Jane ♥ Beautiful

31. prosince 2012

Moji milí...


..drazí, skvělí čtenáři,
protože už se nám kvapem blíží konec roku, mám pro vás takové shrnutí mého blogování. :) Nechala jsem se inspirovat Lenkou , původně jsem totiž nic takovýho dělat nechtěla, ale řikala jsem si, že je prostě moje povinnost, popřát vám vše nejlepší do Nového roku a tak k tomu rovnou přidám nějakou tu statistiku. :)
Vás nejoblíbenější článek je tento , hned za ním těsně v závěsu je článek o tom, jak narovnat vlasy bez žehličky. Když to tak sleduju, máte hodně rády  články o tom, jak si upravit vlasy bez použití tepla. Můžu vám prozradit, že chystám na tohle téma další dva články! Třetím nejoblíbenějším článkem je pohádka o mém akné  (btw, teď když koukám na ty fotky, oproti dnešku jsem tam měla pleť krásnou! Achjo, zatracená HA..) A na čtvrtém místě se umístil článek o malém velkém zázraku :).
Nejvíc vás o mně ví díky Rendy a taky Plum a taky Levandule. Hledáte mě pod pojmy jane beautiful, dvoubarevný melír, kulma na velké vlny, revlon colorstay nebo zdravá buchta.
Je vás tu krásných 482 čtenářů, za což vám moc děkuju! Přes 111 tisíc zobrazení a cca 600 zobrazení denně. Mám z toho ohromnou radost, stále mě blogování baví a doufám, že jentak nepřestane. Ale můžete za to hlavně vy!:* Nejvíc čtenářů mám z ČR, taky ze Slovenska, USA, Ruska a Anglie.

Přeju vám jen to nejkrásnější v Novém roce, ať se vám splní vše, co si přejete a dnešek pořádně oslavte, ať už budete jen doma nebo s přáteli!


Co máte v plánu na dnešní noc? My jedem s přáteli na hory na chatu, takže já se moc čančat nebudu, rifle a svetr to jistí. :) Už mám připraveno spoustu dobrot, tak se fakt těším.
Ahoj v Novém roce! Pusuu.
 

11 komentářů:

  1. Užij si to, já tady budu krásně trávit rodinného silvestra, za což jsem vážně ráda. (ironie :D) Ne, mohlo by to být horší, mohla bych ho trávit třeba v Pákistánu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D třeba si to nakonec pěkně užiješ!:)
      Jinak, zkoušela jsi před fénováním dát do vlasů nějaký uhlazující olejíček? Třeba Biosilk, Chi, Oroflufido.. nebo prostě něco? Dost to pomáhá. :)

      Vymazat
  2. Užij si chatu, a taky celý další rok!:)
    Já budu v klidu doma s přítelem, dobrotama a něčím k pití - snad poprvé klidný silvestr:D

    OdpovědětVymazat
  3. aj tebe! :))
    ja budem tiez doma v klude prezivat

    OdpovědětVymazat
  4. přeji ti šťastný nový rok :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je skvělé! Tak Ať se ti daří příští rok v tom blogovém světe i v tom osobním!:)Hezky to dneska oslav a Šťastný nový rok!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to budes mat super Silvester! Zelam vela zabavy!
    Inak ak ta zaujima ake su moje TOP oblubene vyrobky 2012 najdes ich tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/12/top-2012.html

    OdpovědětVymazat
  7. krásný nový rok a těším se na všechny Tvoje příspěvky! :-)
    http://amomentoflifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥