Jane ♥ Beautiful

19. února 2013

Štětce Is´mine


Ahojte,
konečně jsem se dokopala udělat recenzi na štětce Is´mine. Víte, vůbec se mi do toho nechtělo, nevěděla jsem, jak je pořádně vyfotit a jak celkově článek udělat. Ale protože jsem vám to slíbila a chodilo mi dost dotazů na to, kdy recenze bude, tak ji tu máte :)
Štětce jsem dostala k Vánocům, objednávala jsem je ze stránky colorfulonline.com, stály cca 500,- (pošta free) a přišly mi nějak za měsíc.
Tak jdeme na to :)


 Začnu pouzdrem, které se mi  moc líbí, haha, růžové, to je jasný, je pevné a na stranách se zapíná na "čudlíky" nebo nevim, jak lépe to popsat. Já jsem ho díky viennettce začala používat jako stojánek, předtím mě to nějak nenapadlo :D
Sada obsahuje 13 štětců, takže v přepočtu jeden stojí něco kolem 35 korun, což je úsměvná cena a i přesto mi štětce vyhovují. Musím ale říct, že jsem nikdy nevlastnila žádné dražší štětce, můj největší luxus byly ty elfí z řady studio :D ale i ty mi vyhovují, takže je možný, že někdo, kdo má denně v ruce kvalitní a pořádné štětce, tak by o tyhle ani nezavadil, ale to mi je fakt šumák, mně vyhovujou a myslím si, že budou i spoustě z vás :) Od štětců očekávám to, že budou jemný, nebudou pelichat, nebudou řídký, ale tak akorát hustý a tohle vše štětce Is´mine splňují, ale vememe to pěkně popořadě..
Jo, ještě bych chtěla upozornit, že ne všechny štětce používám na to, na co jsou určeny, ale prostě tak, jak mně to vyhovuje. O tom jste se mohli přesvědčit třeba v minulém článku.

ŠTĚTCE NA TVÁŘ


( pořadí popisu štětců je zleva doprava)

Štětec na MU

Jeden ze štětců, který používám na něco jiného, než na co je určený. Je na aplikaci MU, ale já nemám ráda tuhle roztírací metodu, já raději ťupkuju, takže ho používám jen na korektor pod oči. Je dost hustý, jemný a taky nepelichá. Domá mám i tenhle štětec od elfu ze základní řady a s ním se opravdu nedá srovnávat :D. Je asi tak 5x hustší.

Stippling brush

Tenhle štětec je na mě trošku řidší, takže si nedokážu představit, jak bych s ním nanášela MU, to by mi trvalo asi docela dlouho.. Taky mi přijde takový jako "měkký", že když ho začnu ťupkat na tvář, tak se "zlomí", "propadne". Pfff, to je těžký vysvětlování, ale snad mě chápete!:D Každopádně je jemnoučký, štětinky jsou akorát tak dlouhé, nepelichá a já ho používám na krémovou tvářenku, na tu je výborný.

Štětec na pudr

Je dost hustý, ale bohužel není nejjemnější. Ne že by vyloženě škrábal, ale trochu to cítím. A navíc i trochu pelichá, ne nijak tragicky, ale sem tam mi chlup na pleti zůstane. Já ho používám většinou na konturování, protože je krásně hustý a pěkně mi bronzer rozetře do ztracena.

Štětec na tvářenku

Tenhle je super, jemný, tak akorát hustej, já mám radši větší štětce na tvářenku a to tenhle splňuje. Nepelichá a drží tvar.

Štětec na korektor

Asi? Nejsem si tím jistá, ale vypadá na to.. Popravdě ho nepoužívám vůbec, no, občas si s ním udělám linku ze stínů, ale to je vše.

Blending brush 1 větší

Jak už víte, tak tohohle miláčka používám jen a jen na "rozblendění" korektorů a na tohle je absolutní jednička. Přestože korektor rozmaže do ztracena, tak i tak zakreje všechny pupínky a korektor se nikam nevytratí. Ještě předtím jsem ho používala i klasicky na rozmázání stínu a přechody rozblendil taky parádně. Takže jo, můj favorit!
Jinak je jemný, velikostně akorát, nemám k němu žádné námitky. Ikdyž, možná maličko škrábe, ale fakt minimálně.

ŠTĚTCE NA OČI


Štětec na linky1

Tenhle štětec je do špičky a já ho používám jen na spodní linku do 2/3 vnějšího koutku, když si ji dělám stíny.

Štětec na linky2

Tenhle zkosený mám ráda, gelové linky se sním dělají parádně. Možná by se dal použít i na obočí, ale na to už štětec mám, takže nevím.

Zkosený štětec na stíny + kulatý štetec na stíny kratší a delší

Popravdě, tady nějak nevím, co k nim napsat, prostě štětce na stíny  přes celé víčko no. Jsou podle mě úplně normální, husté, jemné, ten zkosený používám hlavně na rozjasňující stín do vnitřního koutku.. Jo a nepelichají. :) Tyhle štětce jsou asi nejzákladnějšími štětci na líčení očí.

Blending brush 2 menší

Tenhle je na mě maličko drsný, trošku mě škrábe. Ale je super na stíny do vnějšího koutku, ale na blendění to chce nějakýho většího chlupáče, jako je třeba ten první blending brush..

Štětec na obočí

Podle mě je tohle trochu zbytečnost, stačí umýt starý kartáček z řasenky a je to, ale už ho tam mám, tak mi to nevadí. Obočí pěkně pročeše, nic víc asi netřeba dodávat.

Závěr: Uff, to mi teda dalo zabrat! :D Ale tak abych to shrnula, mně vyhovují maximálně, prakticky k nim nemám žádné námitky a když si je koupíte a nejste nijak extra náročné, tak určitě neprohloupíte. Já je můžu jen doporučit a mám v plánu si koupit další, jinou sadu.

Máte někdo se štětci Is´mine nebo jinými levnějšími variantami zkušenosti? :)





45 komentářů:

  1. jako je to super, ale pro mě by to bylo asi zbytečné, jich mít tolik :) třeba na make-up mám nejradši prsty. štetcem mi to tak nejde... ale jako možná kdybych je dostala, tak bych se nezlobila :D ale takto se mi do nich investovat nechce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně no, já si zase nedokážu představit nanášet si MU prsty:))) ale každý to má jinak, to je jasný :)

      Vymazat
    2. jojo :) a jinak na oči mám ráda štětce od sephory...:)

      Vymazat
  2. Ja som videla stetce na jednej stranke tiez v tomto baleni ako maju Sigma stetce a stali nejak okolo 15USD. Nieze by som verila, ze drahsie veci su kvalitne ale tak malo za 12 stetcov sa mi fakt nezda :-/. Bala som sa, ze budu skriabat ale ked viem, ze tieto su vyhovujuce urcite po nich siahnem...dokonca po viacerych veciach s tej stranky ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak to nevím, ale aby ti domů nepřišlo úplně něco jiného... Já jsem ale s těmihle fakt spokojená, tak pokud to nechceš riskovat, tak objednej z colorfulonline.com (jako ja) a je to :))

      Vymazat
  3. Skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  4. úžasná cena úplne všetky by sa bodli! :) ešte aj v super cestovnom balení ;)

    je u mňa giveaway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo ty jsou skvělé a super cena!:)
    Taky mám štětce od elfu a jsem moc spokojená:)
    Tyhle chci a hlavně to růžové pouzdro je úžasné!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky vyhovují štětce od Elf, ale jen ty z řady studio no .. :)

      Vymazat
  6. Paráda, už po několikáté jsem se ujistila, že do nich půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem hroznej buran, nanáším si make-up jen prstama, ani nevím, jestli bych to se štětcem uměla :DD
    ale tyhle jsou tak roztomilý, že bych se to klidně i naučila:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem buran a nanáším prstama. :D

      Vymazat
    2. Holky, když vám to tak vyhovuje, tak netřeba měnit :)) Já mám ale štětce ráda hlavně proto, že mi s nimi MU víc kryje.

      Vymazat
  8. Děkuju za tip kde nakoupit, už jsem skoro rozhodnutá, že do nich jdu! Doteď jsem si patlala MU taky většinou prstama, tak třeba bych se to konečně odnaučila :)

    http://londie-for-more-beautiful-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Já s těmi štětci pořád tápu. Stačil by mi jeden na vťupávání make-upu, nějaký blending, 2 nebo 3 na oči + nějaký na pudr a tvářenku. Jsem skromná, ale tolik bych jich asi nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Víš jak, já je taky všechny nepoužívám :))) Jednou vemu na stíny ten kratší, jednou delší, ten na linky používám jen večer, ten na korektor vůbec.. Ale i tak si myslím, že i za ty štětce, které používám jenom já, je to fajn cena.. Ale kdyžtak se mrkni u elfu, ty z řady studio jsou podle mě supr :)

      Vymazat
    2. Já už na ně koukala, ale pořád se mi nějak nezdají. Jsem taková nerozhodná. Na tebe ale většinou hodně dám ( i ty MUA rtěnky jsem ti uvěřila:DDD ).

      Vymazat
    3. Noo, tak uvidíš, ale zase když víš, ze bys z nich spoustu nevyužila, tak je to asi zbytečný..
      Hm a tobě vyhovujou viď? To bude asi kus od kusu (ikdyž mně nevyhovovaly všechny 4 :DD), protože já na ně taky četla samý achající recenze :D

      Vymazat
  10. Tak vzhled těch štětců (růžová barvička) se mi zamlouvá moc :) mám už jednu sadu štětců od zoevy, ale do budoucna bych si chtěla ještě nějakou pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  11. super recenzia, to balenie je uplne sladké :o) za tu cenu su fakt super, treba už len risknut a dufať že nebudu nejake prepadaky :o) ja použivam štetce od zoevy a som spokojna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla od Zoevy nějaký štětec na MU, mám jen jeden plochý od elfu, ale je pořád ok.. :)

      Vymazat
  12. Super přínosná recenze..:) aspoň ty je chválíš, to jsem ráda :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      myslíš ty komentáře u Petry na fb? To jsem taky četla, ale třeba Viennettka je srovnávala se Sigmou a dopadly některý lépe..

      Vymazat
    2. jojo přesně ty myslím.. koukala jsem na ně u Viennettky i ..ta jim dala taky šanci :)

      Vymazat
  13. teeda, super recenze! ráda bych si pořídila nějaký na tvářenku a tenhle vypadá moc dobře :-) navíc je růžový :-)

    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Moc povedená recenze, v budoucnu si je chci pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jsou roztomilé a ta přepočtená cena skvělá. Jen si říkám, že bych jich nevyužila ani polovinu, takže to asi nemá cenu. Z čeho jsou vlastně vyrobeny? Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, teď jsi mě trochu zaskočila, normálně nevím :D A ani to nějak nevyčtu z té stránky, kde jsem je kupovala..

      Vymazat
  16. Ahoj, prosím tě, nemáš náhodou srovnání toho stipplu s tím od Elfu? Já používám právě stipple Elf, jsem s ním docela spokojená, ale něčemu lepšímu bych se nebránila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, náhodou mám :) Ten stipple od elfu mi přijde stejnej, stejně řídkej a "měkkej", takže si s tímto Is´mine určitě nepolepšíš :)

      Vymazat
    2. Díky :) Já kdybych to kupovala, tak jen kvůli tomu stipplu, protože make up nanáším jen jím, ale asi teda zainvestuju do Sigmy.

      Vymazat
    3. No, kvůli stipplu se to určitě nevyplatí :))

      Vymazat
  17. Balení vypadá supr, ty štětce taky... :) Já mám zatím jen pár osiřelých kousků, žádnou sadu. A su strašně líná na to je čistit, tohle vypadá na celodenní praní :)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to hledim:-O Mam sadu od Sigmy a vypada naprosto stejne, teda to baleni, jen mam modre:)) a nemam v te sade tolik stetcu, hm hezka ruzova, hodila by se mi k me modre:-D

    OdpovědětVymazat
  19. Ty jo, za 500 tolik štětců! tak to je úžasné!:) já s nima zkušenosti nemám, ale vypadají vážně dobře! to balení je krásné!:)

    OdpovědětVymazat
  20. Boze moj, uzasna zbierka ! Palec hore :)

    OdpovědětVymazat
  21. Štětce vypadají dobře já si budu taky pořizovat sadu štětců myslím za 600 tak jsem na to zvědavá :))

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥