Jane ♥ Beautiful

14. února 2013

Jak jsem si obarvila vlasy


Krásný čtvrtek!
dnešní článek bude asi spíš pro blondýnky, takže tmavovlásky, dnes jste od čtení uvolněny:)). Ráda bych vám ukázala můj oblíbený přeliv/barvu z drogérky L´oreál  casting créme gloss v odstínu 1010 blond světlá ledová. Jak možná víte, chodím pravidelně na melír, cca po 3-4 měsících. Jenže už po 2 měsících, no občas i po 1, se mi zdá, že už to neni ono, melír je zažloutlej, odrosty viditelný a prostě takový nic moc a právě pro tyhle případy sáhnu po některým z přelivů od L´oreálu.
Osobně si myslím, že jsou tyhle přelivy celkem kvalitní. Vždycky po nich mám krásně lesklé a heboučké vlasy, nikdy mi nechytly žlutě ani nijak nehezky. Tenhle odstín, co mám já, je určen právě na melírované vlasy, aby stáhl tu žlutou, melíry oživil a taky zesvětlitl odrost, aby nebyl tak viditelný. 


Balení obsahuje oxidační činidlo, barvící činidlo, rukavice a závěrečnou péči, která je úplně skvělá a kdyby něco takovýhleho existovalo i ve velkém balení, hned bych si to koupila. Mám po tom krásné vlasy, jemné, hebké a voňavé! Ale tak voňavé, že to cítím ještě druhý den. Vůně je to nádherná, sladká, ovocná.

Aplikace je jednoduchá, stačí tu růžovou tubičku přelít do té velké průhledné, zamíchat a může se nanášet. Ty z vás, které máte melír a chcete zesvětlit odrosty a délky jen oživit (tak jako já), tak dáte přeliv jen na kořínky na 15 minut a po 15 minutách vetřete zbytek do délek a počkáte 5-10 minut. A ty z vás, které si vlasy nebarvily, tak to klasicky nanesou na celou hlavu hned.
Mně přijde, že ono to ty vlasy moc nezesvětlí, spíš naopak je jakoby ztmaví, dodá jim takovej popelavej studenej nádech, kterej se mi moc líbí. Jedinou nevýhodu shledávám v tom, že přeliv moc dlouho nevydrží. Po cca 3 tejdnech mi přijde, že už ho na hlavě nemám..


Vlasy před barvením. Můžete vidět, že odrosty jsou dost tmavé a délky zažloutlé. ( Jinak si prosím nevšímejte těch konečků, trochu jsem to přehnala s olejem :D)



A výsledek. Vlasy maj studenější nádech a žlutá je stažená. Odrosty jsou sice trošku do měděna a občas hází maličko nazrlzý nádechy, ale líbí se mi to.

Přeliv zakoupíte v každé drogerie od 100,- - 150,-

Máte zkušenosti s těmito přelivy/barvami?

 PS: Blondýnky, kdybyste měly tip na jiný, klidně profi přeliv, který vydrží déle, napiště mi to prosím prosím do komentářů :)

Mějte se moc krásně. Papa




50 komentářů:

  1. jeee, článek pro blondýnky!:D
    Mě barví doma mamka, ale jen jednou za sto let, jinak používám zesvětlující sprej Balea z DM, co zesvětluje postupně :) ale občas je potřeba barvu sjednotit a stáhnout ten žlutý nádech, tak pomůže barva, někdy postačí jen Silver šampon ( ten mám od Rossmanna asi za 80 korun )
    Párkrát jsem měla taky nějaký přeliv, ale od jiné značky, a měla jsem vlasy do šedo-fialova, ale líbilo se mi to - všechno radši než žlutou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten mám taky, ale bohužel mi to barví úplne do zrzava, ale fakt hodně, tkaže to nee :D
      Silver je fajn, ale musím ho používat pravidelně.. A možná si měla od Palette, ten jsem měla taky a hlava celá fialová :D Mně se občas líbí studenej občas teplej odstín, jak kdy no :D

      Vymazat
  2. Tak přesně tuhle barvu jsem si v mezidobí mezi melírem hodila na hlavu taky a tak hnusně zrzavé vlasy jsem už dlouho neměla...Ale všechno zlé je k něčemu dobré, konečně jsem se rozhoupala ke koupi silver šamponu z Lorealu:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt?? Teda, to se mi ještě nestalo naštěstí:D já zkoušela ty 2010 a 810 a ty další a nikdy teda, vždy krásně do studena :)

      Vymazat
  3. To vypadá perfektně, ty měděný odrosty ti podle mě moc sluší :))

    OdpovědětVymazat
  4. jo, s těmahle barvama jsem se taky kdysi barvila. a byla jsem moc spokojená. Dělaly mi krásné odstíny na hlavě, takové přirozeně stříbrné. ale už jsem si zakázala vlasy barvit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tak to já si nezakážu asi nikdy..bohužel :D

      Vymazat
  5. Ahoj,
    ja si na zazloutle delky ale hlavne na odrosty strikam John Frieda Go blonder, delky to uzasne rozzari, odrosty zesvetly dost, ale az tak po 3.nebo 4. aplikaci. Ja vim, ze ho v cr nemate no :(
    Tohle je on: http://www.johnfrieda.de/haarpflege-produkte/sheer-blonde/go-blonder-aufhellungsspray
    tady je video: http://www.johnfrieda.de/style-und-tipps/styling-videos/ ------> klikni na sheer blonde, go blonder linie.

    Jeanny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, Jeanny, to znám! Někde jsem četla, že je to podobné tomu od Baley, ale to doufám, že ne, protože ta balea je hrozná :D No já to mám naštěstí kousek do Německa, takže není problém ho sehnat :)
      Děkuju!

      Vymazat
    2. Je to uplná bomba, sice to malilinko vysusuje konecky, ale biosilkem to dozenes :) Ja chodim na melir jen 2x do roka diky tomuto. Nemas zac, jsem rada, ze jsem poradila, ja jsem od Tebe taky pochytila par rad uz :))

      Vymazat
    3. A nebarví to do zrz? :)

      Vymazat
  6. no to máš ešte dobré, že odrasty ti chytilo do medena ... kedže táto "farba" je semipermanentná neobsahuje amoniak a tým pádom nie je k vlasom taká agresívna ... preto aj reklamy sú postavené na úrovni že brunetka, si opäť farbí vlasy len hnedou farbou z tejto rady a naopak ... ja som na svojom blogu recenzovala dosť farieb a táto je fakt veľmi dobrá na oživenie pôvodného odtieňa ... a veľmi pekne ti to chytilo :)
    Purpurová Lastovička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to teda jo, tyhle barvy mi ale naštěstí chytly vždy pěkně :)

      Vymazat
  7. Ahoj Jani,
    krásná barvička!!! :-))) já jsem se do drogérku pro tuhle barvu samozřejmě ještě nedostala :-) ale za týden nebo 2 jdu na melír a pak až mi to odroste,tak do ní určo půjdu,ale nejdřív to teda zkusím na pramínku s odrostem,abych viděla,jestli to bude do měděna jako ty,to se mi strašně líbí! :-) tak mi drž palce :-)
    Jinak mám vyzkoušené přelivy Loreal Dialight a Matrix SP (sheer pastels) N (neutral nebo natural teď nevím) a za mě můžu doporučit ten Dialight,je fakt luxusní.
    Jinak se bojím dát na hlavu barvu z drogérky,ale ty Castingy mě pořád utvrzují,že jsou snad jediný kvalitní,tak to fakt na tom pramínku zkusím...
    měj se hezky,moc ti to sluší,seš krásná holka a krásný vlásky! a těším se na další články o vlasech.
    Lucka (nikita13) :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ahooj :)
      určitě ji zkus, snad ti chytne taky tak hezky..
      Helee, já zase zapomněla na ty tvoje, už se po nich musím mkrnout, protože ty máš taky krásný vlásky :))
      Moc, moc děkuju!:*

      Vymazat
  8. Krásná barva :) Ty odrosty ti to i poměrně stáhlo :) Super. Já používala taky tyhle barvy, ale ještě když jsem měla vlasy tmavší, takže i tmavší odstíny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jojo odrosty to zesvětlí, né úplně, ale furt to vypadá líp, než mega tmavej odrost:))

      Vymazat
  9. Vypadá to moc pěkně. Můžu se zeptat kolik balení barvy jsi použila :)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no vidíš, na to jsem úplně zapomněla! Použila jsem jednu, ale bylo to tip ťop, takže příště už raději koupím dvě balení :)

      Vymazat
  10. Tuhle "Loreálku" si kupuji už nějaký čas(jiný odstín,mám hnědé vlasy),ale je super,barvy jsou přirozené a vydrží(aspoň mně)o týden déle,než jiné značky.A moc ti to sluší,barva je opravdu hezká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, mně bohužel bydrží docela krátce no, ale já si myju hlavu každej den, občas obden..

      Vymazat
  11. Podla mna najkvalitnejsia farba z drogerie

    OdpovědětVymazat
  12. Casting barva moc nevydrží... Taky jsem ji zkusila a na to, že to byla černá, jsem měla na obarvených odrostech po pár umytích prosvítající svoji tmavě hnědou. :-) Jestli je semipermanentní jsem, přiznám se, nijak neřešila, neb jsem měla za to, že černá musí prostě držet. Kamarádka si onehdy dala jenom tmavě hnědý přeliv, byla téměř černá a dolů z vlasů to opravdu nechtělo. :-) Po tomhle experimentu jsem, tak nějak pokrčila rameny, že se prostě smyla, vyzkoušela jsem ještě Sublime mousse, která mi naprosto zkazila vlasy a pokorně se vrátila ke značce Palette. Od nich si můžu naplácat na hlavu cokoli. :-) Po Palletkách mám nádherný vlasy. Je pravda, že chytají tmavě, ale to je mi u černý úplně jedno. Do teplého odstínu jde asi všechno... Mně nesluší, ve vlasech mám teplé tóny i v přírodní barvě a až se budu k ní jednou vrátit, dost ráda bych věděla, jestli se to dá nějak eliminovat a existuje přirozeně studeně hnědá, která není skoro černá. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě to hrozně štve, protože jinak ji mám fakt ráda :)) Pěnové jsem nezkoušela, ale četla jsem, že dost vysušujou vlasy, takže to nee.
      Jo, já bych taky ráda našla nějakou střední studenou hnědou, ale prý i když ji udělá kadeřnice, tak se po nějakym čase vymyje do teplé..

      Vymazat
    2. Já s tím moc problém nemám, jednak trpím na mastné vlasy a jednak si je barvím už x let a vlasy mi to nijak dramaticky nezkazilo. Ale to je spíš o kvalitě vlasů, nemám je úplně super, ale svůj standard si tak nějak drží i když experimentuju. :-) Mně se s nimi líp pracuje a navíc se z pohodlnosti už teď držím pěnové od Palette, protože díky ní nemám obarvenou i pokožku hlavy a tmavé fleky po čele, které nejdou dolů-
      Tak blondýnky asi mají problém s tím, že to jde dožluta, pokud nejde vysloveně o platinu a musí se to stahovat šampony a přelivy. Ale s hnědou je to horší. Vetšinou tam nějaké ty červené pigmenty prostě jsou. A po odmytí to, pravda, ještě vyleze. To bys musela ke kadeřnici nejspíš fakt hodně často a to zas většině lidí zdevastuje vlasy. Já se dala načerno, protože mi tahle výrazná barva sluší a navíc je chladná, jsem studený typ. Ovšem počítám s tím, že za pár let bude asi zbytečně tvrdá a potom nevím. Ty jsi přírodní brunetka? :-)
      Jednou možná henna. Indigo, to by červené být nemělo, no a ta intenzita henny není tak silná, tak by se z toho nějaká středně hnědá možná vyrobit dala.

      Vymazat
    3. Na tmavé vlasy je Palette super.Na hnědé a světlejší vlasy,tam si člověk už musí dávat pozor,jaký odstín.Nějaké odstíny barev jdou do zelena,tak to fakt ne...Ovšem,každý má vlasy jiné,každému to chytne prostě jinak,je to jen o hledání a zkoušení..Pro mě je vhodná a nejlepší značka LOreál již několik let.

      Vymazat
    4. Já mám vlasy mastné jen u kořínků, ale u konečků dost suché no...
      Palette pro blondýny ne, nikdy jsem ho teda nezkoušela, ale ohlasy nebyly moc pozitivní..
      No, bruneta úplně ne, když jsem byla malá, byla jsem blondýna, pak se mi to začalo ztmavovat, občas jsem šla na melír, ale moje přírodní je taková ta "myší" :)

      Vymazat
  13. Tu samou barvu jsem dřív taky používala. Teď už dávám jen melír a úplně mi stačí. Nestačil by ti třeba jen silver šampon, nebo tužidlo?
    Jinak vlasy máš k opusinkování:*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silver mám do Matuschky..a jako nic moc, ten přeliv je prostě lepší noo :)
      Děkuju kočko!:*

      Vymazat
  14. Já nevidím rozdíl :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt ne? Tak to nevím, ale já vidím, že mi to stáhlo tu nažloutlou, prostě ty vlasy před mám takový žlutý a po jakoby popelavý, trošku vybělený..nebo nevim, jak líp to popsat. :)

      Vymazat
    2. Taky tam vidím rozdíl. Jednak ty odrosty nejsou takové tmavé, jakoby černé, ale takové do měděna, a délky mi opravdu připadnou tónované do studena. A celkově to vypadá tak přirozeně, takže za mě palec hore :)

      Vymazat
    3. Mně to tak taky přijde nu :)

      Vymazat
  15. ta barva je skvělá!:) já nemám na barvení vlasů odvahu, ale kdybych měla, tak jdu určitě na zrzavo!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se zrzky hrozně líbej, ale na to taky nemám odvahu :DD

      Vymazat
    2. Dobrá rada: nezkoušejte to. :-) Hlavně, pokud z vlasů urputně taháte teplé odlesky blond/hnědé. Několik let jsem trvala na ostře červených vlasech a málokomu to sluší.

      Vymazat
  16. odrosty jsou hnus

    OdpovědětVymazat
  17. máš krásné vlásky:) taky nemám ráda oranžový odstín na blonďatých vlasech:) sama jsem s tím dlouho bojovala..ale je vidět, že ten přeliv stáhne tu oranžovou skvělě a výsledná barva se mi moc líbí:)

    OdpovědětVymazat
  18. Tak teď jsem dobarvila a jsem šedo-fialová blondýna...

    OdpovědětVymazat
  19. Jani, barva je perfektní, co jsi měla před přelivem, jakou barvu? Bojím se, aby mi nechytla do zrzava :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥