Jane ♥ Beautiful

28. listopadu 2012

Můj listopadový SenzaBox + pidi recenze

Ahoj ahoj :),
dnešní článek bych ráda věnovala SenzaBoxu, který jsem dostala k zrecenzování. Upřímně, jsem z něho mírně v rozpacích, líbí se mi tak napůl, něco mě potěšilo víc něco míň, no ale pojďmě na to pěkně popořádku.



Balení se mi moc líbí. Černo-bílá kombinace je klasika, hodně jsem se na blozích dočetla, že je to morbidní, pohřební, atd, ale mě to tak teda nepřijde. Alespoň tu čistě bílou krabičku mohu nějak využít, třeba na naušnice, kdežto ta LB, černo růžová krabička se mi do pokoje vůbec nehodí.



Ještě než mi SB přišel,  věděla jsem, co bude obsahovat a modlila jsem se, aby na mě čekal balzám  Figs & Rouges příchutí Cheery a Vanilla, na který jsem se těšila. Ne proto, že bych neměla ráda vůni peprmintu a Tea Tree oleje, ale jednodušše proto, že jsem byla zvědavá na tu třešňovo-vanilkovou vůni. Čekala mě jedna dobrá a jedna špatná zpráva. Ta dobrý byla, že jsem tam opravdu příchuť Cherry a Vanilla našla, ale ta špatná je, že tak vůbec nevoní. Ale jakože fakt vůbec. Cítím z něho tak maximálně citron a to ještě hodně špatnej. Dala jsem přivonět ještě 5 kamarádkám a potvrdily mi to samé. Teda, jedna z nich tam třešeň prý trochu cítila. Ale sakra, já se těšila hlavně na tu vanilku! No nevadí, jinak je balzám příjemný, obsahuje v sobě zrníčka, které se na rtech rozpustí, vydrží docela dlouho a má krásný obal. Dávám si ho hlavně před spaním a na rtech mi vydrží celou noc.
Velkou radost mám z šamponu Label.m, krásně voní, dobře pění a vlasy mám po něm taky hezké. Vidím to tak, že si v budoucnu koupím jeho plné balení.
CHI silk infusion, tak k němu nemám co říct, po Biosilku můj oblíbený přípravek do konečků, takže jo, ten mě moc potěšil.
U korektoru Lavera u mě proběhlo nejdřív nadšení, jako "jéé korektor, zrovna mi dochází", pak zklamání, protože jsem zjistila, že skoro nekryje a pak zase nadšení, protože docela dobře poslouží na rozjasnění očního okolí.
Green Line odličovač mě zrovna 2x nepotěšil. Na odlíčení očí používám už pár let jen oliváč, zase na druhou stranu tohle je taky na olejové bázi, takže proč ne, ale místo něho bych tam raději uvítala něco jiného. Ještě ke všemu se dá koupit snad všude. Ale zase musím říct, že jako fakt odličuje, ale bohužel zanechává v očích "mlhu".
Poslední věc je sůl do koupele tetesept Relaxation. Já vanu mám, takže  mě to potešilo. Příjemně citrusově voní.
V SB byl přibalen ještě slevový kupon do salonu Toni&Guy, který určitě nevyužiju, protože 10% sleva je při melíru a stříhání fakt skoro nic. :)

Závěrem: Musím říct, že asi nejvíc mě potešily vlasové přípravky, ráda jsem vyzkoušela  šampon, který jsem vůbec neznala a zjistila, že mi vyhovuje. Balzám mě zklamal svou vůní, škoda, na ten jsem se těšila nejvíc.
Green line mě nenadchnul ale ani neurazil a sůl do koupele se hodí. Lavera korektor nakonec našel své využití.
Když to teď tak po sobě čtu, zas tak hrozné to není, vlastně mi tam jen vadí ten odličovač a vůně balzámu.

Co vy a SenzaBox? Objednali jste si ho? Líbí se vám?

13 komentářů:

  1. tohle balení se mi nelíbí, předešlé mi byly daleko sympatičtější :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta krabička je super, ale na tieto boxy by ma asi nikto nenahovoril :)

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2012/11/blogy-ktore-sledujem-l.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Já chci zkusit ještě ty nové, co mají vyjít :)

      Vymazat
  3. Já teda se SB nemám žádné zkušenosti, ale podle blogů bych řekla, že tenhle je docela zklamání. Teda aspoň podle obsahu co vidím - jediná super věc je tam podle mě ten šampon od Label.m, jelikož je to vážně skvělá značka na vlasy:) Jen mi dovol říct, že se mi tvůj blog hrozně líbí a proto bylo samozřejmé se stát tvou čtenářkou:) Budu ráda když se i ty mrkneš na můj blog a popřípadě rozšíříš mé řady čtenářek:)
    Těším se na tebe
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jsem z něj taková v rozpacích no..
      A moc děkuju, na tvůj určitě mrknu!:)

      Vymazat
  4. Já jsem ráda, že jsem si pro tentokrát SB neobjednala.. Když na to tak koukám, tak by se mi líbil akorát olejíček do konečků od Chi a možná balzám na rty a to je dost málo za tři stovky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu.. Já mám radost i z toho šamponu, ale celkově je to slabota..

      Vymazat
  5. Já jsem byla dost zklamaná :( CHI silk infusion a odličovač očí už jsem vlastnila.Šampon mi nevyhovuje,korektor nic moc a ten balzám na rty taky žádná sláva.Prosincový jsem zrušila.Za ty necelý tři stovky si radši koupím lepší věcičky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě ten prosincový láká hlavně kvůli MUFE a Dr.Hauschka, ale nevím no:(

      Vymazat
  6. Já si koupila Senzabox poprvé a byla jsem spokojená. Uvažovala jsem zrovna o koupi dvoufázového odličovače, protože na voděodolnou tužku od Rimmelu mi nezabírala ani micelárka od Biodermy. Takže mastnější odličovač, mi přišel vhod, i když je zrovna moc nevyhledávám. Největší radost mi udělal lip balm, protože jsem už o něm četla samou chválu. A je vážně super :) Šampon je kvalitní, vlasy jsou po něm dokonale čisté, i když kdo je zvyklý se starat o vlasy kvalitním šamponem, tak toho asi moc nepřekvapí. Hedvábí fajn, ale účinky jsou srovnatelné s oleji, se kterými se teď roztrhl pytel... A korektor, ten mě jediný zklamal, moc si nedokážu představit, že by si jej někdo dobrovolně za plnou cenu koupil...

    Mám strach, že plné balení se budou týkat jen levnějších značek a říkala jsem si, že značky jako Make up for ever a Dermatologica se tam moc objevovat nebudou. Dnes jsem ale dostala mail ze Senzaboxu, že bychom se v příštím mohly dočkat právě Make up for ever a Dr. Hauschky. Jestli to tak bude, tak budu nadšená! Za 289,- nečekám buhví co, ale na kosmetiku Ziaja a Fleur de Sante teda moc zvědavá nejsem. Jediné, co mě naštvalo, je to jejich předplatné. Když se totiž jedná o předplatné, tak by mělo být zvýhodněné, ale tohle je levnější všeho všudy celkově ( za 4 balíčky ) jen o 30,-Kč, což mi nepříjde jako nějaká dobrá obchodní strategie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně bohužel ten odličovač nechává černé čmouhy okolo očí, takže se mile ráda vrátim k oliváči, ten odlíčí vše, i voděodolnou řasenku. :)
      Balzám využiju, to určitě, jen ta vůně mě dost zklamala..
      Já právě nevím, jestli si objednat ten prosincový, MUFE mě hodně láká, ale zase aby tam nebyl jen nějakej pidi vzorek něčeho, co vůbec nevyužiju, nevím..
      A s tím předplatným máš pravdu, já to teda nepočítala, ale jestli to vychází jen o 30 korun levněji, to se teda moc neblesjkli.

      Vymazat
    2. Já do prosincového jdu, ale předplatné mi přijde jako zajíc v pytli. Taky se obávám, že to budou mini vzorky a plná balení se budou týkat jen levných značek. Ale zase, co bysme chtěly za 289,-Kč, že? ;)

      Vymazat

Děkuji! ♥