Jane ♥ Beautiful

11. prosince 2012

VZOREČKY: Sérum Levandule, řebříčkový hydrofilní olej a pleťové mléko Nobilis Tilia


Krásný večer,
jak asi víte, spolupracuji s ehopem síla doteku , a tak mi byla zaslána moje už druhá várka vzorečků. (a taky jedno plné balení výrobku, ale o tom až příště).
Dneska bych vám ráda zrecenzovala tyto 3 vzorečky a to Sérum Levandule, řebříčkový hydrofilní olej na intmimní partie a odličovací pleťové mléko.

Sérum Levandule
Sérum je určené pro zklidnění podrážďené pokožky, má hojit a zmírňovat pálení. To nemůžu potvrdit, protože mě pleť ani nepálí, ani nesvědí, ale můžu říct, že nic podobného nezpůsobuje. Naopak mám po něm pleť jemnou, nepne, nepálí a možná mi i přijde, že je méně začervenalá. Sérum používám každý den  pod meduňkový krém od Dr. Hauschky po dobu cca 2 týdnů . Nevtíravě levandulově voní, já tu parfemaci moc nemusím, ale není mi vyloženě nepříjemná. Sérum je lehoučké, řidší konzistence. Moc se mi líbí aplikátor, který jsem vždy viděla spíš u olejů. 
Stačí ho maličko, rychle zasychá.
Za poslední dva dny se mi udělaly 3 nové pupínky. Nemůžu říct, že by to způsobilo sérum, protože mám ještě ke všemu před MS, kdy jsem vždy celá osypaná, ale myslím, že byste to měli vědět. Na druhou stranu, za těch 14 dní, co jsem ho používala, se mi žádný pupínky nedělaly, až teď, takže ono to asi nejspíš bude tou MS.
A nevím, jestli je to jen můj pocit, ale přijde mi, že mi s ním MU vydrží déle hezčí. 




Řebříčkový hydrofilní olej
Olej používám při mytí intimních partií, ale dá se použít i na celé tělo včetně obličeje.
Voní mi po mentolu, takže jsem se zpočátku bála, že mě "tam" bude pálit, naštěstí se nic takového nekonalo.
Přijde mi, že ani není moc mastný, nevím jak to, ale měla jsem i mastnější oleje.
Olej má modrou barvu.

Odličovací pleťové mléko
Mléko obsahuje pupalkový a mandlový olej, takže se hodí na suchou pleť. Naopak neobsahuje éterické oleje, takže ho mohou používat i majitelky citlivé pleti.
Pytlíček mi vydržel na jedno použití, kdy jsem s ním odličovala celý obličej včetně očí. Dobře si poradil s očním MU i tím normálním, ale trochu mu dělal problém Dermacol cover.  Ten úplně dokonale neodlíčil, zbyly mi na obličeji mapky.
Necítila jsem z něho žádnou vůni, na obličeji bylo příjemné a nepálilo nikde, ani v očích.


ZÁVĚR: Sérum Levandule si pravěpodobně koupím znovu, řebříčkový olej nevím, většinou mi na intimní partie štačí jen voda, ale když bych měla nějaké problémy, tak bych po něm asi sáhla. A mléko, to určitě ne, znám sice horší odličovadla, ale i lepší.
  
Všechny produkty můžete zakoupit tady, navíc pokud objednáte za 500,- a víc, napíšete 2 krátké příspěvky k danému výrobku v sekci "diskuze" a nebo se stanete členem na FB, dostanete vzorečky zdarma:) A ke každé objednávce nad 1000,- na vás čeká dokonce dáreček.

Mějte krásný zbytek týdne! J.

11 komentářů:

  1. vidim, ze oleje zacinaju prezivat svoj "boom":)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju oleje, hlavně na odlíčování :) Ale i po koupeli nejsou vůůbec k zahození.

      Vymazat
  2. Hezky si to napsala:) Já nesnesu vůni levandule, hrozně mi nevonní..takže bych si asi nekoupila ani to levandulové sérum:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Já ji taky vyloženě nevyhledávám, ale nevadí mi :)

      Vymazat
  3. Jak uz pise Market, taky nesnasim levanduli :D Takze by ani pro me tohle serum nebylo, protoze bych tu vuni urcite nesnesla ! Jinak moc hezky napsan clanek:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:)) Jak už jsem psala nahoře, nevadí mi, ale nevyhledávám ji..

      Vymazat
  4. Mě docela zaujala ta Biofáze, ale na stránkách Nobilisu jsem četla, že se pod každé sérum mají dát ještě nějaká dvě další séra - tymián a geranium.. to by mě asi nebavilo mazat 3 věci najednou:(

    OdpovědětVymazat
  5. Tremendous issues here. I'm very satisfied to see your article. Thanks a lot and I'm taking a look forward to touch you.
    Will you please drop me a e-mail?

    Feel free to visit my website; openbox s11 hd opinie

    OdpovědětVymazat
  6. Piece of writing writing is also a fun, if you be acquainted with afterward you can write
    or else it is complicated to write.

    Visit my weblog Cccam For Sky Italia

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥