  6. Super tip, musim se po nem kouknout!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Konečne ten kokosák využijem :D Teda dúfam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No on je suprový i na konečky, ale bacha, já to s ním občas přeženu a pak mám mastný vlasy :D

      Vymazat
  8. To je hodne zajimavej napad! x

    OdpovědětVymazat
  9. Tento kokosový olej je prý zázrak, tak tomu i věřím. :)

    OdpovědětVymazat
  10. ten je fakt všestranný!:) tohle by mě nenapadlo, vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  11. Na bělejší zuby je dobrý prášek do pečiva(nanést na kartáček),je to znát.A citronová šťáva bělí také,klidně dohromady s tím práškem.Šťáva z citronu je dobrá také na kolena,lokty,nehty,krásně vybělí a vlasy(poslední spláchnutí-šťáva smíchaná se studenou vodou)se lesknou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mně tohle přijde takový drastický (ale neříkám, že to není učinný), že se to nedá dělat každej den... Za to ten olej je i prospěšnej, že ničí ty bakterie a tak :)

      Vymazat
    2. To máš pravdu,to určitě je.

      Vymazat
    3. Ty seš blázen holka, nemůžeš si čistit zuby práškem do prčiva s citronem, to je hrozná blbost. Totálně si poleptáš sklovinu a sice budeš mít bělejší zuby, ale to jen chvilku, pak se ti velice rychle začnou kazit a budou velmi citlivé.....

      Vymazat
  12. Teda! To mě nenapadlo:) Zábavné použití:) Veronika

    OdpovědětVymazat
  13. jojo, babička myslím něco takovýho říkávla, že kdysi fasovali kokosové mýdlo a pastu na zuby :-) bylo to jediný dostupný tehdy...super článek! :))*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no vidíš, tak to máme trochu potvrzený!:D

      Vymazat
  14. :D no zomriem, tak multifunkčnejší kozmetický prípravok si už asi naozaj neviem ani predstaviť. tiež som čítala o kokosovom oleji len tie základné použitia, ale toto vyzerá super...navyše všetky veci, ktoré súvisia so zubami a ústnou hygienou vždy rada vyskúšam....ďakujeme za článok!

    OdpovědětVymazat
  15. No ještě tím mi blbni hlavu. Já už se z toho fakt picnu. Chjooo...

    OdpovědětVymazat
  16. Nikdy mě nenapadlo kokosový olej použít na zuby, může to být fajn, dík za tip!

    OdpovědětVymazat
  17. To už je druhý po sobě zajímavý typ.:)

    OdpovědětVymazat
  18. Vyskúšala som a placebo efekt asi funguje- zdá sa mi, že mám zuby belšie už po prvom použití :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, já to tak ale taky měla!:D pořád jsem se přítele ptala, jestli je mám bělejší, že mi přijde, že jo :D

      Vymazat
  19. Já ho teda zkoušela, ale ještě ve spojení s jedlou sodou. Jako je tam vidět trochu rozdíl :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně no, není to nijak markantní, ale i to se počitá :)

      Vymazat
  20. Raz som to skúšala, ale dlhšie než týždeň mi to nevydržalo, neznášam tú chuť v ústach

    OdpovědětVymazat
  21. Tak to je pro mě velká novinka :-) kokosový olej doma mám, ale ještě pořád tápu, na co se právě dá všechno použít, tak děkuji za tip :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  22. O tom jsem nikdy neslyšela a protože jsem v BloBoxu dostala právě tento olej, musím to vyzkoušet ! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. O tomto som nikdy nepočula, určite ale vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  25. Už bych si ten kokosák měla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  26. Dokonca kokosák, zosvetlí, vymyje čiernu farbu z vlasov :))

    Ale to som ešte neskúšala :))

    OdpovědětVymazat
  27. o kokosovém oleji jsem toho hodně slyšela, než jsem si jej poprvé koupila.. Všemu jsem věřila až na to bělení zubů :D. Ale ono to opravdu ty zuby bílí O.O! Ale pravda je, že aby v puse člověk neměl tu "pachuť", o které mluví autorka, musí dbát při výběru na kvalitu oleje..Nejvíc se mi zatím osvědčil tenhle http://www.lekarna.cz/es-bio-kokosovy-olej-250ml/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥