Jane ♥ Beautiful

31. října 2012

Make up Rimmel MATCH PERFECTION


Hezký večer,
joo, já vím. Článek měl být v pondělí, už vážně nikdy nebudu nic slibovat. Ale když já za to fakt nemůžu, je toho tolik, že jen přijdu domu a už se musím jít znovu učit, v 9 skončím a jdu spát. Jenom doufám, že ten příští týden bude volnější, ikdyž to tak moc nevypadá.. Ale chtěla bych ještě stihnout do víkendu napsat 2 články, ale nic neslibuju.. I když, ten jeden vám slíbit můžu.
Ale už dost řečí, přejdeme k dnešní recenzi. Protože mi pomalu ale jistě dochází můj bb a ja nemám čas čekat 10 dní na to, než by mi přišel nový,  rozhodla jsem se vyzkoušet tenhle MU, který vychvalovala Plum.


Jedná se o lehký, krémovo- gelový make up. Já ho mám v odstínu 100 Ivory, tedy ten nejsvětlejší. V kalíšku vypadá hrozně oranžově, ale chvilku po nanesení  se barva celkem přizpůsobí a vypadá přirozeně. Rychle zasychá, takže je nutný s ním pracovat  rychle. Já jsem  teď byla docela rozmazlená z bbček, protože ty jsou krásně krémový, a tak se rozmázávají jedna báseň, kdežto tohle je takový jiný. MU nejde úplně suprově roztírat, je lepší ho "naťupkovávat" po obličeji. Po aplikaci je pleť matná a vydrží taková cca 3 hoďky, pak musím odsávat. Nezalezá do poru, ale bohužel mi zvýrazňuje "suché pupínky". Co se týče krytí, tak bych řekla, že je střední, ale podle mě kryje fakt dobře. Nezakryje vám sice pupínky úplně, ale to snad žádný MU. Na kruhy pod očima a drobné vady však stačí.
Na pleti mi vydrží pěkný celé vyučování (8 hodin), pak už je to horší, na některých místech už mi i slejzá.
Hrozně mi vadí jeho vůně, no spíš smrad. Nepůsobí maskoidně, naopak docela splyne spletí. Neoxiduje.



+ dobrá výdrž
+ dobré krytí
+ matuje
+ nezalézá do poru
- smrdí
- rychle zasychá
- zvýrazňuje stroupky
- špatná roztíratelnost

Za tu cenu, si myslím, že je to poklad. Je to zatím asi nejlepší MU, který jsem z drogerky vyzkoušela a já vám ho určitě doporučuju. Sice to, že rychle zasychá, není úplně příjemný, ale dá se to vyřešit tak, že ho budete holt aplikovat po částech. Nejdřív nos, pak tváře, brada, čelo..

Máte s ním  zkušenosti? Vyhovuje vám? :) 
 
 
 

21 komentářů:

  1. Tohle je nejlepší make-up, jaký jsem kdy měla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo by to byl do Rimmelu řekl, co :)

      Vymazat
    2. Právě :) A na druhém místě mám 25 hours, taky od Rimmelu :)

      Vymazat
  2. Taky jsem si ho nedávno pořídila a musím souhlasit! Dokonce používáme i stejný štětec :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ve mě teda vzbuzuje spíše nedůvěru, ani nevím proč...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky MU od Rimmelu příliš nelákaly, ale po po přečtení pár recenzí jsem ho prostě zkusila..byl zrovna v akci za 100 :D

      Vymazat
  4. Kdysi jsem ho měla (ještě v té klasické tubě s pumpičkou) a nebyl špatný. Ale já jsem dost tmavá, takže mám problém s odstíny :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ten mi taky moc vyhovuje. Skvělý Mu za pár korun. Už jsem o něm taky psala :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tvoje recenze byla taky jedna z ěch, co mě přesvědčila :)

      Vymazat
  6. Můj nejoblíbenější make-up, teď někde byla i akce za 99 Kč takže jsem se zásobila :D roztírám ho normálně prsty a s flekatěním kvůli rychlému zasychání nemám problém. Je vážně skvělý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, taky jsem si ho koupila v té akci :D , chci ještě zkusit ten s pumpičkou, tak uvidím..

      Vymazat
  7. Já ho měla a nějak mě nenadchnul, ta konzistence mi přišla divná, taky mi smrděl... Rimmel make-upy mi nikdy neseděly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda.. ale je to jasné no, ne každému sedne vše :)

      Vymazat
  8. Kryje pefektně, ta suchost a trochu maskovitost bude asi daň za to silný krytí. Když má člověk barevný nerovnosti, obvykle se to dá schovat troškou korektoru, když má vystouplý pupínky, vždycky to bude vypadat holt jako pupínek, na kterým něco je, nikdy to nezmizí. Ale taky je fakt, že z pěti centimetrů ti na bradu nikdo zírat fakt nebude. :-) Na to, aby člověk nechodil s rudými fleky po obličeji svítícími na kilometry je to očividně super. To jsem měla znát v patnácti. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, asi máš pravdu, holt prostě nemůže umět vše a ještě za tu cenu :)

      Vymazat
    2. Já mám dojem, že jsem ho možná onehdy měla v ruce v drogerce tester. Přišel mi hodně hutný, což je v určitých situacích fajn, ale netuším, co odstín, zdá se mi tmavý, patrně nic pro bledé Sněhurky.

      Vymazat
  9. z make upu jsem naprosto nadšená, takhle dlouho mi žádný nesedl. A za 99kč je to fakt výhra! Určitě si pořídím ještě jeden do zásoby, snad se na mě ještě dostate :) jinak jak nanášíte? já zatím prsty, ale asi vyzkouším i ELF powder brush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda!
      Jinak prsty je to podle mě nic moc, navíc s tim powder brush od ELF( mám ho i na fotce) mi přijde, že i lépe kryje a celkově se lépe nanáší.

      Vymazat
  10. Objevila jsem tě až dnes, ale už nikdy neopustím! Skvělý blog, skvělý design, články i ty - jsi moc krásná!!:) Wau, nemohu uvěřit, že jsem našla takový poklad, podle mého gusta, jak by podle mě měl vypadat každý správný bloger:)♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥