Jane ♥ Beautiful

14. prosince 2012

MUA objednávka

Krásný večer všem!
tak i mně konečně dorazil balíček MUA... A že mu to teda trvalo.. Ehm, přes 3 tejdny.. No nic, hlavně, že už tu je. 
Objednávala jsem, když probíhala akce 35% sleva a pošta zadarmo, takže to opravdu vyšlo na docela malý peníz.
A co že jsem si to všechno objednala? No nebylo toho moc, ani málo, ale za necelých 500,- si mysli
ím, že slušný množství :)


Proslavená Undressed paletka, o které jsem psala tady nebo tady nesměla v mém košíku chybět. Dále jsem byla zvědavá na barevné balzámy v kalíšku, na které jsem četla vesměs jen kladné recenze. A jsou..super! Voní sladce po vanilce, jemně barví a dodají rtům šťávu. O hydrataci zatím mluvit nemůžu, neb jsem je zkoušela jen jednou.
Tvářenka v odstínu 1 má krásnou, sladce růžovou barvu. Nejdřív mi přišla maličko pigmentovaná, ale po nanesení štětcem byla barva docela výrazná.
Mono stín v odstínu 1 je třpytivá tělová barva, kterou určitě maximálně využiju.
Set na obočí je můj úplně první, nikdy jsem si obočí nijak nezvýrazňovala, ale už bylo na čase. Mně vyhovuje, Rendy sice psala o (ne)vosku, ale mně to  neva, nemám nijak neposedné obočí..
Na pudr jsem taky četla spíš kladné recenze a zatím jako dobrý! Možná víc než dobrý. Ale uvidím po bližším zkoumání. :))
A rtěnky, na ty jsem se fakt moc těšila. Ta v odstínu 5 je fakt maličko pigmentovaná, musí se s rtěnkou hodněkrát přejet, než dostají rty nějakou barvu. Naopak 14 je pigmentovaná jak blázen. Čekala jsem takovou světlou růžovo oranžovou a ona je spíš červeno-oranžovo-růžová. Fakt dost výrazná, možná až moc na mě. 15 je krásná tělová barva, dobře pigmentovaná. Hmm, koukám, že tu mám dvě v odstínu 15, ale jsou obě úplně jiné :D. Ta druhá je sěetlejší než 14, jemně růžová s trochou oranžové a to je moje oblíbenkyně. Fakt moc hezká barva. Kamarádka si objednala vínovou a červenou a obě dvě jsou taky moc pěkně pigmentované, jen ta 5 nic moc..

Na všechno udělám časem samostatné detajlnější recenze, dneska jsem vám chtěla dát jen takové menší info. Nevím jak vy, ale já jsem strašně, ale fakt strašně ráda, že je pátek! Tenhle tejden byl fakt docela náročnej..

A co vy a MUA? Líbí se vám nebo vás  nijak neoslovilo? Objednali jste si něco při probíhající akci 35% sleva a zdarma pošta?


PS: Zítra vyhlásím Giveaway, do které jsem věnovala pár MUA výrobků, zkuste si tipnout, které to 
jsou.:)))
PPS: Užijte si víkend! Pusu J.

4 komentáře:

  1. Tohle všechno za pětistovku? To zní parádně, asi budu muset zkusit vychytat nějakou další slevovou akci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, super co? A ještě ty věci jsou docela kvalitní, určitě v poměru cena/výkon jsou super :)

      Vymazat
  2. Ta paletka je dokonalá, balzámky a rtěnky také vypadají skvěle :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥