Jane ♥ Beautiful

22. února 2013

Páteční sněhová pohodička

Ahojte kočky,
už už jsem si myslela, že by k nám mohlo přijít jaro, no a po dnešku jsem si to teda hned rozmyslela... Jako na jednu stranu jsem ráda, protože jedu ještě na hory, ale tak nějak jsem tajně doufala (hlavně když mi přišly nový boty, žejo!), že by už to mohlo přijít, ale když jsem dneska šla se psem na procházku, tak se z "delší" procházky vyklubala asi 20ti minutová, protože se to fakt nedalo a to jsem byla zahalena od hlavy až k patě!:D Domu sem přišla celá vymrzlá, udělala jsem si kotel  čaje, navlíkla si moje babičkovský teplý ponožky, zapálila svíčky, pustila PLL, u toho jsem pěkně zamávala s nutellou :DD a teď už jenom odpočívám! Ale ne na dlouho, za chvíli se budu  muset zkulturnit, protože jdeme slavit kamarádčiny narozky. :)
Takhle nějak to dneska vypadalo odpoledne, když jsem vykoukla z okna. :)
 

 Děkuji Lili za krásnou výhru v GA! Svíčka voní náááádherně.



Abych trochu připovala jaro, koupila jsem si tuto sadu od Dermacolu, mňam.

A teď mi ještě k tomu udělal ohromnou radost přítel, koupil mi totiž k narozkám konickou kulmu od Remingtonu a nějaký spešl kartáč s kondicionérem. No já musela být hodná :))))))))))) Hned ji mažu vyzkoušet.

A co jste dnes dělali vy ? :)

Mějte se krásně. Pac a pusu :*

29 komentářů:

  1. Jani, tak vsechno nejlepsi k narozeninam :) O konicke kulme taky snim, ale v obchode si pak reknu ze ji vlastne zas tak moc nepotrebuju a doma si rikam ze jsem ji mela vzit :)
    Probiha u me GA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :-*
      No já už ji chci asi 2 roky, protože s normální kulmou mi vlny moc dlouho nevydrží a tady u té jsem četla, že vydrží dlouuho :)

      Vymazat
    2. Jani me taky nedrzi, ani kulmou tou uplne starou klasickou ani zehlickou, nevim cim to je, ani od kadernice mi to nevydrzelo. Tak at ti kulma dobre slouzi, urcite o ni sem neco napis :)

      Vymazat
  2. nutellaaaa ♥ :D


    je u mňa GievAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. pěkné fotky ..a všechno nejlepší k narozeninám :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ta kulma je perfektní, sama ji mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až se s ní trochu naučím, tak bude taky perfektní, ale zatím má u mě ohromné plus za to, že mi vlny držely celý veečer i dnes! :)

      Vymazat
  5. Taky ji mám, je skvělá, dřív jsem si vlnila vlasy žehličkou, ale touhle kulmou je to mnohem rychlejší :) jen to chce trochu cviku. A jinak jsem pokaždý Remingtonu vděčná za tu ochrannou rukavici :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, že to chce "trochu" cviku jsem včera taky zjistila :DD Měla jsem uplně takové ty pidi vlnky, dneska na to půjdu trošku jinak..ale zase mi krásně držely celý večer a i dnes:)

      Vymazat
  6. Skvělé fotky :) Miluju vůni toho melounového sprcháče :*

    www.christinewait.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Koukám, že nemáš přítele, ale přímo poklad:*

    OdpovědětVymazat
  8. Ty jsi z Bíliny??Nebo se mi to při prohlížení tvého blogu jen zdálo?

    OdpovědětVymazat
  9. Čaj, ponožky... chápu... :D
    Dneska tady napadlo snad 20 cm snehu.. :( Chtela bych teplo..;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tak napůl no..hory mám ráda, ale teplíčkem taky nepohrdnu :D

      Vymazat
  10. Juchůch, jsem ráda, že ti svíčka voní, taky jsem si ji zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úplně skvělá! Hlavně mi přijde, že provoní byt, ikdyž není zapálená :)

      Vymazat
  11. Dobrá pohodička! Jestli je to kulma ci95, tak tu mám taky a je fakt skvělá, vlny po ní drží a drží :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, ale už ne konická. Nicméně vlny by měla dělat úžasné :http://www.terdom.cz/detail/remington-ci9532-pearl-pro-curl-opava-1/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm, ta vypadá teda dobře! Já měla tu klasickou tlustou od Remigntonu, ale s ní mi vlny nedržely vůbec, kdyby ale s touhle jo, tak bych do ní šla taky :)

      Vymazat
    2. No já do ní vkládám velké naděje, protože by měla pracovat na stejném principu, jako ta kónická - je to prakticky stejný typ, akorát že tahle se nezužuje. No, když si ji pořádím a pak otestuju, dám vědět :)

      Vymazat
    3. já si tím právě nejsem jistá, protože si myslím, že jak je ta kulma konická a ty vlny jdou jako postupně, tak se navzájem tolik netíží a neplihnou, ale nevim, to je jen taková moje možná mylná myšlenka :D

      Vymazat

Děkuji! ♥