Jane ♥ Beautiful

11. února 2013

Víkend na horách

Ahojte moji nejlepší čtenáři :),
jak se dneska při pondělku máte a jak jste si užili víkend? :)  Já jsem si ho tedy užila úplně maximálně. Vůbec nic jsem si neplánovala (...a že to sakra nemám ráda) a nakonec se z toho vyklubal takovej fajn víkend. V sobotu bylo krásně, tak jsme jeli na Klíny s tátou, synovcem a Angie a shodou okolností tam zrovna vystupovali Nightwork. No ne že bych je nějak žrala, ale jsou vtipný a je tam Vojta Dyk, žejo. Škoda jen, že jsme přijeli celkem pozdě, takže jsem slyšela asi jen 3 písničky. Ale nevím jak vy, ale já takovéhle akce na svahu miluju, je to hned veselejší. Proto se mi líbí, že třeba v Itálii v těch horských hospůdkách jsou vždy puštěné na plné pecky písničky a tancuje se na stole, pije se, do toho svítí sluníčko, opalovačka..no prostě paráda :)
Domů jsem přijela ztahaná jak pes, ale stihla jsem pro vás udělat článek, který měl mimochodem velký úspěch a za to vám moc moc děkuju. Jste všechny tak ohromně milé! Opravdu mě to moc potěšilo. :) A ani se neobjevil žádný anonym, který by mi psal, jak je to odporný a fuj, jak to můžu ukazovat.
Neděle se nesla ve stejném duchu, tentokrát jsme ale vyrazili na Bouřňák. Ráno bylo krásně, pak se to trochu zkazilo, takže jsme domů přijeli dřív, ale to jsem stejně chtěla, protože jsem se musela učit.
Poprvé jsem si na sebe vzala svoje nové kalhoty, ve kterých jsem jak buřt, ale i tak vám je ukážu, ikdyž fotka stojí za hovno nic. :D Nevšímejte se prosím té postele, mám na ní ještě dalších stopadesát bund, protože jsem se nemohla rozhodnout, kterou si vemu.. Všechny měly nějaký vzor a to už k těm výrazným kalhotám vypadalo divně, takže to vyhrála tahle jednoduchá růžová.


 Je vidět, že je po nás, taky miluje sníh.:DD

Tak to je pro dnešek vše, ještě se vám musím přiznat, že úplně nesnáším, když nemám něco přesně naplánovanýho a třeba vím, že nebudu nic dělat a nudit se. To pak přemýšlím úplně nad blbinama a akorát jsem otrávená. Když mě ale občas něco takhle příjemně překvapí jentak, bez plánování, je to o to lepší. A prostě miluju, když se ohlídnu za dnem a řeknu si, jo, dělala jsem to a to, nenudila jsem se, jsem spokojená.

A jak jste na tom vy s plánováním? Taky potřebujete mít všechno přesně daný nebo raději upřednostňujete spontánnost?

Mějte úspešný týden. Pusu ♥

17 komentářů:

  1. Nám Nightwork hráli na svahu ne tu neděli co byla teď, ale ještě tu před tím... :D A ano, lyžovat a slyšet u toho "jsem gay" je docela vtipné... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD
      Jo já koukala, že teď objížděj svahy :D

      Vymazat
  2. S plánovaním som na tom asi ako Ty... len niekedy si deň zariadim tak aby som nič dôležité nemusela robiť len pozerať seriály a leňošiť :) .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to já taky, ale mám to radši až po nečem, takže třeba odpoledne jdu nakupovat, na hory nebo něco a pak večer si pěkně zalenošit :)

      Vymazat
  3. Sluší ti to :) Vojtu taky můžu :P

    OdpovědětVymazat
  4. já plánuji ráda, akorát mi to taky občas nevychází ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem pak vždycky nasraná:D ale pokud mě to takhle mile překvapí, tak proč ne :)

      Vymazat
  5. radši mám všechno naplánovaný, nejlepší jsou dny kdy se nezastavím...ale sem tam úplný klid a odpočinek taky neuškodí:)
    hory ti závidím, já se na ně letos asi vůbec nedostanu, nemám s kým:( všechny kamarádky buď už byly, nemají peníze/ vybavení, nebo jedou s přítelem/rodinou :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě:)
      Hm, to je těžký, já kámošky skoro taky nikdy nevytáhnu :/

      Vymazat
  6. Jani, Tobě to tolik sluší!! Krása! :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Drobnosti jako mytí nádobí a další nepříjemné každodenní záležitosti potřebuju mít naplánované, ale například výlet do zahraničí vůbec, to klidně odjedu a pak se uvidí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já jako taky, ale třeba vždycky si potřebuju naplánovat aspoň nějakou drobnost na víkend, abych si pak mohla říct, že jsem něco dělala:))

      Vymazat
    2. Pro mě je plánování hlavně forma duševní přípravy na něco, co se mi nechce dělat :-D Ale když o tom přesně vím a vím, kdy to budu dělat, tak je to snesitelnější :-)

      Vymazat

Děkuji! ♥