Jane ♥ Beautiful

14. října 2012

Make up Max Factor Lasting Performance


Krásnou neděli,
už nějaký ten pátek vlastním MU Lasting Performance od MF. Dlouho mi ležel v šuplíku a protože se mi teď rapidně zhoršila pleť, tak jsem po něm opět sáhla, protože jeho krycí vlastnosti jsou vážně skvělé. Ale je tu jedno velké jenže.
Make up je krásně krémový, dobře se roztírá a jeho krycí schopnost je vážně parádní, sami si to porovnejte dole na fotkách. Po nanesení pleť vypadá fakt moc hezky, není přemejkapovaná, ale přitom jsou všechny pupínky zakryty, je matná a matná vydrží opravdu hodně dlouho, prostě působí celkem přirozeně. Odstín 105 soft beige se mi zdál trošku dooranžova a na mě tmavší, než bych potřebovala, ale přítel mi řekl, že je to ok, tak jsem to neřešila. Ale po několika hodinách mi MU opravdu nehezky zoxidoval, takže teď už jsem oranžová opravdu byla. Taky mi bohužel vytvořil mapy.
Jsem z něj docela zklamaná, protože až na tu příšernou barvu je fakt dobrý, no nicméně, takhle je mi opravdu k ničemu. Možná mu dám ještě někdy šanci a koupím si světlejší odstín, třeba to pak bude lepší.


po 5 hodinách
 


+ matuje
+ dobře kryje
+ nezalézá do porů
+ dobře se roztírá
- oxiduje
- po několika hodinách vytváří mapky
KDE KOUPIT: Dm, Rossmann
CENA: cca 300,-
MNOŽSTVÍ: 35ml
HODNOCENÍ: 4/10
Co jsem tak různě četla, tak oxiduje jen někomu, tak ho zkuste a třeba zrovna vám oxidovat nebude a bude vám vyhovovat. :) 
Máte s ním nějaké zkušenosti? Kdybyste znali nějaký podobný MU, který  neoxiduje, napište mi to prosím do komentářů. :)

29 komentářů:

  1. Tohle je můj oblíbený klasický make-up. Mně třeba vůbec neoxiduje. Možná by to spíš chtělo lepší barvu ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, jak píšu, asi mu dám ještě jednu šanci, ale vyberu jiný odstín :))

      Vymazat
  2. Teď psala rendy o nějakém od maxfactor, ale je v lahvičce s pumpičkou, má na něj recenzi, tak třeba by ti sedl :) ikdyž myslím, že o krytí psala že je spíš střední

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, na něj jsem koukala, ale moc me nezaujal :)

      Vymazat
  3. já mám nejhorší akné na bradě..a pořád jsem nenašla nic super krycího a přitom přirozeného...nemáš nějaký tip? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak lokálně můžeš zkusit dermacol cover, ale můj oblíbený MU, který opravdu hoodně kryje a dlouho vydrží, ale bohužel není tak úplně přirozený je Revlon Colorstay. Na aukru se dá sehnat za 300,- i s poštou.

      Vymazat
    2. dermacol cover už asi opravdu vyzkouším, jinak moc děkuju :)

      Vymazat
  4. kryje opravdu dobře.. snad se ti dá pleť brzy dohromady, tohle opravdu moc zdravě nevypadá :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda ne.. no:(ale přisuzuju to tomu, že jsem vysadila HA a ještě jsem začla používat novou přírodní kosmetiku, prý se má pleť nejdřív zhoršit a až pak zlepšit, tak uvidím :)

      Vymazat
    2. No, možná by to chtělo spíš postupně. Zkusit, jestli náhodou na tu kosmetiku nemůžeš být alergická, popřípadě, jestli ti sedí (přírodní nebo nepřírodní, vadit můžou stejně, taky jsou přípravky, co mi na pleti nadělají ještě hůř), protože kosmetika se dá "vysadit" hned. Tak aby sis zbytečně neubližovala. A pak teprve tu HA, protože to může být běh na dlouhou trať, několik měsíců, než se pleť srovná. Abys zbytečně nepodezřívala kosmetiku, která ti dělá dobře.

      Vymazat
  5. mně se zdá že je na tebe zbytečně dožluta... ale kryje tedy krásně.

    Lokálně ten krycí Dermacol ve zlaté tubě asi znáš, viď - to je nejvíce krycí věc co jsem kdy měla. Ale na celý obličej nejde.

    Jinak mi přijde dobrý i Dermacol Pure gold - ačkoliv píšou, že je rozjasňující, tak třpytky v sobě nemá a kryje a i na mastnější pleti solidně drží (na mě nadprůměrně dobře, ale musím během dne přepudrovat) - kdybys chtěla, tak mrkni sem, kde jsem ho více rozebrala, vážně mě hodně překvapil, na to jak hnusný má obal :)))
    http://tipy-pro-krasu.blogspot.cz/2012/06/recenze-dermacol-pure-gold-vs-24-hour.html

    Max factory mě osobně nesedí odstínama, ačkoliv make-upy mají fajn. Ale na mě působí ty barvy nějak divně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, díky, ten pure gold teda podle tvé recenze vypadá fakt dobře :)
      Dermacol cover znám, ten teda používám jen jako korektor.

      Vymazat
  6. Krytí vypadá perfektně, škoda té oxidace...Já mám nejraději make-upy z Clinique, investice do nich se podle mě vyplatí, kryjí, nevytváří dojem masky, skoro neubývají (snad brzy bude recenze)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už dlouho chci vyzkoušet nějaký MU od Clinique:)

      Vymazat
  7. Téda rozhodně ho musí vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkus od Clinique myslím, že se jmenuje Anti Blemish či tak? Slyšela jsme na něj hodně pozitivních reakcí a navíc právě i léči akné. Jinak přeji ať akné co nejdřív zmizí :).

    OdpovědětVymazat
  9. Make-up vypadá dobře, já ti můžu doporučit Revlon Colorstay, je skvělý, báječně kryje, dobře se roztírá, ale neudělá masku. Jen celkem rychle schne, ale podle mě je to jeden z nejlepších "levných" make-upů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten byl dlouuuho můj oblíbený, ale poslední dobou mi přišel takový hutný, maskoidní :(

      Vymazat
  10. Ahoj taky mám tenhle make-up akorát v odstínu 100 a musím říct, že je super používám ho už přes 2 roky samozřejmě že jsem mezitím zkoušela i jiné ale stále se vracím k tomuhle. Jestli můžu doporučit tak zkus jiný odstín a jestli chceš ušetřit tak se koukni tady www.jedenklik.cz objednávám ho vyhradně tady a vše v pořádku:)

    OdpovědětVymazat
  11. Uvažovala,nebo zkoušela jsi někdy makeup Vichy?
    Já osobně používám Vichy-dermablend č. 25 a je vynkající.
    Mám celkem mastnou pleť a tenhle pleť příjemné vysuší a na akné opravdu pomáhá. :) Přeci jen je to "lékárenská" značka.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem ho jen ve vzorečku a špatný nebyl.. Díky za připomenutí :)

      Vymazat
  12. Přimlouvám se za Revlon Colorstay, fakt je dobrý:). A jinak, zkoušela jsi na akné Zineryt? O prázdninách se mi udělaly šílené boláky, a po tomto mizí. Může Ti ho předepsat praktický lékař.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, jak píšu , Revlon byl dlouhou dobu můj oblíbenec:)
      Zinerit jsem zkoušela už dávno, ale pomohlo mi to jen chvíli, pak si na to pleť zvykla a efekt byl pryč, bohužel..

      Vymazat
  13. ahoj Jani, chci Ti pochválit Tvůj blog, občas kouknu na nějaké tvé rady, našla jsem Tě tak, když jsem si zadala do google ,,vlnité vlasy,, nebo nějak podobně a vyskočil mi odkaz na ponožky a je to opravdu super....no, proč píši, je mi 25 a od 15ti mě trápí akné, vyzkoušela jsem několik kožních, poté i změnila stravu, kosmetických přípravků nespočetně, pak jsem si jednou zadala do google: ,,dobrý kožní lékař,, a vyskočila mi doktorka Rulcová Brno, sice objednací doba 3měsíce, ale opravdu perfektní, předepsala mi differine krém, který je na předpis, ze začátku jsem použila jen hodinu a pak musela smýt, protože je trochu agresivní, ale po měsíci byly výsledky znát a teď se mi občas před menstruací objeví nějaký pupínek, sice jsem neměla nějakou těžkou formu akné, ale když jsem viděla teď Tvoje fotky, tak bych řekla, že tak nastejno, nevím, jak daleko to máš do Brna, ale pokud k nějakému kožnímu chodíš, tak se jej na to zeptej, je to opravdu dobrý krém a vím, že když jsem u ní na kontrole, tak si vždycky volají lidi na předpis a ona to hodně předepisuje, tak s tím bude mít dobré zkušenosti, ještě mi k tomu vždy předepíše nějaké antibiotikum, když se mi nějaký ten pupínek vyrazí, ať je hned pryč, ale můžu říct, že maximalní spokojenost, hrála jsem závodně volejbal a to byl mindrák, jít na zápas nenalíčená, teď s tím nemám vůbec problém.....doufám, že Ti rada pomůže, měj se pěkně, Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju!:)
      Bohužel Brno mám dost z ruky, ale Differine krém jsem taky používala, vlastně ho doma ještě trochu mám.. Se mnou je to těžký, ja skoro všechno vyzkoušela no :D

      Vymazat
  14. ja som ho mala, ale asi ten bledší.. nepáčil sa mi, podľa mňa nemá až takú kryciu schopnosť ako ja potrebujem.. za pár hodín sa úplne rozpil, nerobil mi síce mapy, ale za pár hodín som tam nemala nič..

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2012/10/moje-handmade.html

    OdpovědětVymazat
  15. můj nejoblíbenější make-up :) MF dělají nejlepší make-upy!

    OdpovědětVymazat

Děkuji! ♥